Eşini kankaları ile tatile göndermek neden garip karşılanıyor?

Merhaba, özel mesaj atamadım size. Benim de iki gündür tansiyonum yükseliyor, başımda basınç oluşuyor ve kusuyorum. 31. haftamdayım. Sizin gebelik tansiyonu teşhisiniz konduğunda kaça çıkmıştı tansiyonunuz acaba? Bir de normalde kaç seyrediyordu?

Acil hastaneye gidin lutfen. 18/14 gibi bir sey cikmisti galiba. Tam hatirlayamiyorum. Ozellikle kucugun yuksek olmasi riskliymis. Normalde hic tansiyon problemim yoktu. Su anda tansiyonunuz yuksekse iyi hissetseniz bile acile gidin, ozellikle kadin doguma bakan acil varsa ona gidin.

Doktorumu aradım 13/9 un bu haftalarda görüşebilceğini söyledi. İnatla acile gitme diyor. Normalde 10/7 dir her zaman tansiyonumx 16 olunca tehlikeli diyor ama 16 olmasını neden bekleyeyim ki çok panik oldum. Kulaklarım tıkalı şu an

Aldatan her yerde aldatır. Yanlış yapan her yerde yapar. Sizin için problem değilse elaleme nedir ya. Benim içinde sorun olmaz sonuçta insanlar birbirlerine yanlış yapmadan da eglenebilirler. Ben bu yil kendi ülkeme gittim eşim başka bir ülkeye. Kim ne düşünürse düşünebilir. Bunun adı genişlik değil güvendir. Ha güvenimi kırar orda da yapacağım şey bellidir ama böyle şeyler sadece tatilde olmaz.

Doktorunuz oyle dediyse bilemem ben tabi ki. En iyisini o bilir. Ama bana soylenen farkliydi. Kucuk tansiyon yuksekse cok riskliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…