2 dakika valla çok ben lafın gelişi yazmıştım 2 dakika çok valla çok2 dakikada bosalan bamyanla hangi erkeklik deseydin...
Evet bugün araştırmışşaka gibi, bugün mü araştırmış allahim
canım devam etme ailene söyle boşan erkekliği yere batsın pisliğinMerhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Evet yere batsın emicanım devam etme ailene söyle boşan erkekliği yere batsın pisliğin
Güzel cevap olmuşsaniyelerle ölçülen adam o derece naapmış olabilir inanın anlayamadım.
Benimki gitti ne dediyse daha çok hızlandırdı benimki birde 10 yıllık olmuşuz renk katalım diyip diyip duruyor be rengi ben önce ne olduğunu bir anlayayım ama yok bunlar hepsi böyle dün akşam sakin sakin konuşurken biranda alevlendi ne olduğunu anlamadımBenim esimdede ayni sorun var.Siddet yok tabiikide ama erken bosalma var.Cok iyi anliyorum sizi bu yuzden iliskiye bile girmek istemiyorum o rahatliyor ama ben yarim yamalak kaliyorum can sikici bir durum.doktora gidicegini soyluyor ama hala tik yok
Doktora gitti ona Nasıl bir ilaç verdiyse artık saniyeye düştü içme bu ilaç senlik değil diyorum onada bozuluyor kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez onun için hava hoş beni o konuda düşünmüyor dün resmen hakaret etti Boğaz'ımı sıktı git Ozaman başakalarıyla beraber ol deDi resmen şok oldum erkekliğime laf söyletmem deDi kavga eder gibi birşey demedimki normal konuşuyordum bir anda patladı bugün arkadaşımda kalıcam yarın anneme geçicem bakalım hayırlısı olsun ama resmen boğuyordu beni bende ona yapışınca bıraktı Hakkı'mızda hayırlısı olsun artık
Bende onu soracaktim acaba sinirlendiricek agor bir laf etdinizmi? Yoksa durduk yeremi oldu?Ben kavga etmem ama bu sorun yuzunden her iliskiye girdigimizden sonra yuzum duser.on sevismeyi saymazsak iki dakika anca suruyor.Cok sinir bozucu bir durum.TBenimki gitti ne dediyse daha çok hızlandırdı benimki birde 10 yıllık olmuşuz renk katalım diyip diyip duruyor be rengi ben önce ne olduğunu bir anlayayım ama yok bunlar hepsi böyle dün akşam sakin sakin konuşurken biranda alevlendi ne olduğunu anlamadım
Evet inş Hakkı'mızda hayırlısı olsun kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor malesefLiva ne diyeceğimi bilemedim inanbu durumda ne denir onu da bilmiyorum ama gece yazını görünce çok üzüldüm, baştan bir arkadaşın için konu açtın sanmıştım dediğin gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
Yok Can'ım ya konuşuyorduk bir an hiç birşey anlamadım sesini yükseltti sonra sı zaten malumBende onu soracaktim acaba sinirlendiricek agor bir laf etdinizmi? Yoksa durduk yeremi oldu?Ben kavga etmem ama bu sorun yuzunden her iliskiye girdigimizden sonra yuzum duser.on sevismeyi saymazsak iki dakika anca suruyor.Cok sinir bozucu bir durum.T
Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Bencede hele biri yazmış çok fevrisiniz diyor acaba ondanmı sinirlenmiştir diyor nasılda iyimserşiddetin sebeplisi olur mu ki?
Herşey güzel giderken bir anda herşey değişebiliyorLiva5990 ben şoktayım şu an . Nasıl yani diyebiliyorum sadece. Sapıttı bu erkekler..
oha bak şimdi iyice kızdım . Ne çektin sen ameliyattan ..Hiç sorma Can'ım ameliyatıda onun yüzünden oldum birde biliyormusun psikolojik baskı ile bune ya ne hale geldi bunlar falan filan diye diye psikolojimi bozdu cinsellik var ama tek taraflı valla birşey hissetmeme Zaman yok anlamıyor anlamıyor
wuuuuu:)))Bencede hele biri yazmış çok fevrisiniz diyor acaba ondanmı sinirlenmiştir diyor nasılda iyimser
10 yıldır evet öyle dövmüşlüğü yok ama sinirlenince en son öldürecek beni herşey normalken bir anda vahşi oluyor özellikle son bir kaç aydır artık bende tanıyamıyorum onuLiva5990 canım okuduklarıma şaşırdım... Sen nasıl dayanıyosun buna? Yapma... Boşa gitsin... Değmez yaşadıklarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?