Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

aynen öyle oldu kıvırmaya başladılar
eşim benim geceleri korktuğum daha önce hırsızla karşılaştığımı söylemiş
adamda eşime bu duruma alışması lazım eşini bi psikologa götür demiş
başkasını gözünde psikopata bağlamadığım kalmıştı o da oldu
ay gülerim ağlancak halime

canım ya insanlarda vicdan kalmamış ki. benim eşimin iş yerinde de böyle. anlayışsızlar çok. herkese izin verirler ama eşime vermezler yanıma gelmesin diye.

biz gectik bu yollardan onlar da gecsin mantigi...

aysencim hırsızla karsılastın mı demek? Allah genc yasta daha neler gosterecek bize...

canım ya insanlarda vicdan kalmamış ki. benim eşimin iş yerinde de böyle. anlayışsızlar çok. herkese izin verirler ama eşime vermezler yanıma gelmesin diye.
bunu eşime söyleyende bende 1 ay gece evde yokum demiş
tabi bi ay gece yok ama aylarca evde
kendileriyle bir tutmaları dahada sinirlerimi bozuyo :88:

biz gectik bu yollardan onlar da gecsin mantigi...

aysencim hırsızla karsılastın mı demek? Allah genc yasta daha neler gosterecek bize...

yok canım direk karşılaşmadım allaha şükür
küçükken evimize 3 defa girdi 2 de evdeydik gece diğerinde yoktuk ama hırsızla karşılaştık evin önünde giremeden eve geldik
annem karşılaştı babam bıçakla peşinden kovaladı felan :)
ama küçük olduğumiçin psikolojim acayip etkilenmişti.15 yaşına kadar geceleri tuvalete kalkarken annemi uyandırıp öyle gittim
arkadaşlarım evde yalnız kalınca başka şeylerdne korkarlar insan üstü varlıklardan ben sadeec hırsızdan korkuyorum ve korktuğum başıma gelecek diyede korkuyorum açıkcacı

yok tatlım bence sen korkudan çok yalnızlıktan çekin bence. onun için de aklını sürekli meşgul etmek gerekiyor. benim 65 yaşında teyzem yeri geliyor kocası 1 geceliğine sehir dısına cıksa hemen anneannemlere gidiyor. cekincesi ne anlamıs degilim. bence sen de hiç olabilecek seyleri kafana takma sadece kapını defalarca kilitle ve uyu. ben inan sesten hırsızdan vs korkmuyorum artık sağlık sorunu paniğinden başka. şu son boğulma olayı bana baya çok şey öğretti.

ay canım allah korusun güvenlikli mi eviniz? bizim kapılar güya şifreli güvenlikli ama girecek olan yine yapar. ben de hayatta uyanmam valla. evde değerli bişe bırakmıyorum o yüzden

elimde olan korku değil bu ne bileyim ufacık bi ses olsa ayaklanıyorum
gece ben uyumuyorum tekken.sabah 5 e kadar takılıyorum ışıklar açık sonra uyuyorum
yarasalar gibiyim anlıycağın gece 12 oldumu evi türbe misali aydınlatıyorum
tabi ilk zamanlar kadar korkmuyorum ama yinede uyuyamıyorum

ay canım allah korusun güvenlikli mi eviniz? bizim kapılar güya şifreli güvenlikli ama girecek olan yine yapar. ben de hayatta uyanmam valla. evde değerli bişe bırakmıyorum o yüzden

valla canım güvenlik derken :26:
evimiz ikinci kat altta bakkal var öncen girme şansı yok arkdanda 3 kat ama bakkalın demirlerine tırmanabilme ihtimalini düşünüyorum..herkes buraya tırmanaz çok yüksek desede
camlara şu alarmlardan taktı eşim kapıdada var kapıya sürgü yaptı ayrıca :)
yatarkende kapı arkasına cam şişeleri dikiyorum birde bazen
bütün odalara ayetel kürsiyi okuyorum allaha emanetiz ne yapalım :97:
ama bu ara bizim mah de hırsız olayı çok oluyomuş birde eşim deli gibi bana anlatıyo bunları :86:

ben genişlikten patlıcam yakında galiba :) böyle şeylere takmayacagıma eşime takmasam daha iyi- benim de uzakta olunca asıl sorunum eşimle işte.

ben genişlikten patlıcam yakında galiba :) böyle şeylere takmayacagıma eşime takmasam daha iyi- benim de uzakta olunca asıl sorunum eşimle işte.

ben eşimede takıyorum merak etme
mesela gecem gündüzüm birbirne karıştığı için eşim geceden gelince bende tabi gece uykusu olmadığı için 4 5 saat uyuyup kalkıyorum ama tüm gün agresif oluyorum.eşimde alıştı artık tamam başladı hatun yine bana takmaya diyo

ah güzelim gece uykusunun yerini hiçbirşey tutmuyor ki. sakinleştirici bi çayım var ben onu içip uyuyorum birkaç gündür çok rahatlatıyo. 6 da kalktım gerçi yine bugun ama olsun genede aksam vakit geçmiyor artık aynı koltukta otur otur bayılcam sıkıntıdan. sürekli tv izliyorum..

bende papatya çayı içiyorum sakinleştirici etkisi varmış
bende sbaah eşimle beraber 6,30 da kalktım o göreve gitti bende 11 e kadar temizlik yaptım cam sil ev sil tül yıkat erken kalkıncada işler bitiyo :)
ben tv izlemem pek sadece akşamları 2 dizim var onları izlerim
sürekli bişiler örüyorum kitap okuyorum pc ye takılıyorum böyle geçiyo günler

anladığım kadarıyla eşiniz denizci
sizi neden yanına almıyor ki eşlerini yanlarına alabiliyorlar
zaten çalışmıyorsunuz şimdilik çocukta yokmuş
sizin içinde değişiklik olurdu
benim eşimde denizci ama gitmiyor sefere istanbulda iş buldu kendine
biz sevgiliyken yine denizde ama haftada 2 gün çalışıyor diğer günler evde
yada karada uygun iş bulamıyor mu
eşimin arkadaşları da o kadar bıktı ki denizden
hepsi buralarda iş arıyor üstelik evli bile değiller ama çok zor
özellikle bekleyen için
allah sabır versin

yok denizci değil ama yine de bir ay evde olmuyor genelde. işi, beni yanına alıp alamayacagı ya da ne kadar kaldıgı önemli değil. asıl arada uzaklık varken aranızı nasıl tuttugunuz ilişkinizin ne hale geldiği. ben yoruldum artık. yavas yavas da evlilik fikri beni germeye basladı. bana da hak verin- hem yalnız hem de evli arasında gidip geliyorsunuz ve yalnızken eşiniz evli oldugunuzu hissettirmiyor sizinle ilgilenmiyor. sizce bu durumda her evli gibi aşk sıcaklık yuva kelimelerinden bahsedebilir miyim?

seni çok iyi anlıyorum. eşler bu konularda biraz daha hassas olmalı. benim eşim doğru dürüst telefon bile etmez genellikle.hem yanımda değil hem de beni merak etmiyo niye aramıyo diye üzülüyorum.
evin bütün sorumluluğu bende kalıyo. hasta olsam haberi olmuo, babamı arıyorum onu değil. yani bazı şeyler eksik kalıyo tabi ister istemez. ara sıra çiçek falan yolluyo mutlu oluyorum bi süre idare ediyo beni. ama ilgisiz davrandığı zaman çok kötü oluyorum

waybaby
canım nerdesin nasılsın eşin gelecekti geldi herhalde
inşlh herşey olundadır

aysenim ya bu gece ya da yarın sabah gelebilecek herhalde. bugun pasiflora içtim biraz daha iyiyim sanıyodum telefonda konusunca yine sinirim tepeme cıktı. daha ucak biletini bile almamis iyi mi...

sen nasılsın moraller nasıl?

pasifloramı kullanıyosun :)
bende bi ara kullanayım dedim sonra bağımlılık yapmasındna korktum aslında almam lazım arada
olsun canım sinirlenme nerden gelicek sen nerdesinki :26:
bulunur bilet

bende iyi canım ne yapayım eşimi gönderdim göreve tek tabanca takılıcam sabaha kadar
rejime başladım eşimle koşu bandı siparişi verdik netten ikimizde kilo verme derdine düştük tabi ben düştüm desem daha doğru olur

aysencim kosu bandı bizde de var ama esim 105 kilo olmasına ragmen hic denemez, ne güzel bak bakımlı ve saglıgına düşkün bir kocan var. ben bi ara çok kullandım kilo da verdim ama sonra taaa arka odada duruyor sıkıldım. bi ara tv odasına tasıdım orada da gelen giden oluyor hoş durmuyor diye çektim. anlayacagin sıkılıyor insan bi yerden sonra aman bıkmadan usanmadan kostur :)

bileti bulur bulmasına da ben vurdumduymazlıgına kızıyorum. hala daha arayacak da su saatte surdan binicem dicek. bizim is cok karmasik canim boyle ulu orta yazmak istemiyorum da zamanla paylasiriz.

pasiflora içinde de yazıyor alışkanlık yapma etkisi düşük bence çünkü ilaç değil. millet ne antidepresanlar kullanıyor bi bilsen... halbuki tek ihtiyacımız azıcık anlayıs ilgi beraber olabilmek ama yok işte.

ne çok aynı dertten muzdarip olan kadın var şaşırdım valla benimki de yok şehir dışında çalışıyor hemde ailesinin yanında kalıyor hemde 11 senelik evlilikten sonra benim birde babasına çok düşkün oğlum var ne kadar zor anlatamam 45 gün oldu gideli inanın 40 günü huzursuz ve benim ağlamamla geçti. gittiğinin ertesi günü değişti sanki ilgisiz biri oldu çıktı sizin de dediğiniz gibi nasıl demeye bile zor arıyor ama çok özledim diyor anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…