Esine saygisi olmayan eski Sevgili

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Selamlar canlar ,
nasilsiniz ? Beni sorursaniz allaha sükür iyiyim. Ama son zamanlarda bir sorun olusmaya basladi.
Sorun eski Sevgilim. 2012 yilinda beraberdik. Sonra ayrildik. Biz ayrildiktan 1 sene sonra evlendi. Ayrildigimizdan sonra hicbir sekilde bir kez daha konusmak yazismak durumu olmadi.
Bu sahis benim yasadigim sehirden.
Evli oldugu halde benim hakkimda konusuyor. Komsumuza gidip zamaninda beni cok sevdigini ve iliski yasadigimizi anlatmis. Sinirlerim bozuldu. Ben böyle bir konunun icinde yer almak istemiyorum.
Sonuc olarak evli ve cocugu var. Cok itici bir durumun icine düstüm. Iliskimiz vardi evet, ama o daha bekarken. Ben bekar biri olarak bunu birisine anlatmiyorken. O evli haliyle herkeze anlatmak zorundami?
Bir arkadasi var ismi engin gecen onu gördüm. Igneleyici bir sekilde bana konusdu. Beni cok sevmismis vs.
Konuyu hemen o Saniye kapattim. Siz olsaniz bu durumda napardiniz? Cok cirkin bir durum

Eski sevgilinizin tavrı hiç hoş değil, ama onun dediklerini size yetiştirenlerin ki daha da iğrenç
Siz kötü bir karakter olsanız , belki sizin de ilginiz tekrar başlayacak . ‘Aaa o da beni unutamadı’ diyeceksiniz . Akılınızda yokken sanki sokmaya çalışıyorlar . Bence siz o insanları uyarın ‘daha bana hiç birşey anlatmayın’diyin, devam ederlerse iletişimi kesin
Anlatmadaki amaç ne yani ?
hiç masum birşey göremiyorum ...

Sonucta onun esi benim Hemcimsin. Böyle bir muameleyi haketmiyor. Aynisi benim basima gelse bende üzülürdüm. Ama hicbirsey yapmiyorken. Suclu durumuna düsüyorum.

Sonucta onun esi benim Hemcimsin. Böyle bir muameleyi haketmiyor. Aynisi benim basima gelse bende üzülürdüm. Ama hicbirsey yapmiyorken. Suclu durumuna düsüyorum.

Ama siz birşey yapamazsınız ki Zaten ...
yani ben olsam bana ulaşmadığı sürece birşey yapmazdım . Sonuçta ne diyeceksiniz ‘senin kocan beni konuşuyorMUŞ’ mu ?
Adam size yazar , rahatsız ederse ‘karına söylerim’ derseniz muhtemelen zaten bir daha yapmaz .
Bence üzerinde çok durmayın , evet hoş birşey değil ‘eşi’ için (tabi sizin için de ) ama sonuçta birebir size söylediği birşey yok .

Son düzenleme:
Belki de iletişim kurmanızı istediği için bilerek yapıyor.
Bence hiç takılmayın,lafını eden olursa da şimdi yaptığınız gibi susturun direk.Kendisi iletişim kurmaya çalışırsa da ''eşine söylerim'' deyin.

Sizin rahatsız olmanız gereken bir durum yok ki şu an, ne diye dert ediyorsunuz? Sizi ağzına dolamışsa o onun ayıbı, utanmazlığı ve saygısızlığı. Kendini küçük düşürüyor ahlaksız. Ha yazar eder o zaman eşine göstermekle tehdit ederseniz kuyruğunu kıstırıp kaçar merak etmeyin. Başıma geldi de aynen böyle oldu çünkü

Eşinden hevesini almış macera arıyor bence.sizi sevse hemen baskasiyla evlenmezdi.bence kesin bi dille terseyin bi daha açacak cesaret bulamasin

Maalesef bazıları böyle karaktersiz oluyor benim en yakın arkadaşımın eski sevgilisi evli olduğu halde kız kimle ciddi ilişki kursa gidip yaşadıklarını anlatıp ayırmaya çalışırdı.Artık nasıl anlatıyorsa arkadaşım kaç defa terkedildi onun yüzünden.Bizim yaşadığımız şehirde çok küçük ve herkes birbirini tanıdığı için laf çok çabuk yayılıyor.Sizin yerinizde olsam birdaha bu lafı duyduğunuzda söyleyen kişiye birdaha benim hakkımda konuşursa eşine söyleyeceğim şeklinde haber gönderin bakalım birdaha söylüyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…