- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
selam kızlar... o kadar doluyum ki napıcam bilmiyorum. canım bi yere gitmek istese eşim izin vermiyor. annemlere gidicem diyorum ne işin var diyor. ama hergün hadi annemlere gidelim diyor. bir akşam görmese çok özledim ya iyiki yakınız hadi gidelim diyor. bıktım artık. esir gibiyim elinde. 2 buçuk senedir kaynanamlarla oturuyordum. sadece iki defa eşim beni dışarı çıkardı. annemlere de iki ayda bir gidiyordum tabi o da burnumdan geliyordu. hadi evin içindeydik o zaman mecbur esir hayatı yaşadım şimdi evimize çıkmışız eşim daha beter yapıyor. öyle alıştı sanırım. ama ben dayanamıyorum. bekarken özgür olan ben şimdi koca elinde esir oldum. insan değilim sanki. bi de eşim üniversite mezunu!... ama iş çevresine değil geri kalmış ailesine bakıp hareket ediyor. geri kalmışlar çünkü eltilerim yıllarca markete bile gitmemişler. kaynanam hep alışverişlerini yapmış. yeni yeni bir iki senedir biraz gezip tozuyorlar o da mahalle içinde. napıcam bilmiyorum? eşimi nasıl değiştiricem? aptal kocam bi de yanlarında ev aldı keşke uzakta olsaydık...