- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
hadi göçnder bakalım o...uSenin kökün kurusun terbiyesizleşme git burdan
Banlanmaya değecek kadar yazacak çok şey var ama yeni konu açtım dün buralarda olmam lazimŞöyle bir konu açmak için ya fake olmalı ya da aşırı saf... Hangisisiniz bilemedim
Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
ben senin adına yazarım cnm yazdım zaten bu pislik ruhlu insan için 24 saat sadece okumaya razıyımBanlanmaya değecek kadar yazacak çok şey var ama yeni konu açtım dün buralarda olmam lazim
Metreslik mi? Metres bir sıfat, adamlar emek harcar metresine. Ev tutar, aylık giderini karşılar. Bu adamın, bu kadını metres olarak gördüğünü düşünmüyorum.Cinsel ihtiyacınızın olmasi normal de bunu evli bir erkekle gidermek istemeniz iğrençlik.
Birileri yazdı mı bilmiyorum ama şu anki konumunuz metreslik.
3 çocuk annesi kadına yakışıyor mu
Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Cinsel istekleri aklının,mantığının hatta çocuklarının önüne geçmiş birisi diyelim...Aklı başında olan birisi " annem ben sevgilim ile buluşurken gece 3 çocuğuma bakmıyor...sevgilim olmasi hakkım değil mi!!" diye konu açar mı? Arkadaş sağolsun bu konuda bile açtıŞöyle bir konu açmak için ya fake olmalı ya da aşırı saf... Hangisisiniz bilemedim
Konu sahibi de boşanmamış kiÜlke de bekâr Adam kalmadı sankiAdam seni açık açık kullanıyor seven adam yanında olur. Lafın Gelişi "adam" dedim ama adam kavramını haketmiyor
Ama biz ayrıyız gercekten ayrı yasıyoruz uzun bi suredirKonu sahibi de boşanmamış ki
Özele gelAdam durust adamıs acıkca cınsellık ıstedıgını soylemıs sevıyom falan dıye kandırmamıs ama sıze sasırdım ben evlı adamla ve sızden sadece cınsellık ısteyen adamla napmalıyım dıyemı soruyorsun. Keske surda dogruları yazınca bamlanmasakta sana napacagı soylerdımde işte olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?