- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Zaten var sagol yinedeBacım bir vibratör mü alsan ne yapsan acaba. Tarhana çorbasına bayan azdırıcı damla mı ekliyorsun bir sakin ol. Bekar erkeklerin kökü mü kurudu, mevzu seks ise "sevişecek bekar erkek arıyorum" yaz sosyal medyaya, yüzlerce azgın boğa yazar. Üstelik nikahsız. Seviş onlarla bol bol. Ama vibratör fikrini de bir gözden geçir derim ben.
E kuma olun o zaman, ne diyelim!Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Zaten var sagol yinede
Yok oyle bisey teklif etmedi zaten ne ben ne karısı kabul etmeyiz onuE kuma olun o zaman, ne diyelim!
Karısına anlatsana. Evlilikleri yıkılsın da görsün
Hayır normalVay bunu beklemiyordum bak. Titreşimli mi?
Ama libidom cidden yuksek haftada 5 kez istiyo canımZaten var sagol yinede
Sen de inanıyorsun yani...?Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
O zaman tencere kapak ne diyim Allah akıl fikir versin olan adamın karısına oluyorKonu sahibi de boşanmamış ki
Sen su anne olmaz olaydim diyen kisisin.cocuklari senin elinden alsalar keske yazinca millet taslamisti beni.gercekten o cocuklari hak etmiyorsun.cocuklarina nasil davraniyorsun cok merak ettim.tek derdin onla bunla eglenmek heralde.evlilik cocuklar aile size cok uzak kelimeler.o yuzden cocuklari istememenizde normal.ve evli bir adamla olmanizdaZaten var sagol yinede
Kadın aldatıldıgını bile bile adamı geri aldıO zaman tencere kapak ne diyim Allah akıl fikir versin olan adamın karısına oluyor
Eeee sen de hala kocanın dönüşünü bekliyorsun, normal değilsin demek ki. Ortada dört anormal kişilik var naparsanız yapın nolur üremeyin doğal seleksiyonla atmosfere karışın.Kadın aldatıldıgını bile bile adamı geri aldı
Cinsellik yasadıgımızı tum detaylarına kadar yasadıklarımızı o sordu ben anlattım
Ona ragmen kocam deyip geri aldı
Karısı da pek normal sayılmaz yani
Aaa hatırlıyorum öyle bir konu, aynı kişi olduğunu bilmiyordum :)Cinsel istekleri aklının,mantığının hatta çocuklarının önüne geçmiş birisi diyelim...Aklı başında olan birisi " annem ben sevgilim ile buluşurken gece 3 çocuğuma bakmıyor...sevgilim olmasi hakkım değil mi!!" diye konu açar mı? Arkadaş sağolsun bu konuda bile açtı
Yani son yazılanları okuyunca çare şapYok güzelim trol filan değil.Konu sahibinin konularına genelde cevap veriyorum...evlilik kurumuna saygısı olmayan bir arkadaşımız ama trol değil...geçen yıl "çocuklarıma bakabilmek için aç yatıyorum elli kiloya düştüm" diyip 3/4 ay sonra "kizlaaar 46 beden olmam sevgili yapmama engel miiii" diye konu açabilecek kadar da karsisindaki insanı salak sanan ama trol olmayan bir uye
Ama libidom cidden yuksek haftada 5 kez istiyo canım
Kadın aldatıldıgını bile bile adamı geri aldı
Cinsellik yasadıgımızı tum detaylarına kadar yasadıklarımızı o sordu ben anlattım
Ona ragmen kocam deyip geri aldı
Karısı da pek normal sayılmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?