Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki yorumunuz aradı kaynadı şimdi farkettim?Bence sizin amacınız polemik yorumlarınız onu gösteriyor.Yorumunuzdan anladığım siz mükemmel birisiniz önce kendi hayatınıza bakıyorsunuz ki beni elestiriyorsunuz. Hem eski sevgiliyi aramakla birini özellikle bı hemcinsini yerden yere vurmayı kıyasladığıza göre gerçekten çok iyi birisiniz

Evet çok iyi biriyim, sizin onayınınızdan geçmek pek önemli değildi ama teşekkürler.

Ben size çok iyiyim dedim mi, kendinize bakmadan beni eleştirmeyin dedim.

Evet çok iyi biriyim, sizin onayınınızdan geçmek pek önemli değildi ama teşekkürler.

Ben size çok iyiyim dedim mi, kendinize bakmadan beni eleştirmeyin dedim.
Eski sevgiliyi aramakla kötü olmanın ne alakası var Allah aşkına. Neyse derdim polemik değil uzatmicam

Eski sevgiliyi aramakla kötü olmanın ne alakası var Allah aşkına. Neyse derdim polemik değil uzatmicam
Tamamda sana yorum yapmamla benim kötü olmamın ne alakası var? Bağ nedir? En büyük kötülüğü, en büyük saygısızlığı kendi kendine yapıyorsun zaten. Benimde amacım polemik değil farkındaysan.

Ayrıca bı kere yapılan bı hatayi sürekli ısıtıp ısıtıp yazdin ve hala yazıyorsun yok kendime kotulukmus saygısızlıkmis.ben anladım zaten sen neyin derdindesin?Sen hiç hata yapmadın mi illaki yaptın bununla mi yaşıyorsun sürekli?

Canım ben konu sahibinden birsey anlamadim ama anladigim birsey varsa o da konusunu okuyup okuyup yorum yapanlari önce polemiğe çekmek ardından sessizce şikayet et butonu ile Mune ye bildirmek.

Sana iki gün sonra yorum yazip polemiğe çekmeye çalışıyor. Ben bu şahsi gözardı ediyorum. Çünkü herkes yerini kendi belirler

Uzuldunuzmu

Kesinlikle öyle değil. Çok fazla yorum geldiği için atladiklarima anca cevap veriyorum. Sırf polemik için mi buradayım çok saçma. Bu arkadaş gibi bı kaç kişi daha benim konumla resmen geyik yaptıkları icin bende çok rahatsız olmakla haklıyım. Mune

Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Ben bir kere hata yaptım (ki bu hata göreceli ve sana göre) beni kötü ilan ettin, bende senin hatanı ısıtıp ısıtıp önüne koyarım. İstediğini söylersen istemediğini işitirsin. Sürekli sana karşı kendimi açıklamak zorunda kalıyorum alıntılamadan önce 3 5 defa okursan ne demek istediğimi anlarsın. Adamla evli kalman kendine saygısızlık, kötülük diyorum, benim sana kötülük yapmama gerek yok en büyük kötülüğü sen zaten yapıyorsun diyorum. Eminim bunu da anlamayacaksın, o yüzden yeter sal beni.

Böyle örnek çok fazla var toplum baskısı var çünkü. Çevremde çok duyuyorum, falanca ile filanca boşanıyorlarmış ile başlayan cümle hep kadını suçlamak ile bitiyor. İçkisi kumarı karı kız ayağı yok işinden evine gidip gelir efendi adamdır daha ne istiyorsun nankör gibi suçlama cümleleri sıralanır da sıralanır. E kadın sevmiyor ama adam da durum aynı olmayabiliyor, kadın da korku da olabilir öldürülme korkusu. Bunu da çok gördük duyduk Allah korusun. Velhasıl elalem ne der nasıl yaparım korkusu ile kocasını sevmeyen ve çocuklar bari aile ortamında olsun diye devam eden binlerce kadın vardır. Kadını içten içe tüketen hastalanmasına sebep olan çok bunaldığı zaman sinir krizlerine sokan berbat süreçtir..

Süper analiz

Okadar kolaymı yenıden bırıne asık olmak hayat kurmak
Erkekler garıp gercekten
Cayir cayir aşık olmuş hem de köpekler gibi peşinde koştu hediyeler ağlamalar içip sicmalar kız da yüz vermedi zaten hafif meşrep bir kizdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…