- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
Açıkcası tek başıma tatile çıkmak tercihim değil arkadaş çevresi olarak bana uyan bir çevrem olsa düşünebilirim böyle bir durumda da eşim izin verir kendi ailemin yanına vs istedigim zaman gidebiliyorum parası olmasa bile bulup buluşturur beni gönderir yada götürür öyle Bi yapıda kendisi hatta tatil kesinleşince bende bizim oraya mi gitsem dedigim zaman istiyorsan git tabiki diye tepki verdi. Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama böyle tepkiler görünce garibime gitti yani anlamaya çalışıyorumSizin için sorun yoksa kime ne? Peki siz tek başınıza tatile çıkar mısınız? Çıkmak isterseniz eşinizin tepkisi ne olur?
Ya ben açıkcası bu konuda şöyle düşüyorum yapacak olan heryerde yapar yani bunun tatille Bi alakası yok ki bizde Bi laf vardır "gözü oynaşta olanı 40 kutuya kilitlesen kilidi ile oynaşır" diyetamamiyle ilişkilerin dinamiğiyle alakalı. eşinize çok güveniyorsunuzdur, gönderirsiniz, e kimseyi de ilgilendirmez.
Valla ailenizin yanına gitmenizle kiz kıza tatile çıkmak hiç ayni şeyler değiller amaAçıkcası tek başıma tatile çıkmak tercihim değil arkadaş çevresi olarak bana uyan bir çevrem olsa düşünebilirim böyle bir durumda da eşim izin verir kendi ailemin yanına vs istedigim zaman gidebiliyorum parası olmasa bile bulup buluşturur beni gönderir yada götürür öyle Bi yapıda kendisi hatta tatil kesinleşince bende bizim oraya mi gitsem dedigim zaman istiyorsan git tabiki diye tepki verdi. Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama böyle tepkiler görünce garibime gitti yani anlamaya çalışıyorum
Şöyle kız kıza çıkacak buna uyum saglayacak arkadaş çevrem yok maddi yada manevi olarak imkanlar kesişmiyo, bebegim de daha küçük 19 aylık onsuz Bi tatil yapamam ki böyle Bi durumda da tercih etmem aklım çocugumda kalır ve keyif alamam diye düşünürüm ha böyle Bi çevrem olsa eşim izin verir sıkıntı etmez bu yıl tatil imkanımız yok maddi olarak ama geçen yıl arkadaşları ile gitmek yerine bizimle çıkmıştı tatile onun için de o gidiyor ben neden gitmeyip çocuk bakayım diye düşünmüyorum yapacak durumda olsa zaten kendisi ayarlar bizimle de çıkar tatile bundan eminimSiz de kız kıza çocuksuz tatile çıkabiliyor musunuz? Bir de eşinizle siz de tatil yapabilecek misiniz yani tek tatil hakkını arkadaşlarıyla kullanmayacaksa bence gayet ok. Ama tek taraflı olacaksa tabii ki de hayır. Ben çocuk bakayim o kankalarıyla gezsin eglensin? Nooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?