Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Ne sacma yoruma bak senin yerin baska onun baska madem bu dusunecek kadar dert olmus sana o zaman kumasi ol o kadının. Burdaki kim sana evet haklisin kabul et bi sana gelsin sıkılınca karisina gitsin sonra sana ws. Kim diyecek ki? Akil var mantik kendini kullandirma...

Ver kurtul dicem çok seviyesiz olacak. Ama baska ne denilebilir bilemedim. Aklı hür bir kadinsiniz. 15 yaşında çocuk değil. Ona göre davranin, kararı verin.

Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum

Cinsel ihtiyacınızın olmasi normal de bunu evli bir erkekle gidermek istemeniz iğrençlik.

Birileri yazdı mı bilmiyorum ama şu anki konumunuz metreslik.
3 çocuk annesi kadına yakışıyor mu

Cinsel ihtiyacınızın olmasi normal de bunu evli bir erkekle gidermek istemeniz iğrençlik.

Birileri yazdı mı bilmiyorum ama şu anki konumunuz metreslik.
3 çocuk annesi kadına yakışıyor mu
Metreslik mi? Metres bir sıfat, adamlar emek harcar metresine. Ev tutar, aylık giderini karşılar. Bu adamın, bu kadını metres olarak gördüğünü düşünmüyorum.

Bu adam resmen seni kandırmış ,boşanacağını falan yokmuş, öyle olsaydı barıştıran sonra, gelip sana seni özledim kokunu falan demezdi ,bildiğin çapkın erkek figürü .hala burda napacağım diye sorman yersiz ,aklın yolu birdir ,evli adama kendini sadece cinsellik olarak kullandırman doğru olmayacağına göre ,irtibatı keseceksin

Şöyle bir konu açmak için ya fake olmalı ya da aşırı saf... Hangisisiniz bilemedim
Cinsel istekleri aklının,mantığının hatta çocuklarının önüne geçmiş birisi diyelim...Aklı başında olan birisi " annem ben sevgilim ile buluşurken gece 3 çocuğuma bakmıyor...sevgilim olmasi hakkım değil mi!!" diye konu açar mı? Arkadaş sağolsun bu konuda bile açtı

Ne diyeceğimi bilemedim.kendinize yakistiriyorsaniz her şeyi yapın o kadar mi cinsel açlık yaşıyorsunuz oyleyse önce bi pskilogl görüşün bi çaresi bulunur.Ama dediğim gibi metres de olurum , sadece o adam beni sex için kullansın önemli değil diyorsanız sizin karariniz ama çok üzülürsün ve toplumda da hos karşılanmaz dışlanirsin omur boyu bi duyulsa

Ülke de bekâr Adam kalmadı sanki Adam seni açık açık kullanıyor seven adam yanında olur. Lafın Gelişi "adam" dedim ama adam kavramını haketmiyor

Adam durust adamıs acıkca cınsellık ıstedıgını soylemıs sevıyom falan dıye kandırmamıs ama sıze sasırdım ben evlı adamla ve sızden sadece cınsellık ısteyen adamla napmalıyım dıyemı soruyorsun. Keske surda dogruları yazınca bamlanmasakta sana napacagı soylerdımde işte olmuyor.

Özele gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…