hiçbir şey için geç değildir, cinnet geçirirse zaten yılların birikimidiro diyen adam kimse çok doğru demişbazen erkeklere cazgırlık yapmak lazım.. ama bu arkadaşımız biraz geç kalmış.. bu saatten sonra adam değişir mi bilemem:26:
süper fikir ama ben yumuşak başlıyım çabuk sinirlenemiyorum. şimdi dışarda geldi mi bi iki şakalaşır ben de yelkenleri hemen suya indiririm. o yüzden çok fena gaza gelmem lazım.
çok kötü bişey ya, ne desem bilemiyorum.. ben ailemi bi hafta görmesem içim sıkışmaya başlıyor
geç kalmadım aslında kriz falan geçirsem korkar benden ama kriz geçiremiyorum
hiçbir şey için geç değildir, cinnet geçirirse zaten yılların birikimidir
annene gitmek için hazırladın kendını ve eşin izin vermedi
yıne de sinirlenmez misin?
bu böyle gitmez ama, hadı oradan buradan kıskanıyor ve izin vermiyor
ama ailene gitmene engel olması hiç doğru değil
cinnet şart! yoksa bu böyle gider.
sinirlerim bozuldu artık. herşeyden soğudum. hergün hergün kaynanamlardayız yeter artık fenalık geldi. yarın gitmiycem. öbürgün de gitmem. aslında mecbur yine gitmeme lazım evde eksiklerimiz var bir ay daha böyle idare edicez.
kıskançlık değil onun derdi biricik anacığı. diktatör gibi kadın. bi de kaynanasını anlatır yok bana izin vermezdi ben gelinlerime böyle yapmak istemiyorum. ama tek başlarına bir yere gitmesinler dünya çok bozulmuş. aman sanki kim gelinlerine napıcak. yolda yürümeye korkar olmuşlar.
sen de geçirmiş gibi yapbenimki bi kere annemlere götürmicekti , daha geçen hafta gitmişiz bilmem ne.. ben bi başladım ağlamaya. hem gücüme gittiği için ağlıyorum , hem de az korksun diye o gün beni susturamadı. tamam sen ağlama yeter ki sen ne istersen yaparım dedi o gün bugündür aileme gidicez dedim mi pek mırın kırın etmez:13: napim mecbur bırakmıştı beni
daha dün ağladım ne halin varsa gör diyip çıktı dışarı gelince de şakalaşmaya başladı. bi de yufka yürekli dayanamıyor aslında. ama bu akşam doluyum zaten dediğin gibi yaparım açarım muslukları başlarım hıçkırmaya bakalım nasıl dayanacak.
ayy ben kaynanamla bi saat otursam fenalık basıyor
ne kadar iyi olursa olsun valla çekilmiyo arkadaş kaynana
daha dün ağladım ne halin varsa gör diyip çıktı dışarı gelince de şakalaşmaya başladı. bi de yufka yürekli dayanamıyor aslında. ama bu akşam doluyum zaten dediğin gibi yaparım açarım muslukları başlarım hıçkırmaya bakalım nasıl dayanacak.
hiç susma ama hıçkırıklarla ağla.. hatta bişeyler de söyle o sırada bağırarak, iyice korksun.. susma hiç.. gelsin yanına ,senin derdin ne diyene kadar susma
her şeyden önce eşini avucunun içine alman lazım.
bu ne yaa, her kafadan bir ses çıkıyor
köle olarak mı gittin eşine.
kayınvalıden karısmasın her şeye, karısmasına izin verme
evet, bak burada denemiş bir arkadaşımız var
evde kalsak alıcam avucumun içine de sabah kaynanama gidiyoruz akşam geliyoruz. gelince ben evimin işini yapıyorum eşim de bilgisayar başında. evde kalırsam zaten haftada bir anca giderim kaynanaya. bırakmam zaten karışsın bana. çocuk muyum ya... çok sinirlendim eşim içeri girince tırnaklarımı çıkarıp üstüne atlıycam
Beni bu kadar mutlu eden kocam için Allah'a binlerce şükretsem yetmez:) çok şükür ailemi 2 günde bir kesin görürüm hemen hemen her gün istediğim yerede giderim .okuyorum zaten hala . Bazen arabada bende oluyor değmeyin keyfime hatta araba bendeyse annemleride alırım gezer dururuz:) tam bi senedir evliyiz. Gerçekten nasıl alışırsan öyle gideceğine inanıyorum. İzin almak yoktur aramızda zaten ne yapmamız nereye gidebilceğimiZin ikimizde farkındayız.Birbirimizi habersiz bırakmayız ama kesinlikle. Allah herkese bunu nasip etsin
ya bende çok sıkılıyorum kaynanamdan ve kızından zaten sürekli aynı konular ayn şeyler beni buhran basıyor bu yüzden çok gitmemeye çalışıyorum ben işteyken zaten eşim sürekli onlarda dün beni aradı niye gelmiyosun gözükmüyosun felanda filanda amann napim benim derdim başımdan aşmış bide onu mu düşünücem uzak bi yere taşınmak istiyorum ama şu an imkansız annenlere sen gidemiyosan sen annenleri çağır ama bu haksızlık seninkine gidememen sonuçta ailen onlar senin poff erkeklerin birbrinden farkı yok
çok tatlısın yaa
Benimde hoşuma gittievet, bak burada denemiş bir arkadaşımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?