eşindem izin almaktan çok sıkıldım

merakla beklıyor olacagız
yöntemleri unutma

cinnet geçireceği varsa da bundan sonra geçirmez artık.
düşünün hem ağlıyor hemde verilen taktikler aklına geliyor ben olsam gülme krizine girerim
bu arada inşallah ters tepmez kızlar nasihatlarınız mazallah karşısındaki adamı tanımadan kendi eşlerinizin karakterine göre yorumlar yapıldı çünkü her insan aynı değil nihayetinde dimi ama

Evlilikte dengeyi kurmak çok önemli. Ailelere eşit derecede ilgi gösterilmeli. Benim anneme hep gidelim sen annene gitme olmaz elbette. Herkes insan evladı sonuçta. O annesi özlüyorsa siz de özlüyorsunuz. Biraz daha ısrarcı ve kararlı olun. Arkadaş meselesinde de aynı şekilde evlendik diye kimseyle görüşmeyeceğiz, sosyal ahatımız bitecek diye şey mi var kız kıza muhabbet etmeye de ihtiyaç var eşimiz yanımızda olmadan ayrı bir sosyal hayatı olması gerekir bayanın tamamı ile evlendiğimiz kşiye bağımlı olamayız bir çevremiz olmalı. Tabii ki karı koca çiftlerle de görüşülür falan ama başbaşa kzlarla buluşmak çok başka dediğim gibi biraz kararlı olun sürekli söyleyin ısrar edin konuşun ama kavga çıkmasın güzellikle hallolsun.

Zihniyet, kafa yapısı, düşünce yapısı, hayat görüşü kolay kolay değişmez malesef...

Son düzenleme:
bana biri şunu açıklayabilir mi
bir insan kendi anne babasına babaevine gitmek için nasıl bir başka insandan izin almak durumunda olabilir
neden böyle bir duruma düşer ve nasıl buna göz yumar

Bu ne böyle ya anneye giderken de mi izin alınır?

İnsan evini, işini, çocuğunu ve eşini ihmal etmediği sürece istediği yere gidebilir bence.

Ben eşime sadece nereye gittiğimi ve kimle gittiğimi söylerim yeter, daha bir kere itiraz etmemiştir.

Hoş buradayken hep ailece gezeriz kızım ben ve eşim. Eşim yokkende alırım annemi ve kızımı gezeriz, yada alırım arkadaşlarımı ve kızımı gezeriz, sadece nereye gittiğimi ve kiminle gittiğimi söylerim. Eşimde tamam dikkat et kendinede çocuğumuzada der.

kendi her gün görmeye gidecek ama ben istediğim zaman zoraki izin alıcam yok öyle yağma... insan kendinden pay biçer ben hemen özlüyorum bu kızda özlüyordur der ama nerdee...benim eşimde bikaç kere imada bulunmuştu annemlere giderken vermiştim ağzının payını , ben sorumluluklarımı yerine getirip abartıya kaçmıyacak şekilde aileme de giderim arkadaşlarımla da buluşurum buna sorun çıkartırsa insan mutsuz olur ve yanındakini de mutsuz eder...

İşte tahammül edemeyeceğim koca tipi.
Özgürlüğümü kimse elimden alamaz, sevgilime peşin peşin anlattım yoksa yeri yerinden oynatırım.
Ne kadar deli olduğumu en iyi o bilir..
Kendi ailesini özleyecek, sık sık gidecek ben 2 ayda 1, oda burnumdan gelecek!
Ben insan değil miyim? Bir tek onun ki mi anne? Annesini özlemek ona has bir duygu mu?
Eşiniz çok bencil, sizde baştan peşin peşin kabul etmişsiniz iyice alışmış rahatlığa.
Bir yerde başlamanın zamanı gelmiş, geçiyor bile.

Bugüne kadar ses çıkarmaman hata olmuş zaten canım. Ne demek ya kendi hergün annesinde ben iki ayda bir beyimizin keyfi tutarsa gideceğim. Eşitliği falan geçtim de bu bir kere insanlığa sığmaz.
Senin de anne-babana karşı görevlerin var evlenince bunlar sona ermiyor. Ayrıca yüzüne vurmuyor musun hergün onun annesine gidildiği halde kendi ailene gidemediğini?
Millet ne derse desin ailemi özlüyorum psikolojim bozuluyor daha ötesi mi var? Ben senin yerinde olsam, sen erkek olduğun halde hergün anneni görüyorsun ben bayanım anneme daha çok ihtiyacım var derdim.
Senin ailen torunlarını da bu durumda her zaman göremiyorlar, üstelik bi de hamilesin ilgiye muhtaçsın. Bunun alttan alacak yanı yok ve çözümü de sende.

Izin almakla en büyük hatayi sen yapmissin, ben bugün annemlere gidiyorum aksama beni ordan alirmisin diye bilirdin...
Demediysen bundan sonra de.
Bunu haftada 1 derekn 2 ye sonrada 3 e cikar, ve 2-3 ay sonra gör bak ki alismisdir.
Haaa kaynanan tabiiki basda dirdir yapar ona dersinki sen oglunu nasil özlüyorsun bende ailemi ailemde beni özlüyor, cöpsüz üzüm almadiniz beni, size gelin geldiysem ailemde kopmadim.
Anlayisiniz icin tskler dersin birde olur biter:)))))

Vallah yap bunu , bundan dogal ne varki ???

nıye ızın alıyorsunuz ailenıze gıderken. o sızın ailenız ne zaman ıstersenız görursunuz. eşinize bu hakkı nıye verdınz. hem sizinkilere ıkı ayda bır onlara gun aşırı onunkı annede sizinkı değilmi. yapmayın ezdırmeyın bukadar kendıınızı

ailene gitmek için niye izin alıyorsun ki
oldu senin ailene gelince ne işin var onun ailesine gelince 1 gün görmeyince çok özlüyormuş oldu
neden sizde karşı çıkmıyorsunuz. siz ailenizi ne kadar sıklıkta görüyorsunuz bunu eşinizin yüzüne söyleyin
ve ailenizi özledikçe gidin görün nbu kadar da ezdirmeyin kendinizi

Sen nerde annen nerde oturuyorkı ayrı sehırmı? Bak hergun sıkılo, cıkar vs de onunla cık once belkı zamanla alısır, o sana ızın vermıosa goturmuyosada gıtme kıs annesıne tek gıtsın, senınkı ana da bnmkı ne! Dahada anlamıosa otur cıddıce konus ,

Çevir kazı yanmasın misali..
Herşeyide kılıfına uydurmuş k.valide...

valla canım sana bi cinnet yetmez

bi cinnet kocana bi cinnet de annene lazım. annen niye utanıyormuş gelmeye. töbe yarabbi

Eşin iyi ki yufka yürekli anlayışlı bir adammış yoksa mazallah perde açtırmaz pencereden bile baktırmazdı. Valla bu kk daki kadınların anlayışlı ve iyi biri olmaktan ne anladıklarını ben çözemedim. Yani koca anlayışlı olsa zaten sana bu eziyeti çektirmez. Nasıl bir zihniyettir kafam almıyor sana böyle davranmaya hakkı yok karşına al çatır çatır kavganı et dişini göster. Ailen neden onlara gitmediğini sormuyor mu hiç? Baban ya da annen arasın eşini desin oğlum kırk yılda bir görüyoruz sizi kızımızı bizle görüştürmek istemiyormusun diye sorsunlar. Bizden kopar evladımızı diye mi verdik sana, aynı memlekette gurbeti yaşıyoruz desinler

merakla beklıyor olacagız
yöntemleri unutma

selam kızlar biraz geç kaldım kusura bakmayın. işim vardı bugün. dün akşam eşim geldi hiç konuşmadım o da konuşmadı. bugün de yüz vermedim. akşam dayanamadı şakalaştı hemen ittim onu yaklaşma bana dedim güldü geri çekildi sonra biricik anneciğine gitti. yelkenleri suya indirmedim

bana biri şunu açıklayabilir mi
bir insan kendi anne babasına babaevine gitmek için nasıl bir başka insandan izin almak durumunda olabilir
neden böyle bir duruma düşer ve nasıl buna göz yumar

haklısın canım ya... dün ben de bunu düşündüm niye kendimizi bu kadar ezdiriyoruz. kocalar herşeyi yapar ama kadınlar yapamaz. böyle yetiştirilmedim ama niye böyle oldum bilmiyorum. babam anneme böyle yapmazdı. sanırım kaynanayla oturmanın zararları. ezildim orada. aman saygısızlık etmiyim aman huzurum bozulmasın diye kendimden çok ödün verdim ve öyle kaldım. sebeb ne olursa olsun asla ama asla kaynanayla oturmayın.

afferın sana canım benım sakın ındırme yelkenlerıı bırak bıraz burnu surtsunde yapdıqı hatanın farkına varsın erkek mılletı deqıl mı

bugün gitmedim annesine. tek başına git dedim. çocuğu da taktım peşine. bu sorunu bu sefer halledicem çünkü sinirlerim yıprandı artık. evlendiğimden beri hizmetçilik yaptım ailesine yine de yaranamadım. yeter artık evime çıkmışım aynı şeylere devam edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…