benim eşimde varikosel ameliyatı oldu bi doktor etkilemez diğeri etkiler dedi bizde bi umut yaptık ameliyatı bir yıl ilaç ve iğne kullandı ama hiç bi tane bile çıkmadı. eşimde ilaçların yan etkilerinden çok rahatsız oldu. şuan iki aydır bıraktı kullanmıyor. tıkanıklık olup olmadığına da pelvik mr çekti tıkanıklık var mı diye sordum doktora yok dedi. ama tıkanıklık bu şekilde mi anlaşılıyor bilmiyorum. hangi tüp bebek merkezini düşünüyorsunuz sizAllah şifa versin cnm. Benim esiminde hormon temiz cıktı. Elle muayene edildi o da temiz cıktı. Sadece sperm sayısı çok düşük. Cnm valla 10 aydır varikosel ameliyatı oldu halen bi düzelme yok. Eşimde artık bu ılaclardan çok sıkıldı. Galiba ultrasonda çıkıyor tıkalı olup olmadığı. Ben bu ay preseed jel kullanicam. Olumlu sonuç alan çok. Sperm dostu kayganlaştırıcı jel diye biliniyor. Bu ayda olmazsa zaten bi tup bebek merkezi aklımızda. Hemen oraya gececez. Ama umarım bu ay inşallah hamile olurum .Bende sende . Çok uzun oldu ama neyse.
Bahçeci cnm. Sizin sperm sayınız kaçbenim eşimde varikosel ameliyatı oldu bi doktor etkilemez diğeri etkiler dedi bizde bi umut yaptık ameliyatı bir yıl ilaç ve iğne kullandı ama hiç bi tane bile çıkmadı. eşimde ilaçların yan etkilerinden çok rahatsız oldu. şuan iki aydır bıraktı kullanmıyor. tıkanıklık olup olmadığına da pelvik mr çekti tıkanıklık var mı diye sordum doktora yok dedi. ama tıkanıklık bu şekilde mi anlaşılıyor bilmiyorum. hangi tüp bebek merkezini düşünüyorsunuz siz
biz azosperm canım hiç yok tedaviden sonra da bi tane bile çıkmadı çok üzgünümBahçeci cnm. Sizin sperm sayınız kaç
Allah şifa versin cnm. Macun kullansın bence esin.biz azosperm canım hiç yok tedaviden sonra da bi tane bile çıkmadı çok üzgünüm
Cnm arı sütü çok faydalı. Esimin sayisi 100.000 de şuan. Ari sütü kullanmadan önce 70.000 'di.faydasi var .Ama hakiki olsunbiz azosperm canım hiç yok tedaviden sonra da bi tane bile çıkmadı çok üzgünüm
benimde esimde varikosel vardi 3 ay once ameliyat oldu doktor acaba size hangi ilaclari verdi bizde gelecek ay asilama yapmayi dusunuyoruz bizim sayi ameliyat olmadan once 100 spermin altindaydibenim eşimde varikosel ameliyatı oldu bi doktor etkilemez diğeri etkiler dedi bizde bi umut yaptık ameliyatı bir yıl ilaç ve iğne kullandı ama hiç bi tane bile çıkmadı. eşimde ilaçların yan etkilerinden çok rahatsız oldu. şuan iki aydır bıraktı kullanmıyor. tıkanıklık olup olmadığına da pelvik mr çekti tıkanıklık var mı diye sordum doktora yok dedi. ama tıkanıklık bu şekilde mi anlaşılıyor bilmiyorum. hangi tüp bebek merkezini düşünüyorsunuz siz
Canım 100 sperm için aşılama yapılıyor mubenimde esimde varikosel vardi 3 ay once ameliyat oldu doktor acaba size hangi ilaclari verdi bizde gelecek ay asilama yapmayi dusunuyoruz bizim sayi ameliyat olmadan once 100 spermin altindaydi
Suan ilerleme yoktur diye doktora hic gitmek istemiyoruz ameliyat sonrasi hic gitmedik
Halen gidemedik doktora asilama icin 100 sperm ameliyat oncesi suan kac bilmiyoruz cnmCanım 100 sperm için aşılama yapılıyor mu
Inşallah bir artma olmuş cnm. Allah tez vakitte anne olmayı nasip etsin. Çinko çok iyi sperm için. Onu da kullanın. Bir de şöyle bişey var preseed jel ben bu ay onu kullancam. Benim esiminde sperm sayısı az. Spermleri öldürmeden yumurtaya ulaşmasını sağlıyor. Doğal ortam sağlıyor. Helede hareket düşükse hareketlilik içinde ıyi. Eğer olmazsa biz tüp deneyeceğiz.Halen gidemedik doktora asilama icin 100 sperm ameliyat oncesi suan kac bilmiyoruz cnm
Evet canim bende duymustum onu bizde proseed aldik ek takviye oda iyi geliyormus bakacaz artik Rabbim herkeze nasip etsinInşallah bir artma olmuş cnm. Allah tez vakitte anne olmayı nasip etsin. Çinko çok iyi sperm için. Onu da kullanın. Bir de şöyle bişey var preseed jel ben bu ay onu kullancam. Benim esiminde sperm sayısı az. Spermleri öldürmeden yumurtaya ulaşmasını sağlıyor. Doğal ortam sağlıyor. Helede hareket düşükse hareketlilik içinde ıyi. Eğer olmazsa biz tüp deneyeceğiz.
Amin cnm. Bir artma olursa burda paylaşmanı isterim. Bizede umut olurEvet canim bende duymustum onu bizde proseed aldik ek takviye oda iyi geliyormus bakacaz artik Rabbim herkeze nasip etsin
Paylasirim cnm bu hafta gidecez insAllah yazarim sonucuAmin cnm. Bir artma olursa burda paylaşmanı isterim. Bizede umut olur
Ayy haftaya benim eşimde gidecek bakcak. Inşallah ikimizde sevinirizPaylasirim cnm bu hafta gidecez insAllah yazarim sonucu
InsAllah canimAyy haftaya benim eşimde gidecek bakcak. Inşallah ikimizde seviniriz
Cnm 2 tane mi var .arı sütü çok iyi bunun için. Keçiboynuzu çakşır suyu ceviz fındık fıstık. Bunları kullansın esin. Inşallah bir artma oluresiminde sperm sayisi 0.2 cok dusuk diger degerlee bile olculemedi testlerde biz tup bebek tedavisine baslicz fakat once uroloji muayene ve hormonlara bakilck muhtemelem 3 ay kullanma süresi tup bebek doktorumuz emodex vermisti sperm azliginda micro tese sartmi kafami kurcaliyor yontem iyimi kotumu endiselym ?
doktor bana 3 kaliteli sperm yeter diyor 3. testide yaptrip rapor cikarilicak muayene bulguları dosyaya koyulacak muhtemelen oda dusuk 6aydir tup.merkezine gtmedm kisin baslariz diye dogal yoldan hala bsi yok ama ari sutu keciboynuzuna baslayacgz gtmeden insallah cnmCnm 2 tane mi var .arı sütü çok iyi bunun için. Keçiboynuzu çakşır suyu ceviz fındık fıstık. Bunları kullansın esin. Inşallah bir artma olur
Sonuçta 0 değil. Bunları kullanırsa sperm çıkışı olur. Allah büyük cnm.Umudunu kaybetme. Ama kesinlikle eşine inatla keçiboynuzu çakşır kuruyemiş yedir. Illaki bi gelişme olacaktır.doktor bana 3 kaliteli sperm yeter diyor 3. testide yaptrip rapor cikarilicak muayene bulguları dosyaya koyulacak muhtemelen oda dusuk 6aydir tup.merkezine gtmedm kisin baslariz diye dogal yoldan hala bsi yok ama ari sutu keciboynuzuna baslayacgz gtmeden insallah cnm
esim fistik hastasi surekli yer arada fındık badem yer ama kecboynuzu kullanmadik hic hunap var eczanede satılıyor ondan aliym diyorum cnm piyasada dogal katkisiz urunde bulmak zor ari sutu bildgn iyi bir marka varmi sanrm sogukta muhafaza edililiyor ..Sonuçta 0 değil. Bunları kullanırsa sperm çıkışı olur. Allah büyük cnm.Umudunu kaybetme. Ama kesinlikle eşine inatla keçiboynuzu çakşır kuruyemiş yedir. Illaki bi gelişme olacaktır.
Evet cnm . Pahalı ürünler normalde organiktir .diye düşünüyorum.esim fistik hastasi surekli yer arada fındık badem yer ama kecboynuzu kullanmadik hic hunap var eczanede satılıyor ondan aliym diyorum cnm piyasada dogal katkisiz urunde bulmak zor ari sutu bildgn iyi bir marka varmi sanrm sogukta muhafaza edililiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?