- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
acaba Almanyada cocuk parası verıldıgı ıcınmı..Iyi bir soru. Burdada bazen soruyoruz neden kötü evliliklere 2 veya 3 cocuk diye. Bence bu konuda daha cok egitim ve bilgi verilmeli zamaninda. Bir cocuk öylece büyümüyor sonucta
Evet planlarım var..Başından beri eşimle sorunum var demişsiniz peki neden kendinizi güvenceye alacak şeyler yapmadınız?
Eğitim durumunuzu, bu zamana kadar çalışıp çalışmadığınizi bilmiyorum ama 8 yılda birçok şey yapabilirdiniz.
Bundan sonra ki planınız ney buraya konu açmanın dışında?
bende hepsını okudugum ıcın yazdım hemcınsımız oldugunuz ıcın sıneye cekmeyın dıyeNeler neler yazmadi ki siz biliyor musunuz daha önceki yorunlarini??siz de bilmeden avukatlık yapmayın lütfen
Kimdi o üye yaa?Daha önceki konularımda çok çıktı bir şeyi ispatlamaya çalışamam
acaba Almanyada cocuk parası verıldıgı ıcınmı..
gercı bızde cocuk parasıda verılmıyor..4.5 tane yapanlar var
Biraz daha yorum yaparsan bütün ihaleyi senin üzerine yıkacak, haberin olsun.Görülen köy klavuz istemiyor. Şimdi de benim yazdıklarımdan dolayı mı yaşadıklarınızın sorumlusu ben oldum. Pes.
Evet 3. Üyelik alıp kendi kendini savunmuştu banaKimdi o üye yaa?
Aaa sendiiiin.
Ayrıntı? Güldürme beni senin yaptığın sadece linclemek için milleti de gazlamakYazdığım ayrıntılar yeterli.hadi iyi geceler
yok canım nerde..Bana birisi bir demisti bazilari sirf cocuk parasi icin cocuk yapiyorlar diye. Demek ki o aylik 190 Euro cok büyük bir para gibi geliyor ki, 4 5 cocuk yapiyorlar. O para cocuklara harcanmiyor yalniz
Ee ne var bundaEvet 3. Üyelik alıp kendi kendini savunmuştu bana
Cidden hem konu sahibine hem çocuklara üzülüyorum. Ama boşanmamak için neden direniyor anlamıyorum. Ne olmasını bekliyor acabaBiraz daha yorum yaparsan bütün ihaleyi senin üzerine yıkacak, haberin olsun.
Komiklik? 3.üyelikle kendi kendini nesne savunur bir insan? Tabiki kendisini kendisinden başkası desteklemediği için.Ee ne var bunda
yok canım nerde..
babamın durumu cok ıyıdı..okul zamanı kıtap almazdı..aslında cocuk gurultusude sevmıyolardı nıye cocuk yapmıslar acaba
Şuan çocuklarına mutlu mesut bir hayat sunuyor ya, ondan boşanmak istemiyor. Baba sadist ruhlu, anne eski sevgilisiyle hayaller kuruyor pek mutlu ortam, bu sıcak yuvayı bozmak istemiyor.Cidden hem konu sahibine hem çocuklara üzülüyorum. Ama boşanmamak için neden direniyor anlamıyorum. Ne olmasını bekliyor acaba
Abla sen en son boşanma davası açmıştın ne oldu?
Yine aynı şeyleri anlatmış olacağım ama çalıştırmadı sindirdi. Şimdi artık hicbi şekilde engel olmasina izin vermicem. Korkmuyorum artık. Bundan sonra güvenceye almak için ugrasicam.Başından beri eşimle sorunum var demişsiniz peki neden kendinizi güvenceye alacak şeyler yapmadınız?
Eğitim durumunuzu, bu zamana kadar çalışıp çalışmadığınizi bilmiyorum ama 8 yılda birçok şey yapabilirdiniz.
Bundan sonra ki planınız ney buraya konu açmanın dışında?
Hayır açtım dedi. Sizin yüzünüzden davayı geri çektim dediAcmamisti..esi yalvarmisti oda cocuklar zor ve kücük diye ve maddi imkanlari olmadigi icin vazgecmis
Dilekçe verip iptal etmiş, çocuklarına üzülmüş sanırım. Valla o çocuklarına boşanırken üzülüyor, ben bu haldeyken acıyorum o çocuklara. Anneye babaya bak,ne kadar yazık. İkisi de kendi keyfini, kendi hayatını düşünüyor.Acmamisti..esi yalvarmisti oda cocuklar zor ve kücük diye ve maddi imkanlari olmadigi icin vazgecmis
Çok fazla dizi izlemişsin. Benim içimdeki duyguların olup olmadığına nasıl bu kadar emin olabilirsin ne hayali yaŞuan çocuklarına mutlu mesut bir hayat sunuyor ya, ondan boşanmak istemiyor. Baba sadist ruhlu, anne eski sevgilisiyle hayaller kuruyor pek mutlu ortam, bu sıcak yuvayı bozmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?