bu konuyu kapatın tekrarlamayın o tekrarladığında da eşinize iltifat edin o da bundan sonra size iltifat etmeye başlayacaktır zaten. bu da unutulup gidecek sonrasında.
Ne güzel bir oyuncu çok başarılı bir kadın saç rengi tenine çok uymuş gibi cümleler kurabilirsiniz..
Bence biran önce bu durumdan sıyrılın..
Hiç normal değil.
Kocanızın gözlerine peçe takin olmadi beton falan da dokulebilir
Acik bi sahne oldugunda kadinin mesala ic camasi gorunuyor .elimle kapatiyorum gozunu gormesin istiyorum baska bi kadim vicudunu. Ya cok garip biliyorum . Kafamda okdadr cok sorun varki esime sardim hep zamanla boyle oldu iste
bu konuyu kapatın tekrarlamayın o tekrarladığında da eşinize iltifat edin o da bundan sonra size iltifat etmeye başlayacaktır zaten. bu da unutulup gidecek sonrasında.
hey Allahım. Ama sokakta da var güzel kadınlar,böyle ömür geçer mi hiç .
Canınıza yazık yahu ..
Bunu hic bi zaman yapamam sanirim . Tsk ederim cvp icin
Peki ne yapmayı planliyorsunuz merak ettiğim için soruyorum ...
Dışarı nasıl gönderiyorsun ? Etrafta yüzlerce güzel kadın var ?
Ve yanında siz yoksunuz..
Çözüm odakli goremiyorum sizi..Oysa ki eşiniz en güzel empati kurma fırsatını vermiş size.
Siz ben her şeye karisayim kontrol edici olayım ama eşim bana müdahale etmesin düşüncesindesiniz.
Bu şekilde inanın karsinizda ki insan sizi daha çok sevmez aksine sogur.Hayati kendinize ve esinize zindan etmeyin
Eşiniz size empati özelliği sağlıyor olabilir. Yani ben öyle hissettim “bende yapayımda ne diyecek” kafası.
Pek normal bir durum değil. Eğer sormaya devam ederse sen daha yakışıklısın, sen güzelsin, seninle kıyasalamam bile.. vs sözler söyle. Bu cevapları alınca konu kapanabilir. Eğer baktın kapanmıyor artık kendisini uyararak kapatabilirsiniz.
Allah başka dert vermesin.
Acik bi sahne oldugunda kadinin mesala ic camasi gorunuyor .elimle kapatiyorum gozunu gormesin istiyorum baska bi kadim vicudunu. Ya cok garip biliyorum . Kafamda okdadr cok sorun varki esime sardim hep zamanla boyle oldu iste
Hakkatten çok sorunlusunAcik bi sahne oldugunda kadinin mesala ic camasi gorunuyor .elimle kapatiyorum gozunu gormesin istiyorum baska bi kadim vicudunu. Ya cok garip biliyorum . Kafamda okdadr cok sorun varki esime sardim hep zamanla boyle oldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?