- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.269
- 308
- Konu Sahibi Blondieeee
-
İnsanlar gerçekten eşlerini kaybediyorAyrıca hizmetli denilen kişi benim annem gibidir o yüzden o samimiyet var aramızda, biz patronuz o da dizilerdeki gibi beyaz önlük giymiş çalışanımız degıl. çöp atarken görmeside cok normal degil mi. Neyse laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum sadece niye bu kadar atarlanıldı aniden onu anlamadım. Başınız sagolsun diyip gitseniz üstüme gelmeseniz yeterliydi. Her neyse iyi akşamlar size.
Katyaaa portakal suyumu getir !Ayrıca hizmetli denilen kişi benim annem gibidir o yüzden o samimiyet var aramızda, biz patronuz o da dizilerdeki gibi beyaz önlük giymiş çalışanımız degıl. çöp atarken görmeside cok normal degil mi. Neyse laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum sadece niye bu kadar atarlanıldı aniden onu anlamadım. Başınız sagolsun diyip gitseniz üstüme gelmeseniz yeterliydi. Her neyse iyi akşamlar size.
Konu fake.. ergenus un biri muhtemelenOffff kıyamam size Allah sabır versin.sakin öyle kötü şeyler düşünmeyin evlatlarınizin size ihtiyacı
Bu acılarla boğuşan insanlar var. Belki okuyrarak yine desildi yaralari. Yazıklar olsun.En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Konu fake.. ergenus un biri muhtemelen
Size de iyi akşamlar. Yönetici gelince anlarız neyse.Ayrıca hizmetli denilen kişi benim annem gibidir o yüzden o samimiyet var aramızda, biz patronuz o da dizilerdeki gibi beyaz önlük giymiş çalışanımız degıl. çöp atarken görmeside cok normal degil mi. Neyse laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum sadece niye bu kadar atarlanıldı aniden onu anlamadım. Başınız sagolsun diyip gitseniz üstüme gelmeseniz yeterliydi. Her neyse iyi akşamlar size.
Tatili de meğerse annesi üzülmesin diye o almış2.5 yaşındaki oğlunuz mu?
Size katılıyorumBu kısmı okuyana kadar gerçekten üzülmüştüm.
Neden insanların duygularıyla alay ediyorsunuz?
Sosyal deney mi kendini tatmin etmek mi ne yani bunlar ?
Bakın eşinizi kaybetmiş olabilirsiniz
Hamile de olabilirsiniz.
Buna okey. İnanırız.( 17 gün önce)
Ama şu alıntı kısmı hiç inandırıcı değil. Kusura bakmayın gidin başka yerde kendinizi eğlendirin.
E okullar tatile girdi yaBu günlerde milletin fake konu açma hevesi var ya . Neyden zevk alıyorsunuz. Koca ölmüş bilmem ne inanlar da olmuş . Milleti kandirinca ne zevk alıyorsunuz ? İnsanlık da kalmamış ya . Yok otel odasına süslenmiş gitmiş bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?