kızlar ben kaçıyorum oğlumun uykusu geldi bi de sinir bozucu kocamın gelmesine az kaldı. mesajlarınıza yarın cevap yazarım durumdan da haberdar ederim. hepinize teşekkürler. iyiki varsınız... iyi geceler...
selam kızlar... o kadar doluyum ki napıcam bilmiyorum. canım bi yere gitmek istese eşim izin vermiyor. annemlere gidicem diyorum ne işin var diyor. ama hergün hadi annemlere gidelim diyor. bir akşam görmese çok özledim ya iyiki yakınız hadi gidelim diyor. bıktım artık. esir gibiyim elinde. 2 buçuk senedir kaynanamlarla oturuyordum. sadece iki defa eşim beni dışarı çıkardı. annemlere de iki ayda bir gidiyordum tabi o da burnumdan geliyordu. hadi evin içindeydik o zaman mecbur esir hayatı yaşadım şimdi evimize çıkmışız eşim daha beter yapıyor. öyle alıştı sanırım. ama ben dayanamıyorum. bekarken özgür olan ben şimdi koca elinde esir oldum. insan değilim sanki. bi de eşim üniversite mezunu!... ama iş çevresine değil geri kalmış ailesine bakıp hareket ediyor. geri kalmışlar çünkü eltilerim yıllarca markete bile gitmemişler. kaynanam hep alışverişlerini yapmış. yeni yeni bir iki senedir biraz gezip tozuyorlar o da mahalle içinde. napıcam bilmiyorum? eşimi nasıl değiştiricem? aptal kocam bi de yanlarında ev aldı keşke uzakta olsaydık...
kıskançlık değil onun derdi biricik anacığı. diktatör gibi kadın. bi de kaynanasını anlatır yok bana izin vermezdi ben gelinlerime böyle yapmak istemiyorum. ama tek başlarına bir yere gitmesinler dünya çok bozulmuş. aman sanki kim gelinlerine napıcak. yolda yürümeye korkar olmuşlar.
merakla beklıyor olacagız
yöntemleri unutma
bana biri şunu açıklayabilir mi
bir insan kendi anne babasına babaevine gitmek için nasıl bir başka insandan izin almak durumunda olabilir
neden böyle bir duruma düşer ve nasıl buna göz yumar
selam kızlar biraz geç kaldım kusura bakmayın. işim vardı bugün. dün akşam eşim geldi hiç konuşmadım o da konuşmadı. bugün de yüz vermedim. akşam dayanamadı şakalaştı hemen ittim onu yaklaşma bana dedim güldü geri çekildi sonra biricik anneciğine gitti. yelkenleri suya indirmedim
Sen nerde annen nerde oturuyorkı ayrı sehırmı? Bak hergun sıkılo, cıkar vs de onunla cık once belkı zamanla alısır, o sana ızın vermıosa goturmuyosada gıtme kıs annesıne tek gıtsın, senınkı ana da bnmkı ne! Dahada anlamıosa otur cıddıce konus ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?