Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

canım gidebilmem mümkün olsa düşünmezdim ben de dağ başı falan umrumda olmazdı. ama işi bırakamam. ankaradayım, devlet memuruyum. 2 yıl tayin olamıyorum. ücretsiz izin durumum da yok, 2 yıl kilitliyim yani. memurluktan da istifa edemem, gözüm yemez, onca yıl okuduk dediğin gibi. eşimin gideceği yere gitsem bile eve gelemicek, görevi gereği karakolda kalacak hep. onun yanında olamıcaksam da zaten gitmenin bi anlamı yok.
senin durumun da kötüymüş canım, ankaraya döneceksin galiba. o daha iyi olur senin için. işin de eşin de olmayınca tek başına çok zor olur. bulunduğun yerde işe giremez misin? insan en azından oyalanıyor ve bi işim var o yüzden gidemiyorum diye kendini avutuyor.
aşk konusuna gelince, bizmki şu anda çok yeni olduğu için sorun olmadı, daha da bağlandık arttı sevgimiz. evlenmeden önce de eşim 11 saat uzaklıkta bi yerde görevliydi, görüşemiyorduk aylarca. şimdi ise hafta sonları görüşüyorduk yakındık yine. ama doğuda nasıl olacak bilmiyorum. özlem, merak, korku hepsi birbirine girecek.

offffffff offfffff ki ne offffff kızlar kaç kere dedim biliyormusunuz seninle ya da sensiz seninle de olmuyor sensiz de diye adam ben boşanmak istiyorum dedim en son geldiğinde ne dedi ben seni bırakmam ki dedi ama ben yalnız kalmak istemiyorum dedim bitecek yalnızlık az kaldı dedi. evet çok seviyorum dile bile kolay değil 10 sene oldu evleneli artık oluruna bıraktım herşeyi ya da bırakmaya çalışıyorum. aman sen demiştin ya insan uzaktaki insana sert yapabiliyor diye. kızlar biz işi burdan zor yürtücez sanki msn den falan mı konuşsak ama ben özel mesaj atamıyorum haberiniz olsun

benim de eşim asker ve şu an Kosova'da yaklaşık 7 ay yok.Şinirlerim iyice bozuldu.Ben de atama bekliyorum öğretmenim.Aylardır evde kpss çalışıyorum.Kendimden geçmişim ne yemek yapmak istyorum ne kendime bakmak.Bilmediğim bi memlekette tek başıma koca evde offf Belki atandığımda eşim gelmeden burdan ben gitmiş olcam.Bu ne biçim evlilik geçrçekten çok mutsuzum.özellikle onun orda ne yaptığını bilememek benii kudurtuyor.Üniversitede asistanlıktan vazgeçtim onunla evlenmek için sırf birarada olalım diye ama yine olmadı hem işten oldum hem eşten.İkisi de yok

onlar da ne yapsınlar diyebilecekleri tek şey biraz daha sabır demek. ama evde yalnız kalmak insana neler düşündürüyor neler. aşktan soğuyorsun gün geçktikçe.. sizin cocuk var mıydı canım ben tam hatırlamıyorum?

çok çok benziyor durumumuz canım ya, okuyunca bu kadar olur dedim. ben de ingilizce öğretmeniyim ama işsizim. şimdi kendime hata mı ettim diye soruyorum böyle bir evlilik yaparak daha kötüsü bu ne kadar daha böyle devam edecek bilmiyorum. dünyanın en sakin en alttan alan adamlarından biriydi, şartları nedeniyle o da sıyırdı, bağırıyor çağırıyor bu da beni çok üzüyor.

canım kaç yıldır ayrısınız ki? 10 yıllık evlilik az değil yani. inş bizim o kadar sürmez ayrılığımız

işten vazgeçmek zaten en büyük hatamız canım, emin ol. ben işime tutundum hep, sabah işe gelmesem evde olsam kocam da yok aylarca kafayı yerdim kesin. ayrı kalmamızın sebebi benim iş durumumdu önceleri, ama şimdi eşimi eş götürülemeyecek bi yere atadılar. işi bıraksam gitsem bile görüşemeyeceğiz. inş tez zamanda atanırsın canım, eşin de gelir, kaç ayı kaldı? 7 ay daha mı yok?
eşin de yokken ev sessizken ders çalış bence, önemli bi amacın var.biliyorum zor ama yapacak bişey yok

hoşbulduk canım kaç gündür nete giremiyordum çocuklardan fırsat bulup evet dediğin gibi çocukları oyalamak zor hele kızım babasına çok düşkün şimdiden planlıyo babasıyla yapacaklarını çocuklarla zor ama iyki varlar yoksa insan dört duvar kafayı yer yalnızlık çok zor bende senin dediğin gibi kocasıyla gezenleri kıskanıyorum benim zaten iyice psikolojim bozuldu bu günlerde kendime bile hiç bakmadığımı farkettim ooof bu depresyondan kurtulmam lazım

20 gün hiçbirşey bizimkinin yanında 6 ayda bir geliyor benim kocam bir hafta izni var.ben 4 aydır kaşlarımı aldırmıyorum kaldı iki ay :))

ooo tatlım sen de tam salmışsın :) dışarı da mı çıkmıyosun a be güzelim:)))) şaka yapıyorum da ben çok tüylü bi insan oldugumdan özellikle bıyık çene, elimden cımbız düşmüyor. ama diger bölgeler salla gitsin :)))))

ben de artık 3 ayda bir alırım heralde kızlar, eşim 2 yıl boyunca 3 ayda bir gelebilecekmiş. çalışmıyor olsam kaşları da salardım çok hoş olurdu

ama canım haklı olabilecekleri bir husus var. esinin yapabilecegi tek is aile isi mi? su an yasadiginiz ilde calisamiyor mu hazır bayanın da kurulu duzeni varken? yoksa senin aileyle ilgili bi sıkıntı mı var aranızda? ben esime pesinen soyledim, ne sizinkilerin oldugu sehre ne de bizimkilere tasinmam, zorlugu neyse cekerim cocuk olursa ama tasinmam dedim. uzaktan bile yetiyorlar cunku sagolsunlar. bi ara ailelerden nefret eder boyuta geliyorsun.[/QUOTE]

şuan orda yaptığı iş kesinlikle kendi işi değil normal şartlarda 17 senelik muhasebeci ama şartlar zorladı benim ailemle arasında ya da aramızda herhangi bir sorun yok dünkü ablamla olan tartışma şahsi yıllar öncesinin konusu her ailede bir seçilmiş olur bizimki de ablamdı o okudu biz kaldık ama sen okumadın dedikleri zaman çıldırıyorum konu bu dün gene açıldı kırdı beni. Bende aynı şeyi konuştum hatta 9 senedir yoklardı birden evimin tek konusu oldular ondan soğuğum onlara bilmiyorum oluruna bıraktım dediğim gibi iş bulursa burda yoksa kendimden vazgeçip çocuğum için gidicem oraya

aman işte bende can sıkıntısından kendimle dalga geçiyorum .kalın kaşda fena olmadı hani:)))diğer bölgeleri o kadar sallayamam orman kaçkını sanarlar

selam kızlar bugün eşimi aradım zaten haftada bir arıyorum ses gitti geldi , telefon çekmedi büssürü şey kocamla telefonda bile görüşemiyoruz ooooooooooooof sıkıldım

haftada bir mi konuşuyorsunuz canım neden ki, eşin yurtdışında falan mı?

evet yurtdışında o beni arayamıyor arasada çok kısa konuşuyoruz genelde ben onu arıyorum ben arayınca ondanda kontür gidiyor ve orda kontür çok pahalıymış.zaten telefonda çekmiyor netten görüşelim desek oda ikide bir düşüyor .napalım sabrediyoruz acayip bir ülke halen krallıkla yönetiliyomuş.

nerdesiniz arkadaşlar bugün canım çok sıkkın komşum ve eşi benim kızıma baban orda evlenmiş dedi çocuk allahtan duymadı .orda öyle bir şart yok dedim yok yok yurtdışına giden mecbur orda evleniyor dediler .çok sinirlerim bozuldu sanki adam sırf karılarla fingirdemek için oraya gitmişte bugün gel desem eşim çıkıp gelicek ben burdan ona moral veriyorum orda dursun diye biraz birikim yapmamız lazım çocuklarımız için ne insanlar varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…