• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 bucuj senedir gidip geliyoruz doktora bi proxeed plus biliyo doktorlar başka bişi bildikleri yok 8 kutu kullandık hareket hiç değişmedi aksine şu son test ileri hız %10 dan %5 e düştü ama toplamda yine a+b %35 bide evicap fort 400 dimi ondan alım günde 1 tane mi yiyecek
Canim 400mu 200mu hatrlamiorm kutusunu atmadiysam bulup yazarm sana esimede sorarm kac kere yutuodu

B
1 bucuj senedir gidip geliyoruz doktora bi proxeed plus biliyo doktorlar başka bişi bildikleri yok 8 kutu kullandık hareket hiç değişmedi aksine şu son test ileri hız %10 dan %5 e düştü ama toplamda yine a+b %35 bide evicap fort 400 dimi ondan alım günde 1 tane mi yiyecek
Buldm canm kutuyu 400 olanini almisik. Sanirim gunde bitane yutuyodu ama ben sana yanlis bilgi vermeyeyim kesin olarak esimede bi sorayim aksam

Bunun yaninda havuc suyu falan da dene canim yda keci boynuzu kuru. O kadar para vermisiniz yazik gunah ya. Bide ise yarasa giden paralara yanmaz icinde
canım kullandık onları da ama olmayınca olmuyor işte doktor ocak ayına kadar rastgele deneyin ocakta aşılama yaptırırsınız dedi bizde ocağa kadar biraz para biriktirelim dedik tutacağıda kesin değil aşılamanın allah nasip eder inşallah

Kızlar şu sonuçlar hakkında bilgisi olan yokmuuu. Eşim çakşır suyu. Soğuk pres keçiboynuzu. Ginseng ve E vitamini kullandı. 1 ay kadar.

Eklentiler

• PhotoGrid_1440168340701.webp
    PhotoGrid_1440168340701.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 154
Hanımlar proxeed plus hareketsizlik konusunda ne kadar sürede sonuç veriyor bir bilginiz var mı?
Morfoloji için zamana ihtiyaç var galiba ama hareketlilik çabuk düzelir mi ki?
Ama hareketlilik artsa bile morfoloji düzelmeden hamilelik de oluşmaz galiba...
Nasıl çıkacağız bu işin içinden hiç bilmiyorum:KK61:

Cnm bizimde harekelilik 0 biz kullandik evicap 200 ile birlikte o ilaci fakat hic bi ise yaramadı sadece morfoloji artmis o kadar % 4 ken 8 olsdu hareketlilik yine sıfır sıfır sıfır

arkadaşlar merhabalar tahin pekmez yedirin eşlerinize sperm için ama tahin miktarı biraz fazla olsun :)

doktor eşime hareketsizlik için proxeed plus yazdı 2 ay kullanıp test yaptıracak.sabah akşam tok karnına benim bildiğim aç karnına içiliyordu bu ilaç ama doktoru mide bulantısı yapar o tok karnına iç dedi farketmiyormuş.Ayrıca aşağıda yazdıklarımı uyguluyorum eşime.

arı sütü+polen+bal aldım ayrı ayrı karıştırdım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaçığı
keçiboynuzu özü sabah akşam bir kaşık
sabah aç karnına saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir
akşam yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu 1 ay içirecem sonraki günlerde ara ara
karışık çerez tüketiyor meyve eksik etmiyorum özellikle muz

şu andaki durum sperm sayısı iyi toplam hareketlilik %37 ileri hareketlilik %17 hareketsizlik %63

Düzenli olarak yukardakileri uyguluyorum eşime 2 ay sonra bakalım sonuçları tekrar yazarım..Umarım hayırlı haberlerle geliriz.
Merhaaba
Hamile kaldıniz mi acaba
Siz de baya ugrasmıssınız

Slm hamş
canım değerlerinizi bize çok yakın. biz o söylediğin kürlerin hepsini yaptık 4 ay boyunca ama hiçbir etkisi olmadı. eşim diyoki hastane ortamında tuvaletler pis orda dikkatim dağılıyo kendimiçok zorluyorum diyo. acaba diyorum sonuçları etkler mi? kafam artık kazan gibi yoruldum da. hiçbişey yapasım yok olursa olur olmazsa da napim diyorum artık. mille keçiboynuzunu yiyip ikinci ayında hamile kalıyo. biz dört ay yaptık daha da düştü değerler anlamadım bu işi :KK43:
slm hamile kaldıniz mi ?

merhaba,

eşimin değerleri sene başında istediğimiz seviyeye geldi.ama hamile kalamadım.önümüzdeki aya aşılama yaptıracam.
Neler yaptınız değerler için
Biz gecen yıl baya ugrastık yüzde 3 falan artmısti
Sizde hareket ve morfoloji kaç
Dr a gttiniz mi aşılama için
Yeni mi gideceksiniz

Back
X