- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar... o kadar doluyum ki napıcam bilmiyorum. canım bi yere gitmek istese eşim izin vermiyor. annemlere gidicem diyorum ne işin var diyor. ama hergün hadi annemlere gidelim diyor. bir akşam görmese çok özledim ya iyiki yakınız hadi gidelim diyor. bıktım artık. esir gibiyim elinde. 2 buçuk senedir kaynanamlarla oturuyordum. sadece iki defa eşim beni dışarı çıkardı. annemlere de iki ayda bir gidiyordum tabi o da burnumdan geliyordu. hadi evin içindeydik o zaman mecbur esir hayatı yaşadım şimdi evimize çıkmışız eşim daha beter yapıyor. öyle alıştı sanırım. ama ben dayanamıyorum. bekarken özgür olan ben şimdi koca elinde esir oldum. insan değilim sanki. bi de eşim üniversite mezunu!... ama iş çevresine değil geri kalmış ailesine bakıp hareket ediyor. geri kalmışlar çünkü eltilerim yıllarca markete bile gitmemişler. kaynanam hep alışverişlerini yapmış. yeni yeni bir iki senedir biraz gezip tozuyorlar o da mahalle içinde. napıcam bilmiyorum? eşimi nasıl değiştiricem? aptal kocam bi de yanlarında ev aldı keşke uzakta olsaydık...
dün de hiç konuşmadık. sabah kahvaltı bile hazırlamadan çıkıp kaynanaya gittim. akşam o da geldi sonra beni çağırmadan eve gitti ben de 1 saat sonra gittim. fazla dayanamıycak. biliyorum eşimi. ama direnişe devam...![]()
canım kaç yıl oldu evleneli...eğer yeni evliysen çook takma....bende yeni evliyken karşı komşuma dahi gitsem eşime söylerdim....
annemlere gitsem izin alırdım bazen aramızda kavgalar olurdu bu sebebten çook fazla kıskançtı...
ama şu an herşey yerine oturdu ve birbirimize alıştık artık bu sebeblerden dolayı hiç sorun yaşamıyoruz....
ben şu an canım her istediğinde gezmeye de annemlerede gidiyorum....
ama eskiye döndüğümde ona da hak veriyorum çünkü ondaki beni koruma psikolojisiydi ben onu o zamanlarda anlamamıştım ama şu anlıyorum ve gereksiz yere tartışmışız...
mesela birlikte çarşıya çıkardık benim tarafımda erkekler olsa hemen bana yer değiştirirdi....
ve anneme giderkende acaba beni 50 defa arardı gideceğim mesafade yayan gittiğnde 20 dk yol.....
şimdi oda daha rahat davranıyo bende ona uyuyorum geçenlerde hava soğuktu gezmeye gidicektim üşürsün gitme dedi gitmedim ...
yani biribirine uyduktan sonra hiç sorun olmuyo....![]()
Niye gene kaynanaya gittin tam onun istedigini yaptin gene.
Ya annen gitseydin yada anneni cagirsaydin yada cocgunu hava aldirmaya ciksaydin yada evde kalip güzel keyif yapsaydin hic o yokmus gibi
boşan.
bugün izin vermeyen yarın döver de. yol yakınken kurtar kendini. sonra ben demiştim dersin bu sözlerimi hatırlarsın.
basit şeylerle başlar büyük kaoslar unutma.
sen bilirsin tabii ama boşandın diye babanlara yük olmak zorunda değilsin kendi evini tutabilirsin ama o güç yok sende görülen. ben uyarımı yaptım sonra başına gelirse bu sözlerimi hatırlarsın. mutluluklar dilerim hapishanende. :)
evli değilsin galiba. ayrıca ben iki çocukla babamın evinde sıkıntı çekerken o gidip yeni eşiyle hayatını yaşasın. yok öyle. 2 buçuk sene annesinin derdini ben çektim. başkası gelip benim evime yerleşemez. ayrıca hapishaneden kurtulma yollrını buldum. tek yapmam gereken eşimi kafaya almak. o da eve tam yerleştim mi kolay. şimdi hala eski düzende.
selam kızlar... o kadar doluyum ki napıcam bilmiyorum. canım bi yere gitmek istese eşim izin vermiyor. annemlere gidicem diyorum ne işin var diyor. ama hergün hadi annemlere gidelim diyor. bir akşam görmese çok özledim ya iyiki yakınız hadi gidelim diyor. bıktım artık. esir gibiyim elinde. 2 buçuk senedir kaynanamlarla oturuyordum. sadece iki defa eşim beni dışarı çıkardı. annemlere de iki ayda bir gidiyordum tabi o da burnumdan geliyordu. hadi evin içindeydik o zaman mecbur esir hayatı yaşadım şimdi evimize çıkmışız eşim daha beter yapıyor. öyle alıştı sanırım. ama ben dayanamıyorum. bekarken özgür olan ben şimdi koca elinde esir oldum. insan değilim sanki. bi de eşim üniversite mezunu!... ama iş çevresine değil geri kalmış ailesine bakıp hareket ediyor. geri kalmışlar çünkü eltilerim yıllarca markete bile gitmemişler. kaynanam hep alışverişlerini yapmış. yeni yeni bir iki senedir biraz gezip tozuyorlar o da mahalle içinde. napıcam bilmiyorum? eşimi nasıl değiştiricem? aptal kocam bi de yanlarında ev aldı keşke uzakta olsaydık...