Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha 2 gün var.. Yani yarın bitince perşembe bu zamana kadar ya sevincten yada üzüntüden aglıyo olacağım
ben varım.. eşim azosperm.. 2.deneme bu ilkinde tutmadı bunda tuttu diye ümit ediyorum .. senin bir tane kızn var ama oo nasıl olduki
bende varım kayracım allah şükürler olsun bende hamileyim üçüncüde tuttu allaha şükürler olsun:))
kayracım bizde almanda yaptırdık tedavimizi eşim tese olmuştu ve bulundu ben hamilke kaldım bebeğimi 4 aylıkken kaybettim şimdi ikinciyi dondurulmuş teseyle denedik tranferim oldu bekliyorum.korkulacak bişey yok sadece merkezinizi ii seçin.bu sorun sonradan da gelişebiliyomuş.geçirdiği agır bir hastalık yada kaza falan varsa.allah hayırlısını nasip etsin canıım.gülencim benim kızım 5 yaşında 6 sene önce denedik. ozaman 0 değildi. bende hayret ediyorum şimdi nasıl 0 oldu diye. zaten ondan başka bir hastaneye geçtim. acaba bir yanlışlık olurmu diye ama. malesef sonuç aynı. sen hangi hastanedeydin. merak ettim. teseden sonra eşin nassıldı.ben çok korkuyorum. canı çok acırsa hemen kalkamazsa diye.
caneylom senin hamile oldugunu yeni duyuyorum hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin cok mutlu oldum inan.darısı basımıza benim test tarihim 4 temmuz.hamişlerin duası9 kabul olur du edin canım .almanda yaptırdık biz canım acıbadem konusunda bi bilgim yok.........
kayracım bizde almanda yaptırdık tedavimizi eşim tese olmuştu ve bulundu ben hamilke kaldım bebeğimi 4 aylıkken kaybettim şimdi ikinciyi dondurulmuş teseyle denedik tranferim oldu bekliyorum.korkulacak bişey yok sadece merkezinizi ii seçin.bu sorun sonradan da gelişebiliyomuş.geçirdiği agır bir hastalık yada kaza falan varsa.allah hayırlısını nasip etsin canıım.
caneylom senin hamile oldugunu yeni duyuyorum hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin cok mutlu oldum inan.darısı basımıza benim test tarihim 4 temmuz.hamişlerin duası9 kabul olur du edin canım .