deneyimlerini heyecanını anlat bakalım bizede tecrübe olur:)) mesela gzl prensesin ismi ne olcak?
cnm bende varım bend allah nazardan korusun başardıım 4 senelik evliyim hiç korunmuyordum şimdi hamişim
hepsi güzel isimlerin ama eşinizle tanıstıgınız ay yani eylül daha anlamlı olur sanki sizin için
eşimle 2 mizin isimlerinin bas harfleride anlamlı bişiy cıkartıyo CEREN oluyo o zamanda ama ne biliyim en zor bu isim olayı zaten
ilk 3-4ay hiç bişiy anlamadım kendımı kasmadım hamıle psikolojısıne girmedım evımın işinide yaptım tabi fazla yormadan aama yinede bir koruma iç güdüsü var sanki karnından asagı kayıp gidecekmiş gibi bulantım kusmam olmadı aşermeler 5. aydan sonra tavan yaptı biraz kilo aldım ve alıyorum artık onud dert etmiyorum bebeğim beslesin de ben kılo alayım önemli değil...ama çok özledim onu..kızım günaydın diyorum cevap veriyo müzik dinliyoruz bol bol gülüyoruz falan güzel geçiyo gunlerımız tek sorun dogum ne sekıl olacak karar veremedım ılk dogumum normal istiyorum ama bakalım bebegın durumuna göre karar degısebılr.
Tatlim yaa çok güzel anlatıyorsun bende istiyorum bebek.
size tavsıyem bu 9 ayın tadını iyi cıkarın sakın üzülmeyin kımsenın sızı uzmesıne ızın vermeyın bebekler herseyı hıssedıyor olabıldıgınce mutlu olmaya calısın stres yapmayın hiç bir şeyde hassas oluyoruz bu dönemde malum...ben hamıleyım dıye elinizi eteğinizi cekmeyın hiç bi yerden ben normal yasantıma olabıldıgınde devam edıyorum..
bende istiyorum yaa çok güzel anlattın
amin canım inşallah artık duyarız güzel haberleriniyarın karyolası gelecek cibinlikli birşey yaptırdım ama tam prenses odası ucuk pembe beyaz anası gibi kokoş yetiştirecem kızımı
amin canım inşallah artık duyarız güzel haberleriniyarın karyolası gelecek cibinlikli birşey yaptırdım ama tam prenses odası ucuk pembe beyaz anası gibi kokoş yetiştirecem kızımı
Eşini çok sevenler kısmına katılıyorum ben :) Daha çocuk istemiyorummm zamanı geldiğinde nasip etsin Allah. Şimdide isteyen herkese nasip etsin
karyolanın resmini paylaşında bizede örnek olsun Karadenizincisi
Bende devamlı bebek eşyaları kıyafetleri emzik oyuncak vs. ne varsa bakıyorum çok özeniyorum ama sonra kendimi tutuyorum hayır şimdi olmaz diye.. Ne güzel birşey dimi bebek için hazırlık yapmakk
tabiki paylaşırım yarın gelsın kurulsun hayırlısıyla
ben dahayeni yeni alıyorum cokta sıkıştık ama cok sey cıkıyo alınacak daha aldıgımz kadar eksikte var hele kız cocuguna daha fazla secenek oldugu ıcın bütün mağazayı toplayasım geliyo bazensu aralar bez stogu yapıyoruz indirime girince
ben dahayeni yeni alıyorum cokta sıkıştık ama cok sey cıkıyo alınacak daha aldıgımz kadar eksikte var hele kız cocuguna daha fazla secenek oldugu ıcın bütün mağazayı toplayasım geliyo bazensu aralar bez stogu yapıyoruz indirime girince
eşimle 2 mizin isimlerinin bas harfleride anlamlı bişiy cıkartıyo CEREN oluyo o zamanda ama ne biliyim en zor bu isim olayı zaten
sende bendensin :)) vakti geldiğinde sağlıkla olsun inşallah.... yeni evlimisin
Evet yeni evliyim10 ay olacak yarın :)
bez stoğu heee süper fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?