- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi nonameanymore
-
offffffffffff of, okul okuduğumuza mı yanalım evlendiğimize mi, evliliğin böyle dara düştüğü zamanlara mı bilmiyorum... biz destek olmaya çalışırız ama durumunuz çok zor canım, keşke gidebilsen sen de.. ben de ankarada çalışan ve gayet iyi şartları olan biriydim taa ki eşimin işi nedeniyle uzaklara gitmek zorunda kalıncaya kadar. eşimle daha cok beraber oluruz diye geldim buralara şimdi de 3 yıldır o yok, ara ara geliyor ve ben işsizim. dokunsalar intihar edicem o kadar doluyum ki. dün en son telefonda ben iş basvurusu yapıyorum artık seninle ya da sensiz bilmiyorum dedim cıldırdı saydı saydı kapattı. aramıyor da...
uzaklık aşkı da öldürüyor bir yerden sonra. yok yok özlem sevgiyi kamçılar diyenlere inanmayın, 2 elin yağda balda olur da şöyle 1-2 hafta giderse ok ama diger opsiyonlar çoooooooooooook zor...
offffffff offfffff ki ne offffff kızlar kaç kere dedim biliyormusunuz seninle ya da sensiz seninle de olmuyor sensiz de diye adam ben boşanmak istiyorum dedim en son geldiğinde ne dedi ben seni bırakmam ki dedi ama ben yalnız kalmak istemiyorum dedim bitecek yalnızlık az kaldı dedi. evet çok seviyorum dile bile kolay değil 10 sene oldu evleneli artık oluruna bıraktım herşeyi ya da bırakmaya çalışıyorum. aman sen demiştin ya insan uzaktaki insana sert yapabiliyor diye. kızlar biz işi burdan zor yürtücez sanki msn den falan mı konuşsak ama ben özel mesaj atamıyorum haberiniz olsun
benim de eşim asker ve şu an Kosova'da yaklaşık 7 ay yok.Şinirlerim iyice bozuldu.Ben de atama bekliyorum öğretmenim.Aylardır evde kpss çalışıyorum.Kendimden geçmişim ne yemek yapmak istyorum ne kendime bakmak.Bilmediğim bi memlekette tek başıma koca evde offf Belki atandığımda eşim gelmeden burdan ben gitmiş olcam.Bu ne biçim evlilik geçrçekten çok mutsuzum.özellikle onun orda ne yaptığını bilememek benii kudurtuyor.Üniversitede asistanlıktan vazgeçtim onunla evlenmek için sırf birarada olalım diye ama yine olmadı hem işten oldum hem eşten.İkisi de yok
offffffff offfffff ki ne offffff kızlar kaç kere dedim biliyormusunuz seninle ya da sensiz seninle de olmuyor sensiz de diye adam ben boşanmak istiyorum dedim en son geldiğinde ne dedi ben seni bırakmam ki dedi ama ben yalnız kalmak istemiyorum dedim bitecek yalnızlık az kaldı dedi. evet çok seviyorum dile bile kolay değil 10 sene oldu evleneli artık oluruna bıraktım herşeyi ya da bırakmaya çalışıyorum. aman sen demiştin ya insan uzaktaki insana sert yapabiliyor diye. kızlar biz işi burdan zor yürtücez sanki msn den falan mı konuşsak ama ben özel mesaj atamıyorum haberiniz olsun
benim de eşim asker ve şu an Kosova'da yaklaşık 7 ay yok.Şinirlerim iyice bozuldu.Ben de atama bekliyorum öğretmenim.Aylardır evde kpss çalışıyorum.Kendimden geçmişim ne yemek yapmak istyorum ne kendime bakmak.Bilmediğim bi memlekette tek başıma koca evde offf Belki atandığımda eşim gelmeden burdan ben gitmiş olcam.Bu ne biçim evlilik geçrçekten çok mutsuzum.özellikle onun orda ne yaptığını bilememek benii kudurtuyor.Üniversitede asistanlıktan vazgeçtim onunla evlenmek için sırf birarada olalım diye ama yine olmadı hem işten oldum hem eşten.İkisi de yok
canan arkadaşım hoşgeldin senin işin daha da zor yurtdışı allah kolaylık versin bu topikteki arkadaşların bir çoğu çocuksuz bi benim var bir oğlum aslında çocuk olunca daha zor dediğin gibi o babasıyla geziyor benim ki niye yok diye sorunca daha bir insanı zorluyo yaşadıklarımız ama dayanmaya çalışıyoruz inan ki biraz evvel ağladım ev girince kimse yok yalnızsın çocuk var diyorlar ne paylaşabiliyorsun ki çocukla duvarlar üstüme üstüme geliyor çok sıkıldım çok etrafım kalabalık ama o kalabalıkta bile yalnızım eşleriyle gezenleri kıskanıyorum ya var mı böyle bir şey?
onlar da ne yapsınlar diyebilecekleri tek şey biraz daha sabır demek. ama evde yalnız kalmak insana neler düşündürüyor neler. aşktan soğuyorsun gün geçktikçe.. sizin cocuk var mıydı canım ben tam hatırlamıyorum?
evet kuşum bir tane oğlum var 10 haziranda altı yaşına girecek
canım kaç yıldır ayrısınız ki? 10 yıllık evlilik az değil yani. inş bizim o kadar sürmez ayrılığımız
henüz yıl bile olmadı ama 10 seneden sonra zor oluyor kızlar yalnızlık birde benim eşim ailesinin yanında şuan orda çalışıyor onlarla aile işletmesi beni de oraya istiyorlar ama ben orda yapamam ki korkuyorum bakalım bu hafta ordan iş bulmak için girişimlerde bulanacak inşallah olur bağlantılarını arayacak bulamazsa burda iş mecbur gidecem annemler falan burda ablalarım vs. bugün ablamla tartıştım biraz kırdı beni hem de çok ben onlardan ayrı yapamam diye gitmek istemiyorum ama eşim burda iş bulamazsa kimse umuruma geçmiyecek ve gidicem benim bu kadar fedakarlıklarıma bunu yapıyorlarsa boşvericem hepsini
canım kaç yıldır ayrısınız ki? 10 yıllık evlilik az değil yani. inş bizim o kadar sürmez ayrılığımız
henüz yıl bile olmadı ama 10 seneden sonra zor oluyor kızlar yalnızlık birde benim eşim ailesinin yanında şuan orda çalışıyor onlarla aile işletmesi beni de oraya istiyorlar ama ben orda yapamam ki korkuyorum bakalım bu hafta ordan iş bulmak için girişimlerde bulanacak inşallah olur bağlantılarını arayacak bulamazsa burda iş mecbur gidecem annemler falan burda ablalarım vs. bugün ablamla tartıştım biraz kırdı beni hem de çok ben onlardan ayrı yapamam diye gitmek istemiyorum ama eşim burda iş bulamazsa kimse umuruma geçmiyecek ve gidicem benim bu kadar fedakarlıklarıma bunu yapıyorlarsa boşvericem hepsini
ama canım haklı olabilecekleri bir husus var. esinin yapabilecegi tek is aile isi mi? su an yasadiginiz ilde calisamiyor mu hazır bayanın da kurulu duzeni varken? yoksa senin aileyle ilgili bi sıkıntı mı var aranızda? ben esime pesinen soyledim, ne sizinkilerin oldugu sehre ne de bizimkilere tasinmam, zorlugu neyse cekerim cocuk olursa ama tasinmam dedim. uzaktan bile yetiyorlar cunku sagolsunlar. bi ara ailelerden nefret eder boyuta geliyorsun.
ben zaten eşim yokken ağda mağda hiç uğraşmıyorum, 20 gün nadasa bırakıyorum :)))))
20 gün hiçbirşey bizimkinin yanında 6 ayda bir geliyor benim kocam bir hafta izni var.ben 4 aydır kaşlarımı aldırmıyorum kaldı iki ay :))
ooo tatlım sen de tam salmışsın :) dışarı da mı çıkmıyosun a be güzelim:)))) şaka yapıyorum da ben çok tüylü bi insan oldugumdan özellikle bıyık çene, elimden cımbız düşmüyor. ama diger bölgeler salla gitsin :)))))
selam kızlar bugün eşimi aradım zaten haftada bir arıyorum ses gitti geldi , telefon çekmedi büssürü şey kocamla telefonda bile görüşemiyoruz ooooooooooooof sıkıldım
haftada bir mi konuşuyorsunuz canımneden ki, eşin yurtdışında falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?