eşini çok sevip ondan bir bebiş isteyenler buraya!

Hadi arkadaşlar kimse yok mu bekliyorum bakın hadi!

ben o işi hallettim kızlar mayıs 27-28 gbi bebişim geliyor 5 yıllık evliyim 1 yıl tedavi gördüm dk hapları yüzünden ama sonunda amacıma ulaştım bir kızım olacak darısı size ve isteyen tüm anne adaylarına

Son düzenleme:

gözünüzaydın canım rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...

gözünüzaydın canım rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...

amin uzun yoldan gelecek benim kızım 1.5 yıldır bekliyorum inşallah sağsalim eli ayagı düzgün doğar şimdlik kötü bir durum yok cok hareketlı bir bebek bakalım doğunca nasıl olur bilmiyorum

Bende varım :)) eşimi çoookkk sevme kısmına sonuna kadar katılıyorum ama çocuk kısmı için vakti geldiğinde diyorum inşallah söyle 2-3 yıl sonra allah nasip ederse:))

cnm bende varım bend allah nazardan korusun başardıım 4 senelik evliyim hiç korunmuyordum şimdi hamişim

amin uzun yoldan gelecek benim kızım 1.5 yıldır bekliyorum inşallah sağsalim eli ayagı düzgün doğar şimdlik kötü bir durum yok cok hareketlı bir bebek bakalım doğunca nasıl olur bilmiyorum

kaç aylık cnm hayırlıı ugurlu olsun sağlıklıı olsun da
ayrca gebelik imzanı yap profilden kaç haftalık oldugunu görebiliriz

allah tamamına erdirsin cnm:)) buarada yaşlarınız kaç kızlar ne kadarlık evisiniz ben 24 yaşına girdim... 4 haziranda 1 yıl olcak evleneli...

allah tamamına erdirsin cnm:)) buarada yaşlarınız kaç kızlar ne kadarlık evisiniz ben 24 yaşına girdim... 4 haziranda 1 yıl olcak evleneli...

bende 24 yaşındayım temmuzda 25 inşallahh... bende 5 haziranda 1 yıllık evli olcam inşallah...

kaç aylık cnm hayırlıı ugurlu olsun sağlıklıı olsun da
ayrca gebelik imzanı yap profilden kaç haftalık oldugunu görebiliriz

ya o imzatı denedım de beceremedım sanırım valla mayıs 27-28 gibi gelecek yaklasık olarak 1.5 ay falan kaldı cok heycanlıyım cok

genç ablamızsın :)))

deneyimlerini heyecanını anlat bakalım bizede tecrübe olur:)) mesela gzl prensesin ismi ne olcak?

tşk ederim

valla daha ismini belirleyemedik çok fikir var kafamızda 2 isim koymakta istemiyorum sınavlarda zorlanmasın diye:):)

eşimle tanıstıgımız ay oldugu için eylül,derin,duygu,ece,doğa,melike su bunlarda diğer düşündüklerim fikirlere açıgım

hepsi güzel isimlerin ama eşinizle tanıstıgınız ay yani eylül daha anlamlı olur sanki sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…