Eşinden sebepsiz şiddet eğilimi

canım devam etme ailene söyle boşan erkekliği yere batsın pisliğin

saniyelerle ölçülen adam o derece naapmış olabilir inanın anlayamadım.

Benim esimdede ayni sorun var.Siddet yok tabiikide ama erken bosalma var.Cok iyi anliyorum sizi bu yuzden iliskiye bile girmek istemiyorum o rahatliyor ama ben yarim yamalak kaliyorum can sikici bir durum.doktora gidicegini soyluyor ama hala tik yok

Benim esimdede ayni sorun var.Siddet yok tabiikide ama erken bosalma var.Cok iyi anliyorum sizi bu yuzden iliskiye bile girmek istemiyorum o rahatliyor ama ben yarim yamalak kaliyorum can sikici bir durum.doktora gidicegini soyluyor ama hala tik yok
Benimki gitti ne dediyse daha çok hızlandırdı benimki birde 10 yıllık olmuşuz renk katalım diyip diyip duruyor be rengi ben önce ne olduğunu bir anlayayım ama yok bunlar hepsi böyle dün akşam sakin sakin konuşurken biranda alevlendi ne olduğunu anlamadım

Liva ne diyeceğimi bilemedim inan bu durumda ne denir onu da bilmiyorum ama gece yazını görünce çok üzüldüm, baştan bir arkadaşın için konu açtın sanmıştım dediğin gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

Bende onu soracaktim acaba sinirlendiricek agor bir laf etdinizmi? Yoksa durduk yeremi oldu?Ben kavga etmem ama bu sorun yuzunden her iliskiye girdigimizden sonra yuzum duser.on sevismeyi saymazsak iki dakika anca suruyor.Cok sinir bozucu bir durum.T

Evet inş Hakkı'mızda hayırlısı olsun kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor malesef

Bende onu soracaktim acaba sinirlendiricek agor bir laf etdinizmi? Yoksa durduk yeremi oldu?Ben kavga etmem ama bu sorun yuzunden her iliskiye girdigimizden sonra yuzum duser.on sevismeyi saymazsak iki dakika anca suruyor.Cok sinir bozucu bir durum.T
Yok Can'ım ya konuşuyorduk bir an hiç birşey anlamadım sesini yükseltti sonra sı zaten malum

Liva5990 ben şoktayım şu an . Nasıl yani diyebiliyorum sadece. Sapıttı bu erkekler..

Liva5990 canım okuduklarıma şaşırdım... Sen nasıl dayanıyosun buna? Yapma... Boşa gitsin... Değmez yaşadıklarına...

oha bak şimdi iyice kızdım . Ne çektin sen ameliyattan ..

Liva5990 canım okuduklarıma şaşırdım... Sen nasıl dayanıyosun buna? Yapma... Boşa gitsin... Değmez yaşadıklarına...
10 yıldır evet öyle dövmüşlüğü yok ama sinirlenince en son öldürecek beni herşey normalken bir anda vahşi oluyor özellikle son bir kaç aydır artık bende tanıyamıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…