Hadi arkadaşlar kimse yok mu bekliyorum bakın hadi!
Hadi arkadaşlar kimse yok mu bekliyorum bakın hadi!
ben o işi hallettim kızlar mayıs 27-28 gbi bebişim geliyor 5 yıllık evliyim 1 yıl tedavi gördüm dk hapları yüzünden ama sonunda amacıma ulaştım bir kızım olacak darısı size ve isteyen tüm anne adaylarına
gözünüzaydın canım rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...
amin uzun yoldan gelecek benim kızım 1.5 yıldır bekliyorum inşallah sağsalim eli ayagı düzgün doğar şimdlik kötü bir durum yok cok hareketlı bir bebek bakalım doğunca nasıl olur bilmiyorum
allah tamamına erdirsin cnm:)) buarada yaşlarınız kaç kızlar ne kadarlık evisiniz ben 24 yaşına girdim... 4 haziranda 1 yıl olcak evleneli...
bende 24 yaşındayım temmuzda 25 inşallahh... bende 5 haziranda 1 yıllık evli olcam inşallah...
allah tamamına erdirsin cnm:)) buarada yaşlarınız kaç kızlar ne kadarlık evisiniz ben 24 yaşına girdim... 4 haziranda 1 yıl olcak evleneli...
yakınmış tarihlerimiz:)) ee bebiş düşüncesi başladı sanırım sende:)
ben ablayım sanırım yaş 32 :):)
kaç aylık cnm hayırlıı ugurlu olsun sağlıklıı olsun da
ayrca gebelik imzanı yap profilden kaç haftalık oldugunu görebiliriz
genç ablamızsın :)))
deneyimlerini heyecanını anlat bakalım bizede tecrübe olur:)) mesela gzl prensesin ismi ne olcak?
tşk ederim
valla daha ismini belirleyemedik çok fikir var kafamızda 2 isim koymakta istemiyorum sınavlarda zorlanmasın diye:):)
eşimle tanıstıgımız ay oldugu için eylül,derin,duygu,ece,doğa,melike su bunlarda diğer düşündüklerim fikirlere açıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?