eşinde ve kendinde hiçbir sorun olmamasına rağmen aylardır hamile kalamayan var mı?

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
merak ettim acaba eşimde gercekten problem mi var 9 aydır hamile kalamıyorum (bundan önceleri doktora gitmemekde diretiyordu) artık biran önce eşimin doktora gitmesi lazım..bende sıkıntı yokmuş doktoruma göre

konu başlığına göre cevap vereyim..
sende ve eşinde sorun yoksa o zaman daha ortada olmayan çocuğunuzda sorun var...
belki sizi reddediyor..

merak ettim acaba eşimde gercekten problem mi var 9 aydır hamile kalamıyorum (bundan önceleri doktora gitmemekde diretiyordu) artık biran önce eşimin doktora gitmesi lazım..bende sıkıntı yokmuş doktoruma göre
Eşin de vardır o zaman sorun erkek Kısırlığı daha yaygin artık sperm azlığı azosperm olabilir bloguna zaman kaybı gidince ne yapıyorlar sanki de gitmek istemiyor

BİZİMDE BİR SORUNUMUZ YOK CANIM AMA 4 AY OLDU KISMET BU İŞLER

Bizdede sorun yok ama 1 yildir gelen giden yok :) arkadasin dedigi gibi beis bizi reddediyor :)

konu başlığına göre cevap vereyim..
sende ve eşinde sorun yoksa o zaman daha ortada olmayan çocuğunuzda sorun var...
belki sizi reddediyor..
dalga gectiğinizi düşünmek istemiyorum ...umarım ben yanlış anlamışımdır aksi takdirde yaşayarak öğrenmezsiniz umarım çocukmu sizi siz mi çocuğu red ediyor

yıllardır ortada hiç bir sebep yokken çocuğu olmayanlar var.benim 2.5 yıldır olmuyor.
Allah ol derse olur.
gercekten böle şeyler oluyo mu benim kafamda hep eşimde problem vardır diye bi düşünce vardı ....allah isteyen herkese nasip etsin

Eşin de vardır o zaman sorun erkek Kısırlığı daha yaygin artık sperm azlığı azosperm olabilir bloguna zaman kaybı gidince ne yapıyorlar sanki de gitmek istemiyor
önceleri 6-7 aya kadar ha oldu olacak diye bakıyorduk olmayınca ben gittim doktor bi problem yok dedi eşime test yazdı o da biraz utanıyo birazda iş yerinden izin alma problemi falan derken bi kaç kere de gitti görevli laborant yokdu derken 9 ayı buldu bakalım nasip kısmet vardır bunda da bi hayır

Var canım, bende ve eşimde hiç bi sorun yok neler yaptırmadıkki rahim filmi sonra histeroskopi hiç bi sorun yok hatta aşılama yaptırdık o bile tutmadı hayırlısı bakalım vakti zamanını bekliyo sanırım bizede 1,5 yıl oldu ama 1 defa bile hamile kalamadım

gercekten böle şeyler oluyo mu benim kafamda hep eşimde problem vardır diye bi düşünce vardı ....allah isteyen herkese nasip etsin

eşine böyle düşündüğünü söyleme bence :)
eğer dr. sende problem görmediyse zaten eşinden de sperm testi ister mutlaka.

Ben hamile kalıyorum ama bebeklerim yaşamıyor. 2 kez kalbi durdu iki kez de kürtaj oldum. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptırdık ama en ufak sorun çıkmadı. Çok düşündüm çok sebep Aradım ama şu kanaate vardım. Allah ol demezse olmuyor. Akışına bıraktım artık. Belki kaderimde bebek sahibi olmak da yok bilemiyorum. Belki evlat edineceğim yıllar sonra. Belki belki...

Allah nasip etsin inşallah canım...bende bole düşünmeye çalışıyorum artık napim bakalım yarın eşim test için gidecekmiş inşallah bir aksilik çıkmaz da verir bu sefer tahlil de tedavi ise tedavi dua ise dua ederiz napalım

Canım eğer eşinde sorun çıkmazsa bir rahim filmi çektir zaman kaybetmek istemiyorsan. Arkadaşımın bir Yıldır olmuyordu eşinde sorun yoktu ama kendi rahminde perde çıktı ve gebelik oluşumunu engelleyen bir durummuş. Biliyorum şimdi rahim filmini araştıracaksın. Geçen salı çektirdim ben de ve anestezili 15 dk sürdü. Bir bayıldım bir ayıldım bitmişti işlem. Bir problem çıkmadı bende ama çıkabilirdi de. Kafam rahat artık en azından. Korkulacak bir şey değil yani.

Bugün eşim gideceğim dedi bi sıkıntı olmaz da gider inşallah canım ya çok zor bu işler bugün hasta oldum yine moralim çok bozuk...
Bi sorun yoktur umarım rahim filminden çok korkuyorum ya inşallah gerek kalmaz....sen ozelde mi çektirdin fiyat olarak ne kadar a çekiyorlar..bide şöyle bişi var aileden kimse bilmiyor herkes korunduğumuzu sanıyor rahim filmi çekilmek için yanımda biri olmasına gerek var mı

benim ve eşimde hiçbir problem yoktu. ama hamile kalamıyordum. eşim de test yaptırdı normal çıktı. doktorum bir ay beni takibe aldı herşey yolunda dedi sonraki ay çatlatma iğnesi yaptı ve hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…