• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşine şiddet uygulayan var mı???

Ben eski Eski esimi elime gecirdigim kablo ile kamcilamistim resmen cinnet gecirtti. O ds bir kez birsey firlatti kalcam morardi digerinde de arabanin kapisini ac diye sinirlenmisken kapiyi bana capti kolum cok kotu morarmisti. Pisman degilim iyi yirtti bence zehirlemedim kendisini...

illa eşine mi olcak :1:

ben sinirlendigimde vurur kırar dagıtırım bagır cagırmak az kalıyo ..1 kere kavga ettik öyle ona baya saglam yumruk attım tokat attım ama allahtan durdurdu kendisinide beni duvardan duvara motif yapmadı .. bndekide ne cesaretiyse :44:

10 senedir beraberiz ne sevgiliyken ne de 1 yıllık evliliğimiz süresinde fiziksel şiddete varan bi tartışma yaşamadık, bunu düşünmek bile istemiyorum, birbirine sayıp sövüp vurup kırıp sonra işve cilve yatağa giden çiftleri hiç anlamıyorum belkide onlar buna tutku falan diyodur bilemiyorum

ben vurdum defalarca hemde, morarttım yüzünü gözünü ..

çıtı çıkmadı....

ha istese halı niyetine sererdi beni yere ama şükür ki istifini bozamdı:30:

ama kendime hakim olmayı öğrendim....yoksa katil olucaktım:26:

Tebrikler ben böyle bişey yapsam gözümü hastanede açardım sanırım :27: hoş benim attığım tokat da bırak kulak zarını patlatmayı acı hissi bile uyandırmazdı :1:

ellerim çok büyük :1:
bununla gurur duymuyorum ama elimden bi tokatla kurtulduğuna sevinmeli
biliyorum sinirlenince etmediği küfür hakaret aklına ne gelirse sürekli söylüyor
siniri geçince özür diliyor ama iş boyutunu aşınca kendimi tutamadım
zaten boşanırsam bu siniri küfürü hakareti eleştirileri yüzünden...

yanı sıddet te kendı arasıdna gruplara ayrılır.pısıkolojık sıddet fızıkı sıddet.soz ettıgıns ey sakalasma yanı eısnle bırbırınıze fızıksek sakaysa el kol sakasıysa buna takılmam tabıkı ama sınırlenıp ofke ıle ha bır tokat atmıssın ha agzını burnunu kırıp komalık etmıssın bu aynı sey.
bırıne ana avrat kufur edersende o ınsanı kırarsın bırıne sadce aptal dersende arada afrk varmıdır belkı kırılmanın sıddetı degıskenlık gosterebılır ama her ıkı durumdada kırarsın kastettıgım sey bu

tabıkı sende haklksıın ..

çıktı bitane kral çıplak mı diyen:)

ama tamamen cıplak dememiş...

valla ben kickbox egitimi aldım ünide, o bilmiyor dövüş tekniği. birbirimize hıncımızı paldır kuldur tekme tokat cıkarıyoruz. hem antreman oluyo hem deşarj oluyoz. ama ciddi anlamda olmadı daha o kadar yüz göz olmadık:)
ama ufak kızgınlığımda hemen o ringe cağırıyo... sonrada diyo: bi erkek kadar hatta daha fazla güçlü ve dayanıklısın...

gözünü korkutmak iyidir. .. yerine göre kontes yerine göre cazgır:) ee erkek hatasının bedelini nasıl ödeyecegini bilmeli ki hata yapmasın. dayak anlamında değil demek istediğim rezalet cıkmasın maksat...

hiç hoş değil bence.:52:

hiç hoş değil bence.:52:

bebegim hoş veya değil o bakış acısıyla alakalı biz spor anlamında yapıyoruz o iş stresinden ben ev stresinden ara sıra o beni kızdırıyor uzerine cekiyor hem o eğleniyor hem ben deşarj oluyorum ...
birbi,rine dolup dolup ta bağır cagır pata küte kavga etmiyoruz hiç... tartısmada kavgada eğlence hepsi yerine göre ama seviyeli olmalı.

kavga esnasinda degil ama beni sinirlendirecek birsey soylediginde oldu bi kac kez

bebegim hoş veya değil o bakış acısıyla alakalı biz spor anlamında yapıyoruz o iş stresinden ben ev stresinden ara sıra o beni kızdırıyor uzerine cekiyor hem o eğleniyor hem ben deşarj oluyorum ...
birbi,rine dolup dolup ta bağır cagır pata küte kavga etmiyoruz hiç... tartısmada kavgada eğlence hepsi yerine göre ama seviyeli olmalı.

Ben ne demek istediğini anlıyorum...
Aynısını yaşıyoruz...
Haydi güreşe diyorum bende...
Tabi sonuç malum...
Dört çocuk oldu:27::27::27::27::27:

tartışma aşamasında değil ama şakalaşırken ben itekleyip kakıyorum boğazına yapışıyorum ben böyle yapınca bayılıo mesela :)
kolunu bacağını ıstırırım kafasına ensesine vururum ama şakalaşırız oda bana vurur hiç acımadan bağırır ..

Ben eski Eski esimi elime gecirdigim kablo ile kamcilamistim resmen cinnet gecirtti. O ds bir kez birsey firlatti kalcam morardi digerinde de arabanin kapisini ac diye sinirlenmisken kapiyi bana capti kolum cok kotu morarmisti. Pisman degilim iyi yirtti bence zehirlemedim kendisini...

:60: missplayful, çok güldüm yemin ederim

kabloyla kamçıladın demek :60:

bı kere cantayla kafasına vurmustum bı de genel tırnaklarım uzun oldugundan kavga ederken bı tırnakla etini aldığı kanattığım orasını burasını oluyordu :D

ayy kızlaarr bir kaçınız iyi güldürdünüz beni ha:9: Yok bacım yok ben kıyamam kocacığıma bazen sinir edince dayanamam çimdiklerim onun dışında bir şiiddetim olmadı :1:

burada yaptıklarınızı marifetmiş gibi anlatıyorsunuz erkekler şiddet uygulayınca onlar kötü oluyor ama sizler yapınca gurur duyuyorsunuz ne saçmalık.erkekler acaba sizler gibi hayranlıkla anlatıyormu acaba şimdi burada eşlerinizi rencide ediyorsunuz yazık.... KADIN OLSUN ERKEK OLSUN ŞİDDETİN HEPSİ KÖTÜ

Son düzenleme:
Back
X