- 29 Ağustos 2014
- 1.613
- 3.851
- 333
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Seninle yatamayacağını bilse emin ol gelmezBenim icin başka şehre gelmeye razı tek benimle olabilmek icin saatlerce yol gelmeye bile razı
Owww buna grup seven demeliyizBoşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
Kendinize yazik etmeyin.Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Tamam ben ona gorustugum baska biri var enazından o bosanmıs bi adam deyip pas vermicem haklısınız ne deyimSeninle yatamayacağını bilse emin ol gelmez
Bizi adamın iyi olduğuna sizi sevdiğine mi ikna etmeye çalışıyorsunuz? Alan razı satan raziysa bir derdiniz yok demektirSeviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Şşşştttt bela okumaALLAH siiznde onunda beleasını versin..
Sende erkek ariyordun sanirim ,ailecek siteye takiliyorsunuz anlasilanGecen de kendi esimi flort sitesinde kadın ararken gordum
adam karısı ile boşanmadan sana gelip sende onu kabul ettiysen haketmişsin demektir.hiç bir kadın hiç bir kadınının başka bir kadına bunu yaşatmaya hakkı yok boşansın ne haliniz varsa görün..birde konu açmış yaŞşşştttt bela okuma
Ben saygısızlık yapmıyorum kimseye aynısını umuyorum
Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi de evli zaten resmi olarak hala.adam karısı ile boşanmadan sana gelip sende onu kabul ettiysen haketmişsin demektir.hiç bir kadın hiç bir kadınının başka bir kadına bunu yaşatmaya hakkı yok boşansın ne haliniz varsa görün..birde konu açmış ya
al işte al birini vur birine müstehak size herşey çıkma koynundan pislik insanYanlış hatırlamıyorsam konu sahibi de evli zaten resmi olarak hala.
Birde konu actım ya evt silah zoruyla cvp yazdırmıyoz sana yazmazsın olur biteradam karısı ile boşanmadan sana gelip sende onu kabul ettiysen haketmişsin demektir.hiç bir kadın hiç bir kadınının başka bir kadına bunu yaşatmaya hakkı yok boşansın ne haliniz varsa görün..birde konu açmış ya
Hayir yani Bamlanacam diye korkuyorumTamam ben ona gorustugum baska biri var enazından o bosanmıs bi adam deyip pas vermicem haklısınız ne deyim
sabah sabah sinirim zıpladı ya bunu gibi insan müsvettelerinin kökü kurusunYanlış hatırlamıyorsam konu sahibi de evli zaten resmi olarak hala.
Ne dedim be ben simdiHayir yani Bamlanacam diye korkuyorum
zıplattı benim sinirleri sabah sabah ya ..Hayir yani Bamlanacam diye korkuyorum
Senin kökün kurusun terbiyesizleşme git burdansabah sabah sinirim zıpladı ya bunu gibi insan müsvettelerinin kökü kurusun
ya bir defol git adam boşanmamış karısına gitmiş şey yapmış gelmiş şimdi buna şey yapmak istiyormuş yaptır sana müstehak pislik insanBirde konu actım ya evt silah zoruyla cvp yazdırmıyoz sana yazmazsın olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?