- 29 Haziran 2022
- 11
- -28
- 1
- 33
- Konu Sahibi Blondieeee
-
teşekkür ederim, ani kalp krizinden vefat etti. hiçbirşeyi yoktu ki. Çok stresli zamanlardan geçiyordu sadece ben hep onıun yanındaydım ama bu kadar stres yaptiğını bilmiyordum hiçAllah sabır versin, neden kaybettiniz ?
Rabb'im sabır versin size çok üzüldüm.Aranızda hiç eşini kaybeden var m? 17 gün oldu bazen dayanacak gücüm kalmıyor, oğlum olmasa canıma kıyardım.
sagolun, kalp krizinden dolayı. 30 yasındayım oğlum 2.5 yaşında ve hamileyim.Başınız sağolsun öncelikle.Nasil kaybettiniz eşinizi?Kac yaşındasınız ve oğlunuz kaç yaşında?
Rabbim yardımcın olsun, şu an ne desek boş bunu yaşayacaksın .... Ama güçlü olmaya çalış iki yavrun var sen annesin ...bazi antidepresanlar gebelikte kullanılıyor istersen doktoruna danış.teşekkür ederim, ani kalp krizinden vefat etti. hiçbirşeyi yoktu ki. Çok stresli zamanlardan geçiyordu sadece ben hep onıun yanındaydım ama bu kadar stres yaptiğını bilmiyordum hiç
Eşiniz her zaman erken mi hazırlık yapardı özel günleriniz için?En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Aslında hayır, ama genelde otel rezervasyonlarının erken alınması gerektiği için sonradan yer bulunmuyor diye sanırımEşiniz her zaman erken mi hazırlık yapardı özel günleriniz için?
Bu kısmı okuyana kadar gerçekten üzülmüştüm.Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Hamile halimle nasıl üzüldüm. Dizi film gibi inanacagimizi nasıl düşündüBu kısmı okuyana kadar gerçekten üzülmüştüm.
Neden insanların duygularıyla alay ediyorsunuz?
Sosyal deney mi kendini tatmin etmek mi ne yani bunlar ?
Bakın eşinizi kaybetmiş olabilirsiniz
Hamile de olabilirsiniz.
Buna okey. İnanırız.
Ama şu alıntı kısmı hiç inandırıcı değil. Kusura bakmayın gidin başka yerde kendinizi eğlendirin.
2.5 yaşındaki oğlunuz mu?annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?