- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ama libidom cidden yuksek haftada 5 kez istiyo canım
Aramızda para toplayıp ablaya dildo gönderelim çarpık ilişkilerin kurbanı olmasın üç çocuk anası günah
Bak bunlar çok ucuz numaralar seni kandırıyor duygusallagindan ona karşı zaafından faydalanıyor.Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Tamam ben ona gorustugum baska biri var enazından o bosanmıs bi adam deyip pas vermicem haklısınız ne deyim
Eğer fake değilseEski konularınıza baktım da, 5 yaşınızdayken tacize uğramışsınız, ilgisiz baba erken evlilik ilgisiz bir eş. Duygusal açlık ile yiyip yiyip kilo almalar filan. Zor zamanlar geçirmişsiniz kabul. Ama bunun çözümü evli bir adamla beraber olmak değil. Son zamanlarda arıyomuş adres soruyomuş adres vermiyormuşsunuz. Bence o telefonu hiç açmayın silin engelleyin. Size yakışan bu olur.
Meslek olarak mı düşünseniz acaba? Lehinize çevirin durumu bence. Hazır libido da yüksek. Evli bekar da fark etmiyor. Neden olmasın ki. Hem o zaman daha az tepki alırsınız. Ben kulağımla duydum "parasını vermiş yapmış nefsini köreltmiş en azından aşk yok benim kocam bana aşık" diyen kadınlar var bu ülkede. Ama böyle sevgi aşk kelimelerinin arkasına sığınıp seks yapınca o zaman kabullenemiyor toplum bunu. Ama diğer türlü olabilir bak.
Eğer fake değilse
Açıkçası bekliyordum böyle bir şey cinselliğe aşırı düşkünlük yeme bozuklukları psikolojisi normal değil
Küçük yaşta tacize uğraması nedeniyle olabilir
Ama bunun çözümü bu değil Allah korusun sevgili bulacağım diye psikopatı tekine denk gelir şantaj yapar şu bu
O istemediği çocukları rüyasında göremez
Ellere düşer yazık günah
Tedavi olsun o zaman
Olabilir sen öylesin böylesin yaptıkça ben normal değilim libidom yüksek bilmem ne diyerek kendini ve yaptıklarını haklı çıkarıyor olabilirBöyle insanlar var, ben iki tane tanıdım ; normal olmadıkları, ellerinden tutan olmadığı için bu yollarda telef oluyorlar, dalga geçmek, hakaret etmek, kınamak bu sorunun çözümü değil hatta diyebilirim ki forumda konu açmasının sebebi bu, insanlar hakaret ettikçe o kendine haklı bahaneler üretiyor, bana borderline gibi geldi yazdıklarından, umarım ciddiye alır ve bir doktorla görüşür, daha öncede yazdım konularına ama herkese cevap yetiştirirken bana yazmıyor, çünkü doğruyu içinde bir yerlerde o da biliyor
Git sevis ablacim sen onu dememizi istiyosun.Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Ya arkadaşım görüşmek istemiyorum demek bu kadar mı zor???????? BEN DAHA BOSANMADIM. BIR HATA YAPTIM KABUL EDİYORUM AMA ARTIK HATA YAPMAK ISTEMIYORUM. SANA KARICIGINLA MUTLULUKLARTamam ben ona gorustugum baska biri var enazından o bosanmıs bi adam deyip pas vermicem haklısınız ne deyim
Valla konudaki hiç biriniz normal degilsiniz bence. O kocam deyip çekiyor belki peki senKadın aldatıldıgını bile bile adamı geri aldı
Cinsellik yasadıgımızı tum detaylarına kadar yasadıklarımızı o sordu ben anlattım
Ona ragmen kocam deyip geri aldı
Karısı da pek normal sayılmaz yani
Bence dalga geciyor uğraşmayalımTamam ben ona gorustugum baska biri var enazından o bosanmıs bi adam deyip pas vermicem haklısınız ne deyim
Ay cok güldümVay bunu beklemiyordum bak. Titreşimli mi?
Ha ha hahahajajjakskkskskskSeviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Toplum senin fikirlerine henüz hazır değil
iltifat mı bekliyordun yaptıklarından sonra?Hakaretlerini kendine sakla git burdan
Boyle yorumlara ihtiyacım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?