Eşini eve bağlamanın taktiklerini alabilirmiyiz ?

kuuzm cok tatlı ve co fenasın yani

bide kadınlar bıraz dogasındamı olacak sonradan yapmakla olurmu bılmem ben kendımı umutsuz ev kadınlarındakı yasemıne benzetıyorum

adam kapıya gelır cocukla kapıyı acarız o anda hıc planda yokken adamın kucagına zıplarım arkadan cocuk cığlıgı kopartır adamın belı ıncınır ev sahıbıne hıc ama alt komsunun cocuklarına yakalandık 3-4 kere

bıraz kadınkadınlıgını unutmucak ya sevecen olacak
cat cat pat pat erkeklesmıs bazı kadınlaroyle olmazkı
ha buarada ya askım nıye boyle yapıyolar ben onları sevıyorum demem o ne yahu cocuksu hepten o yalan o yermı yemez ya

ben umursamam benı kıracak ınsanlar bellıdır

sadece ılerıde eltılerımolursa onları sorun edebılırım ama onlarada daha cok v ar

Bu doğru olabilir. Son zamanlarda; sen hiç ağlamıyorsun, sen hiç eğilmiyorsun diyordu. Salak bu erkekler yaa hem güçlü duruşuma aşık oldu hem de bu yüzden aldattı :)

Cinsellikle hic ilgisi yok

Bütün bunların karşısında ayrılmamak içinde yalvarırlar. Hem pastam dursun, hem karnım doysun.. ne ala memleket.!

sen çok fenasın yaaa :))) Çözmüşsün işi şekerim :)

işin özeti bence bu başlığın net bi cevabı yok,cinsellik diyoruz aynı kadınla cinsellikten sıkılanıda var, yemek diyoruz yemeği dışardada yerim diyeni var, kendinden ödün vermeden onsuz yaşayamam demeden sağlıklı bi ilişki tutturduysak öpüpte başımıza koyalım gittiği yere kadar

vallaha canımm...bazı erkekler evlılık için doğmuslardır...onları eve baglamak ıcın özel bırsey yapmana gerek yok....kımıne de ne yaparsan yappp gözu hep dısarda...ben özel bir caba harcamaya gerek olmadıgını dusunuyorum...önemlı olan piyangodan sana ne cıkacagıııı:)
ama su cok onemlı tabıkı..SEVGİİİ...AŞK....
örnek vereyım maaaşallaah dıyın ama..benım eşim..nazar degmesın adam resmen evlılık ıcın dogmus...bıyere gıtmezz...bizsizz gezmeezz..(biz derken kızım var)evın herseyıyle kendı ılgılenır..ama dedın ya özeel bırsey yapmıyorum ben.

Bana kalırsa eşi eve bağlama taktiklerine gelmeden önce eşi nasıl seçmeliyiz sorusuna yanıt arasak daha iyi olur. :) Çünkü bence olay burada başlıyor. Evlenmeden önce evcimen bir erkek seçtiğimiz taktirde böyle bir sorun ortadan otomatik olarak kalkmış oluyor :)

Örnek: Ben! :)

Eşim eve gelmeyi dört gözle bekler, işin içinde herhangi bir taktik de yoktur. İçinden gelir :)

Temkinli olmayı asla unutmadan anın tadını çıkarmak en güzeli, yarınlar ne getirirse ona göre şekil alırız.

ben tatlı dile bağladım öncelikle arkadaşlar herkesin ortak yönü buydu bence biz elimizden geleni yapalım yuva kolay kurulmuyo ne hayallerle evlendik tab
i allah kanı bozuklarla karşılaştırmasın kenidini cok fazla yıpratmadan elinen geleni yapcaksın hersey olacağına varır

yok be canım elmayranın da dediği gibi içinde yoksa gemici düğümü yapsan durmaz, biraz geyiğe döndü bu konu :)

Geyikten ban yicez kesin :)

Ben bi daha evlenirsem ki evlenicem :) ben bilmiyorumcu olucam. Ayyy ben hastaneye nasıl giderim, ayyy ben fatura yapamam, ayy belim agrıyo dicem hep :)

Bütün bunların karşısında ayrılmamak içinde yalvarırlar. Hem pastam dursun, hem karnım doysun.. ne ala memleket.!

Aynen ölee hala yalvar yakar modunda zaten
aynen birde erkeklerin bu türü var işte

alayına kibrit çöpü :)

Allah hepimizin evliliğini korusun, erkeklere akıl fikir ve sağ duyu versin (bizim ihtiyacımız yok )
geçen hafta giremedim pek hepinizi çok özlemişim

eve bağlı erkek arayanlar yengeç burcu veya boğa burcu(özellkke yengeç ama) erkeğinden şaşmamalı.Hele bayan boğa erkek yengeçse o evliliğin tadına doyum olmaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…