eşindem izin almaktan çok sıkıldım

Afrasyab

veni vidi vici :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.053
382
123
selam kızlar... o kadar doluyum ki napıcam bilmiyorum. canım bi yere gitmek istese eşim izin vermiyor. annemlere gidicem diyorum ne işin var diyor. ama hergün hadi annemlere gidelim diyor. bir akşam görmese çok özledim ya iyiki yakınız hadi gidelim diyor. bıktım artık. esir gibiyim elinde. 2 buçuk senedir kaynanamlarla oturuyordum. sadece iki defa eşim beni dışarı çıkardı. annemlere de iki ayda bir gidiyordum tabi o da burnumdan geliyordu. hadi evin içindeydik o zaman mecbur esir hayatı yaşadım şimdi evimize çıkmışız eşim daha beter yapıyor. öyle alıştı sanırım. ama ben dayanamıyorum. bekarken özgür olan ben şimdi koca elinde esir oldum. insan değilim sanki. bi de eşim üniversite mezunu!... ama iş çevresine değil geri kalmış ailesine bakıp hareket ediyor. geri kalmışlar çünkü eltilerim yıllarca markete bile gitmemişler. kaynanam hep alışverişlerini yapmış. yeni yeni bir iki senedir biraz gezip tozuyorlar o da mahalle içinde. napıcam bilmiyorum? eşimi nasıl değiştiricem? aptal kocam bi de yanlarında ev aldı keşke uzakta olsaydık...

Eminim sebebini sormuşsunuzdur bu izin vermeme sebeplerini.
Zihniyet kolay değişmez,Allahım yardımcınız olsun inşallah...

uzaktan ev alsanda değişen bişey olmazdı ki
baştan her dediğine evet demişsin bi kere

ohh valla kendisi annesinin evinden çıkmayacak
sen annene gitmek için izin alacaksın oldu

her zamanki gibi erkeklerin çifte standartlarından bir örnek:50:onlara serbest olan şeyler bize yasak nedense:26: işin hiç kolay değil.

Eminim sebebini sormuşsunuzdur bu izin vermeme sebeplerini.
Zihniyet kolay değişmez,Allahım yardımcınız olsun inşallah...

sebeb şu millet karısı hergün geziyor dermiş. bu arada millet dediği de annesi.

sebeb şu millet karısı hergün geziyor dermiş. bu arada millet dediği de annesi.

Üzgünüm...
Sebebi önemli değil.
Çünkü zaten baştan böyle alışmış. Şimdi değiştirmek çok zor.
Boşu boşuna huzursuzluk çıkarmayın. Daha kötü olur.
Kabullenin bence.

uzaktan ev alsanda değişen bişey olmazdı ki
baştan her dediğine evet demişsin bi kere

ohh valla kendisi annesinin evinden çıkmayacak
sen annene gitmek için izin alacaksın oldu

haklısın baştan hata ettim. hani bir laf var ya acıma acınacak hale düşersin. aynen o mesele işte.

Hiç sert bir tepki vermedinmi, yetti gibisine!?
Yada annesine gitmenizi istediğinde, hiç hatırlatmadınmi sen kendi annene gitmek istediğinde itras etmesine?

ben bir yere gitmek istesem, izin almam ama kesinlikle haber veririm. Gerçi dogru dürüst gitigim bir yerde yok ama başda nasıl alıştırırsan öyle gider.

Bence artık sakın bir şekilde itras et, yada oda senden izin alsın, becere bilirsen;)
biz öyleyiz, ben nasıl haber vermem gerekiyor yada yapmamam gereken bir şey varsa aynısı eşim için geçerlidir.

Hic bir şeyi kafasına göre yapamaz...

Son düzenleyen: Moderatör:
eşine söylemelisin bu durumu
hadi arkadaşlarına gitmene izin vermez anlarım, ama neden annene kırk yılda bir gidecekmişsin?
bu konuda eşitliği sağlamalısın
onun ailesine sürekli gidip, senın ailene kırk yılda bir gitmek büyük bir haksızlık

kendi hayatını yaşattırıyor sana.

Son düzenleme:
Üzgünüm...
Sebebi önemli değil.
Çünkü zaten baştan böyle alışmış. Şimdi değiştirmek çok zor.
Boşu boşuna huzursuzluk çıkarmayın. Daha kötü olur.
Kabullenin bence.

kabullenemiyorum. ailemden akrabalarımdan arkadaşlarımdan koptum. o ise her yere gidiyor. keşke evlenmeseydim onunla. hayatımın hatasını yaptım. esaretten başka bişey görmedim evlendiğimden beri.

aa canım olurmu anasının kuzusu o daha... sense el kızısın agaç kavugundan çıktınya... kaynanan kayıntan kocan yanında daha ne istiyon.. alınma canım bi kere birisi bana alışabildinmi diye sormuştu kaynanam aynen kv kpri kocası yanında ne sıkılması daha ne istiyo demişti..bense:53: böyle kalmıstım...... ALLAH yardımcın olsun canım.. benimde eşim bi yere yollamaz ama kendisi götürür heryere, sagolsun aşkım... bende onsuz gitmem zaten..:16:

Hiç sert bir tepki vermedinmi, yetti gibisine!?
Yada annesine gitmenizi istediğinde, hiç hatırlatmadınmi sen kendi annene gitmek istediğinde itras etmesine?

ben bir yere gitmek istesem, izin almam ama kesinlikle haber veririm. Gerçi dogru dürüst gitigim bir yerde yok ama başda nasıl alıştırırsan öyle gider.

Bence artık sakın bir şekilde itras et, yada oda senden izin alsın, becere bilirsen;)
biz öyleyiz, ben nasıl haber vermem gerekiyor yada yapmamam gereken bir şey varsa aynısı eşim için geçerlidir.

Hic bir şeyi kafasına göre yapamaz...

dediğin şeyleri yaptım söyledim ama ne fayda. ne akrabalarımı görüyorum ne arkadaşlarımı. bıktım artık. bi haftasonu dışarı çıktığımızda yok zaten. yok işim var yok çocukla nereye gidicez hep bahane...

aa canım olurmu anasının kuzusu o daha... sense el kızısın agaç kavugundan çıktınya... kaynanan kayıntan kocan yanında daha ne istiyon.. alınma canım bi kere birisi bana alışabildinmi diye sormuştu kaynanam aynen kv kpri kocası yanında ne sıkılması daha ne istiyo demişti..bense:53: böyle kalmıstım...... ALLAH yardımcın olsun canım.. benimde eşim bi yere yollamaz ama kendisi götürür heryere, sagolsun aşkım... bende onsuz gitmem zaten..:16:

kendisa de götürse razıyım ama k.... kaldırıp bi yere gitmiyor ki işine geldi mi de koşarak gidiyor.

ne demiş adamın biri : ''bir cinnet her şeyi halleder'':34:

:52: :27: :52: :52: :52: süper fikir ama ben yumuşak başlıyım çabuk sinirlenemiyorum. şimdi dışarda geldi mi bi iki şakalaşır ben de yelkenleri hemen suya indiririm. o yüzden çok fena gaza gelmem lazım. :10:

dediğin şeyleri yaptım söyledim ama ne fayda. ne akrabalarımı görüyorum ne arkadaşlarımı. bıktım artık. bi haftasonu dışarı çıktığımızda yok zaten. yok işim var yok çocukla nereye gidicez hep bahane...

çok kötü bişey ya, ne desem bilemiyorum.. ben ailemi bi hafta görmesem içim sıkışmaya başlıyor:31:

o diyen adam kimse çok doğru demiş:27::27: bazen erkeklere cazgırlık yapmak lazım.. ama bu arkadaşımız biraz geç kalmış.. bu saatten sonra adam değişir mi bilemem:26:

geç kalmadım aslında kriz falan geçirsem korkar benden ama kriz geçiremiyorum

Back
X