Eminim sebebini sormuşsunuzdur bu izin vermeme sebeplerini.
Zihniyet kolay değişmez,Allahım yardımcınız olsun inşallah...
sebeb şu millet karısı hergün geziyor dermiş. bu arada millet dediği de annesi.
bu durumu değiştirmek kolay değil malesef
uzaktan ev alsanda değişen bişey olmazdı ki
baştan her dediğine evet demişsin bi kere
ohh valla kendisi annesinin evinden çıkmayacak
sen annene gitmek için izin alacaksın oldu
Üzgünüm...
Sebebi önemli değil.
Çünkü zaten baştan böyle alışmış. Şimdi değiştirmek çok zor.
Boşu boşuna huzursuzluk çıkarmayın. Daha kötü olur.
Kabullenin bence.
Hiç sert bir tepki vermedinmi, yetti gibisine!?
Yada annesine gitmenizi istediğinde, hiç hatırlatmadınmi sen kendi annene gitmek istediğinde itras etmesine?
ben bir yere gitmek istesem, izin almam ama kesinlikle haber veririm. Gerçi dogru dürüst gitigim bir yerde yok ama başda nasıl alıştırırsan öyle gider.
Bence artık sakın bir şekilde itras et, yada oda senden izin alsın, becere bilirsen
biz öyleyiz, ben nasıl haber vermem gerekiyor yada yapmamam gereken bir şey varsa aynısı eşim için geçerlidir.
Hic bir şeyi kafasına göre yapamaz...
aa canım olurmu anasının kuzusu o daha... sense el kızısın agaç kavugundan çıktınya... kaynanan kayıntan kocan yanında daha ne istiyon.. alınma canım bi kere birisi bana alışabildinmi diye sormuştu kaynanam aynen kv kpri kocası yanında ne sıkılması daha ne istiyo demişti..benseböyle kalmıstım...... ALLAH yardımcın olsun canım.. benimde eşim bi yere yollamaz ama kendisi götürür heryere, sagolsun aşkım... bende onsuz gitmem zaten..
ne demiş adamın biri : ''bir cinnet her şeyi halleder''
ne demiş adamın biri : ''bir cinnet her şeyi halleder''
dediğin şeyleri yaptım söyledim ama ne fayda. ne akrabalarımı görüyorum ne arkadaşlarımı. bıktım artık. bi haftasonu dışarı çıktığımızda yok zaten. yok işim var yok çocukla nereye gidicez hep bahane...
o diyen adam kimse çok doğru demişbazen erkeklere cazgırlık yapmak lazım.. ama bu arkadaşımız biraz geç kalmış.. bu saatten sonra adam değişir mi bilemem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?