- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
- Konu Sahibi pembebegonvil
tartışma ederken bile onun canımın bir parçası olduğunu asla unutmuyorum ve oda öyle..yani şiddet uygulamayı geç,tartışma anında bile ağızdan çıkan sözlerimize o kadar dikkat ederiz ki. çünkü geri dönüşü olmayan sözler dökülebilir ve olay büyüyebilir diye.. ki şiddet uygulamak o kadar uzak ki bize... 
bence tartışmayıda bilmek abartmamak lazım..dozunda bırakılmalı..bu tarz haraketler evliliklerde,ilişkilerde hep yıpratır iki tarafıda..akıllarda bu defa tartışma olarak değil kavga olarak kalır..
kimse öfkenin,sinirin altına sığınıp hakaret,küfür,yada şiddet hakkına sahip değildir..tartışmada her zaman sukunetimi korurum.oldu ki çileden çıkardım yada haklıyım. duruma göre kırılgan,yada yaptığım şeyden aşırı üzgünmüş gibi davranırım o çok etkili
tartışma alevlenmeden öper beni 'oyy nasılda masum bakıyor şimdi ben nasıl kızayım' der
konu büyümeden kapanır..kocama ölürüm benn,kıyamamm aslaa oda bana
bu arada ilk defa duyuyorum eşine şiddet uygulayan kadın

bence tartışmayıda bilmek abartmamak lazım..dozunda bırakılmalı..bu tarz haraketler evliliklerde,ilişkilerde hep yıpratır iki tarafıda..akıllarda bu defa tartışma olarak değil kavga olarak kalır..
kimse öfkenin,sinirin altına sığınıp hakaret,küfür,yada şiddet hakkına sahip değildir..tartışmada her zaman sukunetimi korurum.oldu ki çileden çıkardım yada haklıyım. duruma göre kırılgan,yada yaptığım şeyden aşırı üzgünmüş gibi davranırım o çok etkili

bu arada ilk defa duyuyorum eşine şiddet uygulayan kadın