- Konu Sahibi Blondieeee
Hafıza süper tebrik ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafıza süper tebrik ederim
Umarım hepsi ergen değildir. Yani şunları okul okuyan çocuklar yazıyorsa yazık bizim geleceğimize birde fake hesapla falan uğraşıyorlar çok ilginçE okullar tatile girdi ya![]()
Öf ben de ciddi ciddi üzülüp yorum yazıyorum. Terbiyesizlik ya.En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
En yakın arkadaşım iki yaşında kızı varken kaybetti. İki sene geçti hala tam kendine gelemedi. Yaşadıklarını ben uzaktan görüp bu kadar etkilendim. O burada okusa ne kadar üzülürdü. Eşini kaybeden de var bu forumda. Terbiyesizlik bu. Çok sinirlendim yaİnsanlar gerçekten eşlerini kaybediyor
Belki de bu konuyu okuyunca kendi yaşadıkları tekrar aklına geldi ve üzüldü .
Böyle birşeyle dalga gecilmeyecegini aileniz size ogretmedi mi ?
Git wattpad a yaz , burası hikaye bloğu mu? Ölmeyi bayılmak sanıyor bu bebeler.En yakın arkadaşım iki yaşında kızı varken kaybetti. İki sene geçti hala tam kendine gelemedi. Yaşadıklarını ben uzaktan görüp bu kadar etkilendim. O burada okusa ne kadar üzülürdü. Eşini kaybeden de var bu forumda. Terbiyesizlik bu. Çok sinirlendim ya
İnsanların acısıyla dalga geçilmez ya. Bu yeni nesilde gerçekten akıl var izan yok. Ben ergenler bu kadar şuursuz değildimGit wattpad a yaz , burası hikaye bloğu mu? Ölmeyi bayılmak sanıyor bu bebeler.
Ayrıca hizmetli denilen kişi benim annem gibidir o yüzden o samimiyet var aramızda, biz patronuz o da dizilerdeki gibi beyaz önlük giymiş çalışanımız degıl. çöp atarken görmeside cok normal degil mi. Neyse laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum sadece niye bu kadar atarlanıldı aniden onu anlamadım. Başınız sagolsun diyip gitseniz üstüme gelmeseniz yeterliydi. Her neyse iyi akşamlar size.
Ay besini beğendiniz çok klişeAma Allah var hakkınızı yemeyelim. İyi sanaryo yazmışsınız tebrikkkkk
Eğlenecek başka şeyiniz yok galiba
“Salak mısın Cemile, gebelik testimi niye çöpten aldın??!!”Katyaaa portakal suyumu getir !
Aptal her şey çok farklı olabilirdi aptal.“Salak mısın Cemile, gebelik testimi niye çöpten aldın??!!”![]()
Tabi siz hanımları tarafından size emanet edilen kullanılmış gebelik testlerini her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir hizmetlinin çöpe atmasına şiddetle karşısınız ama…Aptal her şey çok farklı olabilirdi aptal.![]()
Herkesin bildiğini ben nasıl bilmem ?Tabi siz hanımları tarafından size emanet edilen kullanılmış gebelik testlerini her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir hizmetlinin çöpe atmasına şiddetle karşısınız ama…
Herkesin bildiğini ben nasıl bilmem ?
İmza : Adnan Boynuzgil