Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

offff özellikle insan bir şeyler konuşmak istediği zaman bakıyorsun ki bir duvar var bir de sen konuşamamak insana çok acı veriyor. hele bir de özel günlere yaklaşınca bir felaket sıkılıyorum sıkılıyorum üstüne bir de gelmedi şu regl daha da sinir yaptı aslında takacak kadar bir gecikme yok ama 14 düğün var va banim kociş gelecek bu hafta inat değil mi o gelmeden bir gün önce gelir uyuzluğuna

kimse var mı, burada olmak isteyen?

bende varım arkadaşlar ,gene bir hüzün kapladı içimi eşim yurtdışında çalışıyor özlem çekmek gerçekten çok zor onu öyle özlüyorum ki her gece seviniyorum bir gün daha geçti diye . biz ne nette nede telefonda doğru düzgün görüşemiyoruz .çok zor ama çocuklarımız için bazı zorluklara katlanmamız gerekiyor.benim eşim 6 ayda bir geliyo kaldı iki ay. en zoruda çocukları oyalamak biri 7 yaşında gün sayıyo babam ne zaman gelcek diye sokakta oyun oynarken arkadaşlarının babası gelince eve gelip anne benim babam niye gelmiyo diye dert yanıyo biride garibim 7 aylık yeni yeni baba diyor oooooof zor ya bu forumu bulmam bana çok iyi geldi

canan arkadaşım hoşgeldin senin işin daha da zor yurtdışı allah kolaylık versin bu topikteki arkadaşların bir çoğu çocuksuz bi benim var bir oğlum aslında çocuk olunca daha zor dediğin gibi o babasıyla geziyor benim ki niye yok diye sorunca daha bir insanı zorluyo yaşadıklarımız ama dayanmaya çalışıyoruz inan ki biraz evvel ağladım ev girince kimse yok yalnızsın çocuk var diyorlar ne paylaşabiliyorsun ki çocukla duvarlar üstüme üstüme geliyor çok sıkıldım çok etrafım kalabalık ama o kalabalıkta bile yalnızım eşleriyle gezenleri kıskanıyorum ya var mı böyle bir şey?

merhaba arkadaslar... bende esımden uzaktayım evde bı basımayım (( eşim işi nedenıyle sık ve uzun süreliğine bazen il dısı bazen yurtdısına cıkmak zorunda..
hamileliğimi bile msj atarak soylemıstım 2 kez aradım duymamıstı cunku.. kısmetse hazıranın basında gelecek,mayısın basında gıtmıstı (( çok özledim eşimi...bu hasretler bazen dayanılmaz oluyor ozelıklede hamileyken insan ilgi beklıyor naz yapmak istiyor ama kıme yapacam ben bu nazları bılmem boş evın içinde tek basıma

@ Kasvetli, bizler de inan senin durumundayız ve özellikle de benim canım çok sıkılıyor artık.

Bu topic açılırken içimdeki temel neden "paylaşarak azaltmak"tı bu zorlukları. Ama hızlı ilerlemiyor üzülüyorum. Herkesi bekliyorum...

yine yalnızım kızlar, gönderdim kocişimi,
2 yıl daha yalnızım kesin, sonrası allah kerim. topiğimiz ilerlesin, sohbetimiz artsın istiyorum ben de

yarın bebısımın için doktora gıdıces tabıkı eşim yok.. 2 haftası var galiba eve gelmesine ufff artık okadar cok özledimkiii hiç bişeye tahammulum kalmadı bide bu hamılelıkten olsa gerek ota moka aglıyrum yaaaa
hazraında gelsın baklaım 1 hafta kalıp yanı sabah işe gidecek aksam gelecek izinli filan değil.. 6 hazirandan itibaren ukraynaya gıdecek isyanlardayımmm

canım bebişin üzülmesin ama sen ağlama az kalmış bak gelicek 2 hafta sonra, benimki de iki hafta sonra ankaraya uğricak inşallah, sonra da yeni tayin yerine gidicek.yarın sabah 5 e kadar çatlamazsam iyidir:18: tayini belli olacak

kafayı sıyırmak üzereyım canım az kaldııı yaaa... uff nerden buldu bu meslegı dıyesım gelıyor bazennn.. bu hamılelık yalnızlık benı baya zorlayacak anlaşılan..
aa sizin tayınler neden okadar gec kaldıkı yaa..insallah gonlunuzden gecen yerolur.. eşlerımız aynı zamanda gelecek demekki..
tlflar olmasa vay halımıze.. gerci bazen cekıo bazen cekmıo bu merette..mesela deprem oldu ödüm patladı evde tek basımayım çok korktum..hatlar kılıtlendı..eşimle ancak 30gectıkten sonra konusabıldık ama teldende nereye kadar tesellı edecekkı benı..sabırrr etmek zorundayız işte.

evet canım senin için zor olacak ama bebişinle evinde olacaksın, kocişin yanında olmasa da bi desteğin var. artık onun için güçlü olmak zorundasın. ben iyice saldım kendimi. sırf bu tayin var ve biz ayrı kalıcaz diye bebek yapmıyoruz zaten, hayatımızı hep erteliyoruz. işe de gitmesem saçımı bile taramam heralde.
düzenli bi hayata geçersek de bu sefer sıkılır mıyız, günlük şeylerden tartışan sıkıcı bi çift olur muyuz diye korkuyorum artık o kadar alıştık ki özlemeye birbirimizi. heyecan hiç bitmiyor böyle olunca. iyi yanı da var diye düşünmeye çalışıyorum ama çok kıskanıyorum düzenli hayatı olan çiftleri bazen.

offf zaten insana en çok ihtiyacı olduğunda yanında olmaması daha çok koyuyor ya zaten! kader güzelim kader...

bizlere de haber ver mutlaka canım, umarım istedigin gibi olur. ben de yazın ankaraya tasınıyorum nasipse...

selam kızlar kim var kim yok ne alemsiniz? ben bu ara çok mutsuzum yaaa çatlıyorum mutsuzluktan yalnızlıktan

aynen ya,

söylemeyeceğim lafları söylüyorum buu gidişle bizim iş iyice çıkmaza giriyor sanırım. eeee ayrılık 4-5 yıldır, artık bıktım sanırım. aşk bitiyor mu bilmiyorum ama artık beynim bu zor şartlara dayanma diyor...

selam kızlar, eşimden iyice uzaklaşacağız. diyarbakıra tayini çıktı. 2 yıl ayrıyız.
allahım bana da eşime güç versin, onu korusun, dualarınızı eksik etmeyin.

Allah sabır versin, çok zor... Hele doğuda olunca aklın hep orada olacak? Senin de gitme gibi bi lüksün yok mu?

yok canım, iş durumumdan dolayı tayin olamıyorum zaten 2 yıl. olsam bile eşim karakolda görev yapacak, eve gelebileceği bi durumu olmayacakmış. asıl korkum da bu zaten, artık yalnız olmak da değil derdim. sürekli dua ediyorum, elimden başka bişey gelmiyor. iyi ki bebek yapmamışız diyorum, aklı bizde kalırdı hep. güçlü durmaya çalışıyorum.

offffffffffff of, okul okuduğumuza mı yanalım evlendiğimize mi, evliliğin böyle dara düştüğü zamanlara mı bilmiyorum... biz destek olmaya çalışırız ama durumunuz çok zor canım, keşke gidebilsen sen de.. ben de ankarada çalışan ve gayet iyi şartları olan biriydim taa ki eşimin işi nedeniyle uzaklara gitmek zorunda kalıncaya kadar. eşimle daha cok beraber oluruz diye geldim buralara şimdi de 3 yıldır o yok, ara ara geliyor ve ben işsizim. dokunsalar intihar edicem o kadar doluyum ki. dün en son telefonda ben iş basvurusu yapıyorum artık seninle ya da sensiz bilmiyorum dedim cıldırdı saydı saydı kapattı. aramıyor da...

uzaklık aşkı da öldürüyor bir yerden sonra. yok yok özlem sevgiyi kamçılar diyenlere inanmayın, 2 elin yağda balda olur da şöyle 1-2 hafta giderse ok ama diger opsiyonlar çoooooooooooook zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…