- Konu Sahibi nonameanymore
-
kimse var mı, burada olmak isteyen?
canım bebişin üzülmesin ama sen ağlamaaz kalmış bak gelicek 2 hafta sonra, benimki de iki hafta sonra ankaraya uğricak inşallah, sonra da yeni tayin yerine gidicek.yarın sabah 5 e kadar çatlamazsam iyidir:18: tayini belli olacak
kafayı sıyırmak üzereyım canım az kaldııı yaaa... uff nerden buldu bu meslegı dıyesım gelıyor bazennn..bu hamılelık yalnızlık benı baya zorlayacak anlaşılan..
aa sizin tayınler neden okadar gec kaldıkı yaa..insallah gonlunuzden gecen yerolur.. eşlerımız aynı zamanda gelecek demekki..
tlflar olmasa vay halımıze.. gerci bazen cekıo bazen cekmıo bu merette..mesela deprem oldu ödüm patladı evde tek basımayım çok korktum..hatlar kılıtlendı..eşimle ancak 30gectıkten sonra konusabıldık ama teldende nereye kadar tesellı edecekkı benı..sabırrr etmek zorundayız işte.
yarın bebısımın için doktora gıdıces tabıkı eşim yok.. 2 haftası var galiba eve gelmesine ufff artık okadar cok özledimkiii hiç bişeye tahammulum kalmadı bide bu hamılelıkten olsa gerek ota moka aglıyrum yaaaa
hazraında gelsın baklaım 1 hafta kalıp yanı sabah işe gidecek aksam gelecek izinli filan değil.. 6 hazirandan itibaren ukraynaya gıdecekisyanlardayımmm
canım bebişin üzülmesin ama sen ağlamaaz kalmış bak gelicek 2 hafta sonra, benimki de iki hafta sonra ankaraya uğricak inşallah, sonra da yeni tayin yerine gidicek.yarın sabah 5 e kadar çatlamazsam iyidir:18: tayini belli olacak
selam kızlar kim var kim yok ne alemsiniz? ben bu ara çok mutsuzum yaaa çatlıyorum mutsuzluktan yalnızlıktan
selam kızlar, eşimden iyice uzaklaşacağız. diyarbakıra tayini çıktı. 2 yıl ayrıyız.
allahım bana da eşime güç versin, onu korusun, dualarınızı eksik etmeyin.
Allah sabır versin, çok zor... Hele doğuda olunca aklın hep orada olacak? Senin de gitme gibi bi lüksün yok mu?
yok canım, iş durumumdan dolayı tayin olamıyorum zaten 2 yıl. olsam bile eşim karakolda görev yapacak, eve gelebileceği bi durumu olmayacakmış. asıl korkum da bu zaten, artık yalnız olmak da değil derdim. sürekli dua ediyorum, elimden başka bişey gelmiyor. iyi ki bebek yapmamışız diyorum, aklı bizde kalırdı hep. güçlü durmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?