Canım benim Allah nasip etsin inşallah....bu arada hsg çekilince yine yaz buraya ne kadara çekildin nasıl falanVAR CNM BIZ IKI SENEDIR OLMUYO COCUK HICBIR PROBLEMIMIZDE YOK AKSINE BUTUN TETKIKLER MUKEMM EL CIKIYO... BIRTEK BENIM HSG KALDI ONUDA C.TESI CEKILICEM
VAR CNM BIZ IKI SENEDIR OLMUYO COCUK HICBIR PROBLEMIMIZDE YOK AKSINE BUTUN TETKIKLER MUKEMM EL CIKIYO... BIRTEK BENIM HSG KALDI ONUDA C.TESI CEKILICEM[/QUOTE l
çatlatma iğnesi yaptırdınız mı? benim doktorum önce iğne yapalım eğer hamile kalamazsan rahim filmi çekilir dedi.VAR CNM BIZ IKI SENEDIR OLMUYO COCUK HICBIR PROBLEMIMIZDE YOK AKSINE BUTUN TETKIKLER MUKEMM EL CIKIYO... BIRTEK BENIM HSG KALDI ONUDA C.TESI CEKILICEM
Allah nasip etsin en kısa zamanda canımbizimde 2 senemiz doldu ama maalesef gelen giden yok
eşimde de bende de çok şükür bir sıkıntı çıkmadı hsg hormon sperm testi yumurta takibi herşey yapıldı ama olmayınca olmuyo
VALLA BENIMKI DIREK RAHIM FILMI DEDI ONA GORE TEDAVI UYGULARIZ DEDI MANTIKLI GELDI BOSBOSUNA HORMONLARLA YORMAM VUCUDUMUçatlatma iğnesi yaptırdınız mı? benim doktorum önce iğne yapalım eğer hamile kalamazsan rahim filmi çekilir dedi.
amın nerede varsa kım ıstıyorsa herkese hayırlısını nasıp etsın... ben ızmırde ozel cankaya tıp merkezınde cekılıcem cnm anestezılı 450 tlCanım benim Allah nasip etsin inşallah....bu arada hsg çekilince yine yaz buraya ne kadara çekildin nasıl falan
Allah nasip etsin en kısa zamanda canım
doktorum bana boş yere ağrı çekme bir kere dener sonra iğne yaparız dedi ben ilk iğnede hamile kalmıştımVALLA BENIMKI DIREK RAHIM FILMI DEDI ONA GORE TEDAVI UYGULARIZ DEDI MANTIKLI GELDI BOSBOSUNA HORMONLARLA YORMAM VUCUDUMU
aaa cnm ne guzel.. nekadardır denemıstınızde sonra doktora gıtmıstınızdoktorum bana boş yere ağrı çekme bir kere dener sonra iğne yaparız dedi ben ilk iğnede hamile kalmıştım
2 yıl hiç doktora gitmedim. sonrasında eşim de ben de doktora gittik. bi sorun yok dedi. bi ay beni takibe aldı. sonraki ay çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilk iğnede hamile kaldım. doktorum rahim filmi çok ağrılı bir kere iğne deneyelim dedi. olur dedim film çektirmeme gerek kalmadı.aaa cnm ne guzel.. nekadardır denemıstınızde sonra doktora gıtmıstınız
eee sonra gebelık olusmadımı hıc yumurta takıbı vs yapıldımıaminn canım hayırlısıyla olsun ama çok da uzamasın işte ne bilim
rahim filmini bende 1 senemiz dolunca çektirmiştim korka korka ama şükürler olsun tüplerim açık olduğundan ağrı olmadı hiç
aaaaynı bızımkı gıbı.. du bakalım ya fımden zarar gelmez2 yıl hiç doktora gitmedim. sonrasında eşim de ben de doktora gittik. bi sorun yok dedi. bi ay beni takibe aldı. sonraki ay çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilk iğnede hamile kaldım. doktorum rahim filmi çok ağrılı bir kere iğne deneyelim dedi. olur dedim film çektirmeme gerek kalmadı.
Canım eğer şimde bir sebep yoksa ve zaman kaybetmek de istemiyorum diyorsan rahim filmini çektir. Korkulacak bir şey değil. Ben özelde çektirdim anestezili 240 anestezisiz 90 liraydı. Acıya dayanamayan biri Olduğum için anestezili çekindim ve hiç zorlanmadım çünkü hatırlamıyorum 15 dk lık bayılttılar. Adet olduğuna da üzülme. Allah Hayırlısını versin. Geç olsun da güç Olmasın.Bugün eşim gideceğim dedi bi sıkıntı olmaz da gider inşallah canım ya çok zor bu işler bugün hasta oldum yine moralim çok bozuk...
Bi sorun yoktur umarım rahim filminden çok korkuyorum ya inşallah gerek kalmaz....sen ozelde mi çektirdin fiyat olarak ne kadar a çekiyorlar..bide şöyle bişi var aileden kimse bilmiyor herkes korunduğumuzu sanıyor rahim filmi çekilmek için yanımda biri olmasına gerek var mı
nerde cektırdın o fıyata cnm nekadar usre onceydı bırdeCanım eğer şimde bir sebep yoksa ve zaman kaybetmek de istemiyorum diyorsan rahim filmini çektir. Korkulacak bir şey değil. Ben özelde çektirdim anestezili 240 anestezisiz 90 liraydı. Acıya dayanamayan biri Olduğum için anestezili çekindim ve hiç zorlanmadım çünkü hatırlamıyorum 15 dk lık bayılttılar. Adet olduğuna da üzülme. Allah Hayırlısını versin. Geç olsun da güç Olmasın.
13 ocakta Adana'da bir özel hastanede canım.nerde cektırdın o fıyata cnm nekadar usre onceydı bırde
aaa fıyat baya uygunmus valla ızmırde ozelde cektırıcem bende en uygun 450 yanı dusun13 ocakta Adana'da bir özel hastanede canım.
eee sonra gebelık olusmadımı hıc yumurta takıbı vs yapıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?