Eşini kankaları ile tatile göndermek neden garip karşılanıyor?

Cünkü insanlarin aklina ilk erkeklerin sarhos olup seks partilere gittigi geliyor. Cünkü o seviyede görüyorlar. Esimin arkadaslarini mesela hepsini taniyorum. Bana dese biz bir kac gün bir yere gidicegiz aklima kötü birsey gelmez. Oda ben gitmek istesem aklina kötü birsey getirmez. Önemli olan herseyin dengesini bulmak.

Bende böyle düşünüyorum yapacak olan her şekilde yapar

bana da garip gelmiyor gidebilir tabii ki
milletin derdi, tek başına tatilde aldatma ihtimali yükselir diye
ne alaka halbuki, yapacak adam gözünün içine baka baka da yapar
o yüzden rahat olun bırakın millet ne derse desin

Son düzenleme:
Ya ben açıkcası bu konuda şöyle düşüyorum yapacak olan heryerde yapar yani bunun tatille Bi alakası yok ki bizde Bi laf vardır "gözü oynaşta olanı 40 kutuya kilitlesen kilidi ile oynaşır" diye
Aynen öyle. Bende gönderirim, eşimle masaja gitmiştik, yan yana kizlar masaj yapmıştı sonra da bir güzel kese yapmışlardı bana da çok şaşırmıştı herkes.

ben bekarım
ama evli olsam karışmazdım.

mesela benim de erkek arkadaşımla iş yoğunluğum farklı zamanlara denk geliyor. o tatile anca kışın gidebilir.
ben yazın kafama göre gidiyorum o çalışıyor.

böyle dinamikler olabilir
iyi bir arkadaş grubu vardır eşli gelmiyorlardır
işte sezonlar uymuyordur
tatil anlayışları farklıdır. bir taraf kamp yapmak ister öbür taraf otel tatili ister...

illa birlikte yapılacak diye zorlamanın anlamı bence yok.

benim anladığım türkiyede en çok aldatma sebepli istenmiyor eşi yalnız yollamak
e o zaman adamları tek başına şehir dışına göreve hiç bir şeye de yollamayalım.
ben aldatacak adam her türlü aldatır kafasındayım hiç öyle illa tatilde aldatır diye aklıma gelmez.

Zaten benim böyle olumlu bakma sebebimden birisi de bu eşim tamamen maddi imkanı olunca bizim için çabalayan birisi geçen yıl da gitme planı vardı ama gitmedi bizimle çıkmayı tercih etti hal böyleyken bencillik edip bensiz gidemezsin demek istemiyorum şuan çok cüzi Bi miktara geliyor tatil yoksa bu yıl maddi olarak müsait degildik olsaydı bizle de gideceğine eminim

Bekarmış gibi hissetme isteği çok saçma bence o zaman evlenmeseydi. Ama sizin eşiniz sizin kararınız tabi saygılar sevgiler.
Bekarmis gibi hissetme isteği değil ki insan bazen arkadaşlarıyla ya da tek başına vakit geçirmek istiyor.

Eğer bu sene birlikte de tatil yapabilecekseniz ve siz de kendi arkadaşlarınızla çıkabiliyorsanız problem yok.
Biz istisna durumlar haric ayrı gayrı takılmayı sevmiyoruz. Eşim gitmek istese tabiki gidebilir hakeza ben gitmek istesem esim asla gitme demez.

Ya şöyle o buna ihtiyaç duyuyor demiyorum ama böyle rahat zmaan geçirdiği zaman evlilik onu kısıtlamadıgı için daha rahat oluyormuş gibi hissediyorum onunla alakalı değil yani ben böyle düşünüyorum eve geldigi zaman daha pozitif oluyor yorgunluğu atılmış motive olmuş aksi halde işi çok zor ve Bi yerden sonra sürekli iş hayatı vs bunaltıyor negatif olunca hissediyorum bunu bana yansıtmasa bile anlıyorum. En ufak bişey den

Bence çok doğru bir karar onda sizin kişisel alanlarınıza saygı duyuyorsa tabiki. Benim eşim de isterse yurt dışına bile çıkabilir. Kafada en ufak bi soru işareti varsa zaten konunun tatille alakası yok. İnanın böyle ilişkiler daha sağlıklı diğerlerinin birbirini ruh hastası ettiği ilişkilerini dinlemeyin

Siz hamilesiniz, maddi imkanınız yok ve gidilebilecek tek tatil hakkını arkadaşlarıyla kullanıyorsa kusura bakmayın ama eşiniz bencil biri. Önceki sene gidebiliyorken lütfedip sizinle gelmesi fedakarlık degil zaten olması gereken.

Arkadaş çevresinde bu anlatılan şekilde hayatını yaşayan var ama herkesin kendi hayatı irade meselesi ya o yapıyor diye eşim de yapacak degil

Şu an aklıma geldi ben kız arkadaşımla yurt dışına çıkmıştım mesela evliliğin ilk yılı önceden yapılan bi plandı . Eşim de bikaç kez Kıbrıs’a gitti. Yani normaliz

Ben çiftleri deşarj ettiğini düşünüyorum bu durumun
Bekar hissetmek isteseydi evlenmeseydi demek çok saçma bana göre
Mevzu bekarım kafası değil ki
Tıpkı eski günlerdeki gibi rahat olmak, eş tarafından sorun çıkarılmayacağını bilmek. Birkaç günlüğüne de olsa kendi hemcinsleriyle gezmek eğlenmek bunun açıklaması.

Bence gidebilir, biz tatil anlayışımız farklı olduğu için ayrı ayrı tatil yapıyoruz birkaç senedir. O dağ bayır memleketini seviyor , ben deniz kum güneşçi.
Önemli olan siz isteseniz size ne tepki vereceği bence. Millete bakmayın. Size sorun çıkartacak biri değilse gayette gidebilir
Aldatacak olan adamın tatile ihtiyacı yok her yerde aldatır

Arkadaş çevresinde bu anlatılan şekilde hayatını yaşayan var ama herkesin kendi hayatı irade meselesi ya o yapıyor diye eşim de yapacak degil

Esinizi en iyi siz taniyorsunuz. Benim ki sarhos olmaz, ama sarhos arkadasini eve tasiyan cinsten oldugu icin kafam rahat. biz alkol kullanmadigimiz bir kadehten bile kafa gidiyor hersey karakter meselesi.

Aile yanına gitmek evlilikte özgürlük olarak tanımlanamaz.
Arkadaşlarla tatile gitmekle aile evine gitmek çok ayrı şeyler.

Yok bir de ailenize gitmenize karıssın

Böyle düşünmüyorum ben ona gitme beraber gidelim desem ve ısrarcı olsam bulur Bi yolunu borç vs de olsa ben istedim diye gideriz böyle Bi durumda yani birkaç yılda bir arkadaşları ile gitmek istediginde ben yok bizimle çıkacaksın önce biz desem bu defa ben bencillik yapmış olmaz mıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…