eşindem izin almaktan çok sıkıldım

Afrasyab vala canım işin zor ne kadardır evlisin ki ?
ayrıca arkadaslar verdıqınız tavsiyelere cok quldum ve cok harikasınız ya biz kadınlar çok fenayız ha :D

konuyu açtığımda gözlerim dolu doluydu şimdi de keyfim yerine geldi anlattıkça açıldım ben nasıl cinnet geçiricem???
hiç mi sinirlerin zıplamaz? melek değilsin yaa:27: en son annenle ne zaman görüştün ?
çok zaman olduysa eğer, eşine annene gitmek istediğini söyle
nasıl olsa ''hayır'' diyecek, o anda ağlamaya başla
gerçi sinirden kendılığınden ağlayacaksın.yasemınA, arkadaşımızın da dediği gibi : 'hem ağla, hem derdini anlat, sıkıldığını söyle
bul bişiler işte yaa:27:

şu da var, eşinin korktuğunu gördükçe daha da abart durumu :27:
Benimde hoşuma gitti;) bu arada o deneyimli arkadaş kim ve nasıl yaptı tam olarak?

2-3 yorum üstte

Son düzenleme:
canım annen nden utanıyor orayı anlamadım belki eşyalarınız tamamlansın diye bekliyordur sende zor durumda kalma die olabilir:36:

konuyu açtığımda gözlerim dolu doluydu şimdi de keyfim yerine geldi anlattıkça açıldım ben nasıl cinnet geçiricem???

cinnet geçirmekden kolay ne var da :D durduk yere kalkacan ıkı uc bardaqı fırlatcan duvara yeter artık dıyecen bu ne ya dıycen sonrası zaten kendılıqınden qelır ama sunuda unutma eşin sana qercekden sadıksa cok cazqırlık yap dozunu aşmadan mazallah sonu kotuyede qıdebılır..

Afrasyab vala canım işin zor ne kadardır evlisin ki ?
ayrıca arkadaslar verdıqınız tavsiyelere cok quldum ve cok harikasınız ya biz kadınlar çok fenayız ha :D

2 buçuk senedir evliyim. ama o geçen seneleri evlilikten saymıyorum. çok zor ve sıkıntılı zamanlarda. kendi evime çıktım evliliğim asıl şimdi başlıyor.

cinnet geçirmekden kolay ne var da :D durduk yere kalkacan ıkı uc bardaqı fırlatcan duvara yeter artık dıyecen bu ne ya dıycen sonrası zaten kendılıqınden qelır ama sunuda unutma eşin sana qercekden sadıksa cok cazqırlık yap dozunu aşmadan mazallah sonu kotuyede qıdebılır..

bardak olayına girmesin :27: etkıye tepkı olur:27:

2 buçuk senedir evliyim. ama o geçen seneleri evlilikten saymıyorum. çok zor ve sıkıntılı zamanlarda. kendi evime çıktım evliliğim asıl şimdi başlıyor.
evliliğin şimdi başlıyorsa canım dişiliqini kullanmakdan basla işe ;) kocanı bağla kendıne snra hallet her işini :D ya qulmekden yazamıyorum çok keyıflısınız. uzulmeyın alllah askına ya erkekler kadınlar olmadan yasayamaz ama erkeqı kendıne baqlaman lazım bunun ıcınde tatlım . vala canım sımdıden dişiliqini kullanarak eşini kendıne baqla sonrada az cazgırlık yap hersey rayına qırer :D

canım annen nden utanıyor orayı anlamadım belki eşyalarınız tamamlansın diye bekliyordur sende zor durumda kalma die olabilir:36:

enteresan işte. rahatsız etmek istemiyormuş. bir gün sesimi duymasa dayanamıyor. arkadaş gibiyiz onunla. eşim de annem gelsin diye o zaman sen de gitme annen gelinceye kadar diyor. ama şimdi derdi başka böyle alıştığı için bırakmıyor beni.

bardak olayına girmesin :27: etkıye tepkı olur:27:

dozunu kaçırmadan qırdımı bardak olayına bısey olmaz tatlım . :D tecrube konusuyor :d ama yukarda allah var kocam dunyalar ıyısıdır rabbım 1 deqıl 1000 kere razı olsun hıc bır dedıqme ters tepkı vermedı karsılıklı anlasmadan dolayı . tabı azcıkda benım cazqırlıqmdan dolayı :D

bardak olayı biraz zor 1 buçuk yaşında oğlum var. ama ağlarım bi kere krize girmiştim ağlarken o teselli ettikçe ben daha beter ağladım.

dozunu kaçırmadan qırdımı bardak olayına bısey olmaz tatlım . :D tecrube konusuyor :d ama yukarda allah var kocam dunyalar ıyısıdır rabbım 1 deqıl 1000 kere razı olsun hıc bır dedıqme ters tepkı vermedı karsılıklı anlasmadan dolayı . tabı azcıkda benım cazqırlıqmdan dolayı :D

bu tarz şeylerde kimin nasıl tepkı verecegı bellı olmaz.

benım bır arkadasım nışanlısıyla kavga ederdı
kız evde ne kadar bardak varsa kırmıştı ve nişanlısının ellerıni en son boğazında görmüştük
zor ayırdık.

bellı olmaz yani, kimin nasıl tepkıler verecegını
en temız iş , bişi kırmadan psikolojık baskı uygulamak:27:

enteresan işte. rahatsız etmek istemiyormuş. bir gün sesimi duymasa dayanamıyor. arkadaş gibiyiz onunla. eşim de annem gelsin diye o zaman sen de gitme annen gelinceye kadar diyor. ama şimdi derdi başka böyle alıştığı için bırakmıyor beni.

annenqıl konusunda yapdıqı seyden dolayı haklı olabılır esın . qelıp qıtsın onlarda dıye dusunerekden senı qondermyerek onların sana qelmesını saqlayarak aıle baqlarını quclendırmeye calısıyordur ç

bu tarz şeylerde kimin nasıl tepkı verecegı bellı olmaz.

benım bır arkadasım nışanlısıyla kavga ederdı
kız evde ne kadar bardak varsa kırmıştı ve nişanlısının ellerıni en son boğazında görmüştük
zor ayırdık.

bellı olmaz yani, kimin nasıl tepkıler verecegını
en temız iş , bişi kırmadan psikolojık baskı uygulamak:27:

haklısınzdır canım .

selam kızlar... o kadar doluyum ki napıcam bilmiyorum. canım bi yere gitmek istese eşim izin vermiyor. annemlere gidicem diyorum ne işin var diyor. ama hergün hadi annemlere gidelim diyor. bir akşam görmese çok özledim ya iyiki yakınız hadi gidelim diyor. bıktım artık. esir gibiyim elinde. 2 buçuk senedir kaynanamlarla oturuyordum. sadece iki defa eşim beni dışarı çıkardı. annemlere de iki ayda bir gidiyordum tabi o da burnumdan geliyordu. hadi evin içindeydik o zaman mecbur esir hayatı yaşadım şimdi evimize çıkmışız eşim daha beter yapıyor. öyle alıştı sanırım. ama ben dayanamıyorum. bekarken özgür olan ben şimdi koca elinde esir oldum. insan değilim sanki. bi de eşim üniversite mezunu!... ama iş çevresine değil geri kalmış ailesine bakıp hareket ediyor. geri kalmışlar çünkü eltilerim yıllarca markete bile gitmemişler. kaynanam hep alışverişlerini yapmış. yeni yeni bir iki senedir biraz gezip tozuyorlar o da mahalle içinde. napıcam bilmiyorum? eşimi nasıl değiştiricem? aptal kocam bi de yanlarında ev aldı keşke uzakta olsaydık...

Canım keşke baştan bu tavrı vermeseydin eline...Ama böyle davranıp değişend var..Bence konuşmalısınn....sen onun esiri değil karısısın...

evliliğin şimdi başlıyorsa canım dişiliqini kullanmakdan basla işe ;) kocanı bağla kendıne snra hallet her işini :D ya qulmekden yazamıyorum çok keyıflısınız. uzulmeyın alllah askına ya erkekler kadınlar olmadan yasayamaz ama erkeqı kendıne baqlaman lazım bunun ıcınde tatlım . vala canım sımdıden dişiliqini kullanarak eşini kendıne baqla sonrada az cazgırlık yap hersey rayına qırer :D

erkekler öyle avuca alınıyor zaten. en zayıf noktaları ama ben 4 aylık hamileyim. evin içindeyken birbirimizi göremezdik. cinsellik tamamen bitmişti tam evimize çıktık bu sefer de hamile kaldım. bu engel değil tabi. ama çok sıkılıyorum eşimden bile soğudum. sırtımı dönüp yatıyorum.

annenqıl konusunda yapdıqı seyden dolayı haklı olabılır esın . qelıp qıtsın onlarda dıye dusunerekden senı qondermyerek onların sana qelmesını saqlayarak aıle baqlarını quclendırmeye calısıyordur ç

eşim ailemi seviyor gelip gitsinler istiyor ama ben de sıkılıyorum. dün akşam kaynımla konuşuyoruz bikaç yerin ismini söyliycem ama unutmuşum hiç aklıma gelmedi.

erkekler öyle avuca alınıyor zaten. en zayıf noktaları ama ben 4 aylık hamileyim. evin içindeyken birbirimizi göremezdik. cinsellik tamamen bitmişti tam evimize çıktık bu sefer de hamile kaldım. bu engel değil tabi. ama çok sıkılıyorum eşimden bile soğudum. sırtımı dönüp yatıyorum.

canım hamıle olman qercekden enqel deqıl ılla kı cınsellıkle kadınlıqını qostermezsın yatarken quzel bır sebze tabaqı hazırlarsın romantık ortam olusturur suslenıp puslenırsın o bıle ona yeter onu onemsedıqını qosterır ve zamanla duzelır . canım eşımden soqudum qbı konusma lutfen sımdı 2 cocuquna hamılesın ve 2 yıllık evlısın evlılıqın boyle uzun surmez surse bıle ölü olur . sırtını donup yatmak yere ona sırnaşarak yatmayı dene . qercekden soquma ısı kotu . yada karsına al konus quzelcene . olaylar boyleyken boyle de konusarak halledelım de evlılıqımın kotuye qıtmesını ıstemıyorum de bunun qbı sakınce konusmalar yap ama esınden soqumamak ıcınde caba harca aynı sekılde esınınde oyle olması lazım .

kızlar ben kaçıyorum oğlumun uykusu geldi bi de sinir bozucu kocamın gelmesine az kaldı. mesajlarınıza yarın cevap yazarım durumdan da haberdar ederim. hepinize teşekkürler. iyiki varsınız... iyi geceler... :16: :5: :kkk:

eşim ailemi seviyor gelip gitsinler istiyor ama ben de sıkılıyorum. dün akşam kaynımla konuşuyoruz bikaç yerin ismini söyliycem ama unutmuşum hiç aklıma gelmedi.

vala canım ne soyleyeceqımı bılemedım. sen eşini karşına al ve ciddi bir konusma yap halinden bahset . birbirinizi seviyorsanız ilişkinizi kurtarıcı adımlar atın .

Back
X