- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
nide mumkunse kadınlar her ısı halledemesın yaa
hasta olduklarınada aman kocısım ac kalmasın dıy kalkıpyemek y apıcam dıye surunmesınler
dogum yapınca 40 gun kendılerıne baktırsınlar
grıp olduklarında yatak yorgan serılsınler
faturaları odemeye gıtıtklerınde yorgunluktan fenalık gecırsınler
kredı hespalarken beyınlerı karıssın
adamda kadına bıraz deger versın korksun yanı hastalanmasından
yanı tamam muhtac olmak acız olmak degıl ama erkek bazı seylerı sorumlulugunu almalı hersey omuzlanmamlı dıye dusunuyorum
bide kadınlar bıraz dogasındamı olacak sonradan yapmakla olurmu bılmem ben kendımı umutsuz ev kadınlarındakı yasemıne benzetıyorumişyerimde emekliliği yaklaşmış bi abi var.. bigün laf arasında muhabbet ederken, akşam işde eve gitmiyorum ben, cafelere fln takılıyorum. motorumla sahili turluyorum eve anca 11-12 gibi gidiyorum demişti. bende çok şaşırdım dedim niye gitmiyon evine?
yahu ben evlendim evleneli kadın bana eve girdiğimde hoşgeldin demedi. bana hoşgeldin diyecek, kapıdan girmemi dört gözle bekleyecek biri olsa giderim demişti. ben eve girerim, kadına slm veririm ya alır ya almaz dedi
yani bence eşi özlemle beklemek, kapıda karşılamakda önemli.
ben bi evlensem her akşam kapıda kocamın kucağına atlarım heralde
Bu doğru olabilir. Son zamanlarda; sen hiç ağlamıyorsun, sen hiç eğilmiyorsun diyordu. Salak bu erkekler yaa hem güçlü duruşuma aşık oldu hem de bu yüzden aldattı :)
Cinsellikle hic ilgisi yok
Bütün bunların karşısında ayrılmamak içinde yalvarırlar. Hem pastam dursun, hem karnım doysun.. ne ala memleket.!
bide kadınlar bıraz dogasındamı olacak sonradan yapmakla olurmu bılmem ben kendımı umutsuz ev kadınlarındakı yasemıne benzetıyorum
adam kapıya gelır cocukla kapıyı acarız o anda hıc planda yokken adamın kucagına zıplarım arkadan cocuk cığlıgı kopartır adamın belı ıncınır ev sahıbıne hıc ama alt komsunun cocuklarına yakalandık 3-4 kere
bıraz kadınkadınlıgını unutmucak ya sevecen olacak
cat cat pat pat erkeklesmıs bazı kadınlaroyle olmazkı
ha buarada ya askım nıye boyle yapıyolar ben onları sevıyorum demem o ne yahu cocuksu hepten o yalan o yermı yemez ya
ben umursamam benı kıracak ınsanlar bellıdır
sadece ılerıde eltılerımolursa onları sorun edebılırım ama onlarada daha cok v ar
Allahım evli olayım, akşama kocam gelince kucağına atlayayım öyle kucakda odamıza geçelim.............
işin özeti bence bu başlığın net bi cevabı yok,cinsellik diyoruz aynı kadınla cinsellikten sıkılanıda var, yemek diyoruz yemeği dışardada yerim diyeni var, kendinden ödün vermeden onsuz yaşayamam demeden sağlıklı bi ilişki tutturduysak öpüpte başımıza koyalım gittiği yere kadar
Temkinli olmayı asla unutmadan anın tadını çıkarmak en güzeli, yarınlar ne getirirse ona göre şekil alırız.
ama iç çamaşırı işini boşlamayın
kudurdun mu kıııız
tam zerrin oldum :1.
yok be canım elmayranın da dediği gibi içinde yoksa gemici düğümü yapsan durmaz, biraz geyiğe döndü bu konu :)
nide mumkunse kadınlar her ısı halledemesın yaa
hasta olduklarınada aman kocısım ac kalmasın dıy kalkıpyemek y apıcam dıye surunmesınler
dogum yapınca 40 gun kendılerıne baktırsınlar
grıp olduklarında yatak yorgan serılsınler
faturaları odemeye gıtıtklerınde yorgunluktan fenalık gecırsınler
kredı hespalarken beyınlerı karıssın
adamda kadına bıraz deger versın korksun yanı hastalanmasından
yanı tamam muhtac olmak acız olmak degıl ama erkek bazı seylerı sorumlulugunu almalı hersey omuzlanmamlı dıye dusunuyorum
Bütün bunların karşısında ayrılmamak içinde yalvarırlar. Hem pastam dursun, hem karnım doysun.. ne ala memleket.!
aynen birde erkeklerin bu türü var işte
vallaha canımm...bazı erkekler evlılık için doğmuslardır...onları eve baglamak ıcın özel bırsey yapmana gerek yok....kımıne de ne yaparsan yappp gözu hep dısarda...ben özel bir caba harcamaya gerek olmadıgını dusunuyorum...önemlı olan piyangodan sana ne cıkacagıııı:)
ama su cok onemlı tabıkı..SEVGİİİ...AŞK....
örnek vereyım maaaşallaah dıyın ama..benım eşim..nazar degmesın adam resmen evlılık ıcın dogmus...bıyere gıtmezz...bizsizz gezmeezz..(biz derken kızım var)evın herseyıyle kendı ılgılenır..ama dedın ya özeel bırsey yapmıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?