- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Söğüt dalı incedir, geyikten banlanırsan halin nicedir.Öğüt öğüt dallı budaklı söğüt...
Ağzınıza sağlık çok teşekkürlerHanımlar,
yalnızca bu konu ve üye özelinde değil genel alın yazacaklarımı, bir üye birden fazla üyelik almışsa kurallarla alakalı bir sıkıntı varsa yönetim zaten gerekeni yapıyor, ya üyelikleri iptal ediyor ya birleştiriyor, doğru mu?
Doğru. Yöneticiler müdahale ettikten sonra iş size düşüyor, bir kişinin sürekli aynı paylaşımlarından sıkıldıysanız veya birden fazla üyelik almasına tepkiliyseniz yorum yazmama hakkınız var, geyik yapmak yerine yorum yazmayın, göz ardı edin.
Azıcık kendinizi frenleyin, konu dışı uyarılarınız birikiyor, sistem sizleri günlerce banlı tutuyor, mune beni şu kadar gün banladı diyorsunuz, süreyi aslında kendinizi frenlemeden yaptığınız geyiklerle siz belirliyorsunuz.
Kaldı ki, kurallara uymadığı için iptal veya birleştirme işlemi gören kişilere zaten bir yaptırım uygulanmış oluyor, üyenin yüzüne bunun defalarca vurulması da uygun değil.
Çocuklar diycem yine linç yicem.
Esini sevmeden devam eden o kadar cok insan vardir ki! Yoksa bu kadar mutsuz yüz görür muyduk?? Sahsi fikrim; cocuk, para, kurulu düzen vs bunlarin hepsi bir sekilde kotarilir ancak kaybedilen zaman asla yerine gelmiyor! Zaman en kiymetli sey! Birini sevmeden ayni ev icinde yaşarsınız ama peki ya giden yillarinix, gencliginiz, yasam enerjiniz ne olacak??Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum eşini sevmeyen ama hala devam edenleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?