eşini kaybedenler

Başınız sağolsun, sabırlar diliyorum. Yakın arkadaşım kızı iki yaşındayken kaybetti eşini. Trafik kazasından. Hala tam iyileşemedi. İlk bir sene gerçekten zor günler de yaşadı. Ama ilk zamanki değil acısı. Hayata tutundu. Kızı için. Kızının varlığı sayesinde tutundu hayata. Siz de yapabilirsiniz ama bende uzmandan yardım alın.

Dün evlilik yıldönümünüzdü. Sürprizi görünce birden 2,5 yaşındaki oğlunuzu bırakıp otele koştunuz. Geceyi orda geçirdiniz. Ailenizin haberi dahi yok, çocuk nerde belli değil. Rüyadan etkilenip bugün test yaptınız ve hamile olduğunuzu öğrendiniz. Gelip bize mi anlattınız?

En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Öf ben de ciddi ciddi üzülüp yorum yazıyorum. Terbiyesizlik ya.

İnsanlar gerçekten eşlerini kaybediyor
Belki de bu konuyu okuyunca kendi yaşadıkları tekrar aklına geldi ve üzüldü .
Böyle birşeyle dalga gecilmeyecegini aileniz size ogretmedi mi ?
En yakın arkadaşım iki yaşında kızı varken kaybetti. İki sene geçti hala tam kendine gelemedi. Yaşadıklarını ben uzaktan görüp bu kadar etkilendim. O burada okusa ne kadar üzülürdü. Eşini kaybeden de var bu forumda. Terbiyesizlik bu. Çok sinirlendim ya

En yakın arkadaşım iki yaşında kızı varken kaybetti. İki sene geçti hala tam kendine gelemedi. Yaşadıklarını ben uzaktan görüp bu kadar etkilendim. O burada okusa ne kadar üzülürdü. Eşini kaybeden de var bu forumda. Terbiyesizlik bu. Çok sinirlendim ya
Git wattpad a yaz , burası hikaye bloğu mu? Ölmeyi bayılmak sanıyor bu bebeler.

Ayrıca hizmetli denilen kişi benim annem gibidir o yüzden o samimiyet var aramızda, biz patronuz o da dizilerdeki gibi beyaz önlük giymiş çalışanımız degıl. çöp atarken görmeside cok normal degil mi. Neyse laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum sadece niye bu kadar atarlanıldı aniden onu anlamadım. Başınız sagolsun diyip gitseniz üstüme gelmeseniz yeterliydi. Her neyse iyi akşamlar size.

Bizde apartmandaki hizmetliye sabah akşam kirbac cezasi veriyoruz. Bir somun ekmek ve bira karsiliginda calisiyor. Mısırlı kölelerden esinlendik

Gözlerim doldu .
Yalanda olsa şükrümü artırdığınız için teşekkürederim.
Ne yalan söyliyim öyle romantizmler hiç olmayınca çokta inanasım gelmedi 😁
Ama hikaye güzel biraz daha detaylara dikkat edilmeli

Herkesin bildiğini ben nasıl bilmem ?
İmza : Adnan Boynuzgil
5BDEA387-BD60-4E23-9337-1550C61CBD15.webp

Back
X