eşine tese yapılarak tüpbebek deneyen hamile kalan varmı

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
318
Eskişehir
arkadaşlar eşime tese yapılacak. ben teseden korkuyuyorum. ama eşim istiyor. ya tesedede sperm bulunamazsa. aranızda tese yaptırıp sonuç pozitif olan varmı. deneyimlerinizi paylaşırmısınız.

ben varım.. eşim azosperm.. 2.deneme bu ilkinde tutmadı bunda tuttu diye ümit ediyorum .. senin bir tane kızn var ama oo nasıl olduki

gülencim kayranın eşinin o zaman 2 milyonmuş ama şimdi sıfır çıkmış.........artık sende şu testi yapsan yaaaa.......meraktan çatlıycaz..........

daha 2 gün var.. Yani yarın bitince perşembe bu zamana kadar ya sevincten yada üzüntüden aglıyo olacağım

ben varım.. eşim azosperm.. 2.deneme bu ilkinde tutmadı bunda tuttu diye ümit ediyorum .. senin bir tane kızn var ama oo nasıl olduki

gülencim benim kızım 5 yaşında 6 sene önce denedik. ozaman 0 değildi. bende hayret ediyorum şimdi nasıl 0 oldu diye. zaten ondan başka bir hastaneye geçtim. acaba bir yanlışlık olurmu diye ama. malesef sonuç aynı. sen hangi hastanedeydin. merak ettim. teseden sonra eşin nassıldı.ben çok korkuyorum. canı çok acırsa hemen kalkamazsa diye.

kayra ;canım benim eşimde mikro tese ameliyatı oldu 2 sene önce memorialde.çok iyi geçti korkulacak hiç birşey yok ben yumurta toplamadan ayılıp aşağıya indiğimde beni salonda bekliyordu.sonrada sıkıntı çekmedi,çok ağrısıda olmamıştı.yani hiç korkma canım rahat bir operasyon.

Bennn varımm Hamileyimm:nazar: Darısı başınıza biz alman hastanesidne yaptırmıştık kıslar tansel bey yaptı eşim sonraki gün ayaklandı kolay gecirdi

bende varım kayracım allah şükürler olsun bende hamileyim üçüncüde tuttu allaha şükürler olsun:))

almanda yaptırdık biz canım acıbadem konusunda bi bilgim yok.........

gülencim benim kızım 5 yaşında 6 sene önce denedik. ozaman 0 değildi. bende hayret ediyorum şimdi nasıl 0 oldu diye. zaten ondan başka bir hastaneye geçtim. acaba bir yanlışlık olurmu diye ama. malesef sonuç aynı. sen hangi hastanedeydin. merak ettim. teseden sonra eşin nassıldı.ben çok korkuyorum. canı çok acırsa hemen kalkamazsa diye.
kayracım bizde almanda yaptırdık tedavimizi eşim tese olmuştu ve bulundu ben hamilke kaldım bebeğimi 4 aylıkken kaybettim şimdi ikinciyi dondurulmuş teseyle denedik tranferim oldu bekliyorum.korkulacak bişey yok sadece merkezinizi ii seçin.bu sorun sonradan da gelişebiliyomuş.geçirdiği agır bir hastalık yada kaza falan varsa.allah hayırlısını nasip etsin canıım.
almanda yaptırdık biz canım acıbadem konusunda bi bilgim yok.........
caneylom senin hamile oldugunu yeni duyuyorum hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin cok mutlu oldum inan.darısı basımıza benim test tarihim 4 temmuz.hamişlerin duası9 kabul olur du edin canım .

kayracım bizde almanda yaptırdık tedavimizi eşim tese olmuştu ve bulundu ben hamilke kaldım bebeğimi 4 aylıkken kaybettim şimdi ikinciyi dondurulmuş teseyle denedik tranferim oldu bekliyorum.korkulacak bişey yok sadece merkezinizi ii seçin.bu sorun sonradan da gelişebiliyomuş.geçirdiği agır bir hastalık yada kaza falan varsa.allah hayırlısını nasip etsin canıım.

caneylom senin hamile oldugunu yeni duyuyorum hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin cok mutlu oldum inan.darısı basımıza benim test tarihim 4 temmuz.hamişlerin duası9 kabul olur du edin canım .

amin canım allahım olmayan herkese nasip etsin bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla.........bende çok korkuyorum canım teseyle oluşan hamileliklerde dahamı çok yaşanıyo gebelik sonlanması düşükler veyada kalp durması gibi olaylar çok duydum ......korkuyorum tam anlamıyla yaşayamıyorum sevincimi allah korktuğumuz yerlere uğratmasın inşallah.........bu kadar yakınken bebişlerimize rabbim bi daha ayırmasın inşallah mübarek üç aylar hürmetine.........olmayanlarada nasip etsin..........kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın rabbim............

merhaba kızlar Allah herkeze hayırlısıyla bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

benim bir sorum olucak biz tüpbebek tedavisine başlıyoruz bu cuma günü eşim hipo hipo hastası ve 17 aydır igne vurduruyor sperm testinde azosperm çıkıyor ve yıkamalı sperm testi hiç yaptırmadık yıkamalıda galiba bir kaç tane sperm hücresi çıkabilir dediler bu şekilde hamile kalan varmı acaba birde bize mikrotese yapalım dediler ama mikrotesenin maliyeti çok fazla tesenin fiyatı daha uygun seçimi bize bıraktılar şimdi microtese mi yoksa tese mi yaptıralım karar veremedik sizler hangisini yaptırdınız
bize birde benim tedvimi yapıcaklar yumurta toplanıcagı zaman eşimide tese ye alıcaklarmış bize birde dedilerki isterseniz önce teseyi yapalım sperm bulursak dondurup sizin tedavinize baslayalım dediler seçimi yine bize bıraktılar kafamız çok karıştı ne yapıcagımızı şaşırdık sizle bu yollardan geçtiginiz için dahabilgilisiniz çok soru sordum kusura bakmayın eger cevaplarsanız çok mutlu oluruz

sophia 35 canım mikrotesede hem bulunma ihtimali daha yüksek hemde eşinin yumurtalıklarına daha az hasar veriyolar çünkü mikroskop altında yapıldığından daha küçük parçalar alınıyo mikrotese her yönden daha iyi canım yani.............dondurma işlemine gelince bu işin ehli olan merkezler çokta önermiyo çünkü çözülme sırasında spermler bozulabiliyo sonra allah korusun eliniz boşa çıkmasın....şöyle yapılıyo sen tedaviye başlıyosun yumurtalarının toplanacağı gün önce eşini mikroteseye alıyolar sperm bulunursada hemn seni ameliyata alıyolar bu daha makul canım hadi hayırlı olsun tedavin..........

caneylom öle düşünmee.olumlu düşünki öle olsun.her seferinde bu sorunla ilgili oldugunu zannetmiyoruum.güzel şeyler düşün canım.allahım bağışlasın bebişini sana.

sağol figencim kafamdan atıp rahatlamaya çalışıyorum inşallah iyi olacak herşey............
sende almanda devam ediyodun bildiğim kadarıyla sendemi azospermi canım nasıl oldu tedavin........
dr günaydan haberin varmı malesef sona ermiş gebeliği rabbim tez zamanda tekrar nasip eder inşallah..........

evet canım üzüldüm günaya allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.bende almandayım evet eşimde azosperm var şimdi transferim oldu bekliyorum.bugün 4.günümüz 4 temmuzda test yapıcamm.hayırlısı bakalım bebişlerimi bekliyoruum.

Back
X