valla canım sana bi cinnet yetmez
bi cinnet kocana bi cinnet de annene lazım. annen niye utanıyormuş gelmeye. töbe yarabbi
Eşin iyi ki yufka yürekli anlayışlı bir adammış yoksa mazallah perde açtırmaz pencereden bile baktırmazdı. Valla bu kk daki kadınların anlayışlı ve iyi biri olmaktan ne anladıklarını ben çözemedim. Yani koca anlayışlı olsa zaten sana bu eziyeti çektirmez. Nasıl bir zihniyettir kafam almıyor sana böyle davranmaya hakkı yok karşına al çatır çatır kavganı et dişini göster. Ailen neden onlara gitmediğini sormuyor mu hiç? Baban ya da annen arasın eşini desin oğlum kırk yılda bir görüyoruz sizi kızımızı bizle görüştürmek istemiyormusun diye sorsunlar. Bizden kopar evladımızı diye mi verdik sana, aynı memlekette gurbeti yaşıyoruz desinler
selam kızlar biraz geç kaldım kusura bakmayın. işim vardı bugün. dün akşam eşim geldi hiç konuşmadım o da konuşmadı. bugün de yüz vermedim. akşam dayanamadı şakalaştı hemen ittim onu yaklaşma bana dedim güldü geri çekildi sonra biricik anneciğine gitti. yelkenleri suya indirmedim
kocam annesinden geldi yüz vermedim tabi. çocuğu bahane edip şakalaşmaya çalıştı. yine yüz vermedim. bu sefer de tam uyuycaz yine sarıldı sırnaşmaya başladı. hazır ortam müsait dedim konuyu açtım ben konuştum oysa işin dalgasındaydı. kızdım en sonunda hakkın yok bana böyle yapmaya sinirimi bozarsan haber veririm izin almam senden dedim. yap da görelim dedi. şakalaşırken saçımı çekti ben de başladım ağlamaya ama ne ağlama. hıçkıra hıçkıra ağladım. naptım şimdi ben falan dedi. sonra odayı terkettim. başka odada uyuyucam bu gece. bu ilk plandı bakalım işe yarayacak mı?
ayrı odada yatma canım bence bu erkeklerde daha ters tepkiye neden oluyo.
canim agladin iyi yaptinda sen aglarken dicektin bu ne ya esirmiyim ben hem esir hem siddet görüyorum aileme bile gidemiyorum hasret kaaaaaldim,kimse beni düsünmüyoooooorrrrrr bunlari siralasaydin , cünkü o saniyorki sacini cekti onun icin agladin
süper fikir ama ben yumuşak başlıyım çabuk sinirlenemiyorum. şimdi dışarda geldi mi bi iki şakalaşır ben de yelkenleri hemen suya indiririm.
canim agladin iyi yaptinda sen aglarken dicektin bu ne ya esirmiyim ben hem esir hem siddet görüyorum aileme bile gidemiyorum hasret kaaaaaldim,kimse beni düsünmüyoooooorrrrrr bunlari siralasaydin , cünkü o saniyorki sacini cekti onun icin agladin
Madem her alışverişi kaynananız yapıyormuş,demekki kayınvalidenizde bir kısıtlama yok.Eşinize annen kadın değil mi?O çıktığı zaman kimse bir şey demiyorda ben çıkınca neden desinler diyebilirsiniz.Eşinizi kayınvalidenizle kendinizi kıyaslayarak ikna edebilirsiniz sanırım.Allah cc yardımcınız olsun.
benim kocam da fazla gezmemi istemez ama senin ki çok abartmış :26:eltilerim markete bile gidemiyorlar diyorsundemek ki eşinde aileden gördüğünü benimsemiş ona böylesi normal geliyor bence ciddi ciddi konuş bu kadar kısıtlama çok fazla ben esirmiyim kölemiyim hapistemiyim diye veryansın et canım umarım azıcık aklını başına toplar
İzin almakta neyin nesi ?
Hayatım ben bugun şurdayım bilgin olsun demek en mantıklısı ve doğru olanı..
Eğer başta siz bu yöntemle hareket etseydiniz kim bilir durum izin verme onaylama meselesine dönmeyecekti..
o da bunu bir güzel kullanıyor işte.
çok değil, bir kere evi alt üst et yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?