Bosanmalisiniz.Eşimden soğudum, herşeyi gözüme batmaya başladı.en çokta soğutan ilgili bir baba olmasına rağmen zaman zamanda oğluma bağırarak çıkışmaları. Kendi çocukluğum geliyor aklıma babamda bağırır çağırır herşeye çok çabuk sinirlenirdi; küçücük yüreğimle nasılda korkardım. Oğlum bunlara maruz kalsın istemiyorum, kaç kere uyardım 2 gün iyiyse 3. Gün yine küfürlü küfürlü bağırmalar, sevgim tükendi sanki eşime. Ben ne yapmalıyım
Babalık sadece evladının fiziksel sağlığı mı, psikolojisinin hiçbir önemi yok seviyor biliyorum tamam gönlünü hoş etmeye çalışsada bağırmaları herşeyi alıyor götürüyor. Gözümdeki aşkı sevgisi pul oldu, şimdiki aklım olsa evlenmezdimCiddi bi şekilde sarsmalisin. Iyi babaolmayan adamdan koca da olmuyor
Sevginizin tukendıgını herseyı mahvetmeden kendisi uste sinden gelemiyorsa uzmandan yardım alıp adam olmasını soyleyın.Eşimden soğudum, herşeyi gözüme batmaya başladı.en çokta soğutan ilgili bir baba olmasına rağmen zaman zamanda oğluma bağırarak çıkışmaları. Kendi çocukluğum geliyor aklıma babamda bağırır çağırır herşeye çok çabuk sinirlenirdi; küçücük yüreğimle nasılda korkardım. Oğlum bunlara maruz kalsın istemiyorum, kaç kere uyardım 2 gün iyiyse 3. Gün yine küfürlü küfürlü bağırmalar, sevgim tükendi sanki eşime. Ben ne yapmalıyım
Sana bagiriyormu oyle kufurleBabalık sadece evladının fiziksel sağlığı mı, psikolojisinin hiçbir önemi yok seviyor biliyorum tamam gönlünü hoş etmeye çalışsada bağırmaları herşeyi alıyor götürüyor. Gözümdeki aşkı sevgisi pul oldu, şimdiki aklım olsa evlenmezdim
Psikoloğa git öfke kontrol problemin var deyip devamlı söylesemde yanaşmıyorSanki ben bir yerden hatırlıyorum ben sana bu hikayenin bitişini anlatayım, eğer birgün o bağırdığı an tepki verirsen, sana yönelecek ve bu olay şiddete dönüşecek... Neyse inşaallah öyle olmaz, ama öfke kontrolü için birşeyler yapması lazım, bosanmalisin demek için çok erken, ilk engelde kaçmak olmaz ama kolay gelsin ne diyim...
Bağırdığı oldu kendimi es geçiyorum artık çocuğumun etkilenmesi beni üzüyor, tırnak yemeye başladıSana bagiriyormu oyle kufurle
Tepki veriyorum bu sefer noluyo olay benle tartışmaya dönüşüyor bu sefer çocuk bundan da etkileniyor haklı olarakSanki ben bir yerden hatırlıyorum ben sana bu hikayenin bitişini anlatayım, eğer birgün o bağırdığı an tepki verirsen, sana yönelecek ve bu olay şiddete dönüşecek... Neyse inşaallah öyle olmaz, ama öfke kontrolü için birşeyler yapması lazım, bosanmalisin demek için çok erken, ilk engelde kaçmak olmaz ama kolay gelsin ne diyim...
Evet ilk başta yanaşmayacak çünkü onun yaptığının çok bir zararı olduğunu düşünmüyor. İleride eğer bu fiziksel bir zarara dönüşürse anlayacak ama artık safhası ilerlemiş olacak, tedavi bile yaramayacak...Psikoloğa git öfke kontrol problemin var deyip devamlı söylesemde yanaşmıyor
Ben kendi problemlerimden ötürü psikoloğa gidiyorum(anksiyete panikatak var) saçma buluyor, ona göre kişi kendi kendinin doktoru olmalı bu kafada biriEvet ilk başta yanaşmayacak çünkü onun yaptığının çok bir zararı olduğunu düşünmüyor. İleride eğer bu fiziksel bir zarara dönüşürse anlayacak ama artık safhası ilerlemiş olacak, tedavi bile yaramayacak...
Tepki veriyorum bu sefer noluyo olay benle tartışmaya dönüşüyor bu sefer çocuk bundan da etkileniyor haklı olarak
[/QUOT
Tek önerim sakın bir daha çocuk yapma, önce bu sorun büyümeden halletmeye çalışTepki veriyorum bu sefer noluyo olay benle tartışmaya dönüşüyor bu sefer çocuk bundan da etkileniyor haklı olarak
Elbette anne baba olmak çocuğunun sadece karnının tok sırtının pek olduguni bilmekten ibaret değil. Kendimizi düşünelim. Çocukluğumuza geri dönüp bakınca en mutlu olduğumuz anlar aman kıyafetlerim cok temizdi karnim toktu sagligim ıyiydi degil. Anne babamızla geçirdiğimiz guzelanlar, onların bize nasil davrandığı...o yuzden esin oğluna devaml8 bağırıyorsa agresifse şiddet vs varsa hele onda derin yaralar açabilir. Nasıl sevilir ki zaten buna sebep olan adamBabalık sadece evladının fiziksel sağlığı mı, psikolojisinin hiçbir önemi yok seviyor biliyorum tamam gönlünü hoş etmeye çalışsada bağırmaları herşeyi alıyor götürüyor. Gözümdeki aşkı sevgisi pul oldu, şimdiki aklım olsa evlenmezdim
Yok yokkk wallaha bu hikaye gittikçe tanıdık hale geliyor... Neyse bir şekilde onu ikna eden bir tavır bulmalısınız...Ben kendi problemlerimden ötürü psikoloğa gidiyorum(anksiyete panikatak var) saçma buluyor, ona göre kişi kendi kendinin doktoru olmalı bu kafada biri
Tövbeler olsun yapmam oğlum herşeyim ama böyle olucağını bilsem babası bu olmasın derdim en azındanTek önerim sakın bir daha çocuk yapma, önce bu sorun büyümeden halletmeye çalış
Nasıl tanıdık geldiYok yokkk wallaha bu hikaye gittikçe tanıdık hale geliyor... Neyse bir şekilde onu ikna eden bir tavır bulmalısınız...
Kendi hikayemden.. neyse Rabbim imtihanını kolay atlatabilmeyi nasip etsinNasıl tanıdık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?