- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.142
- 698
- Konu Sahibi Ogungelecek
BOŞANBende uydurmuyorum yeşil ışık alamadım diye bı yorumum asla olmadı. Kim uyduruyor acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BOŞANBende uydurmuyorum yeşil ışık alamadım diye bı yorumum asla olmadı. Kim uyduruyor acaba![]()
Bunu söyleyen öğretmen olamaz ya kusura bakmayın.Daha bugün çocuğumun öğretmenine anlattım durumumu. Yapmayın sakın boşanmayın tedavi olursa devam edin çünkü kaç yıllık öğretmenim tüm boşanan ailelerin çocuklarında mutlaka bı sorun var hiç sorun olmasa bile ayrıldıkları icin anne babadan nefret ediyorlar dedi. Babasız erkek çocuk büyütmek çok zor baba figürü evde olmalı dedi.Buyuturken baba şart dedi.Allah korusun maddeye alkole yöneliyorlar dedi.
Ya da eski sevgilisine hoşlantı, sempati beslediğini.Eşinizin sizi günlerce dövdüğünü, ölümle tehdit ettiğini biliyor mu bu öğretmen?
Biliyor da bu lafları ediyorsa, olmaz olsun onun öğretmenliği.
maalesef boyle mesleklerdede mukemmel ınsanlar oldugu gıbı boyle abuk subuk dusunen ınsanlarda var..Bunu söyleyen öğretmen olamaz ya kusura bakmayın.
Bu ne saçmalık?
Boşanınca babalıktan mı çıkılıyor? Hayır efendim o maddeye alkole yönelen çocukların çoğu asıl ailedeki kavgadan uzaklaşmak istedikleri için kendilerini başka yöne çekiyorlar.
Ay aşırı sinirlendim şuan size.
Aynen sizin çocuklarınız, sorunlu bir baba ile eski sevgilisine hoşlantı duyan annesiyle bir evde mutlu mesut büyüyorlardır eminim. Eski sevgilinizi rüyanızda evlendiğiniz şekilde gördükten sonra kalkıp aşkla kocanızla çocuklarınızla kahvaltı yapıyorsunuzdur eminiiiim. Eminim o sıcak aile ortamı vardır, sizin çocuklarınız o kavgalarınızdan etkilenmemiştir eminiiiim.
Boşanmış ailenin çocuğuyum, hiç öyle bir sorunum yok. Ağzıma bırakın maddeyi sigara almışlığım yok, keza kardeşimde öyle. Tek kötü alışkanlığımız varsa telefondur başka birşey değil.
Çünkü anne babalıktan çıkmadı bizim ailemiz, sadece birbirleriyle olan eşlik bağları bitti biz hala bir aileyiz. Hatta daha geçen hafta babam iş için buraya geldi 3 gün kaldı, miss gibi aile ortamı vardı.
Pek ala böyle olabilirsiniz.
Ama siz rahatı bırakıp gitmek istemiyorsunuz işte.
Ay nasıl sinirlendim ya, böyle bir öğretmenin varlığına inanmak istemiyorum.
Eşi psikopat. Kadına şiddet uyguluyor hem fiziksel hem psikolojik.ama o çocukları için yuvasını dağıtmıyor çünkü ilerde çocuklara " ben babanıza sizin yüzünüzden katlandım" diyecekNasıl bir zorunluluktan bahsediyorsunuz?
sozum meclısden dısarı
Aynen öyle.maalesef boyle mesleklerdede mukemmel ınsanlar oldugu gıbı boyle abuk subuk dusunen ınsanlarda var..
evde kavga dovus..itişme kakısma varsa o cocuk o ortamda nasıl huzurlu mutlu olabılır..
vallahı benım annemle babam bosanmamıstı..
nedenı ıse bızı dusunduklerı ıcın değildı..
babamda yetıskın bırı gıbı değildi
annemıde vermısler sevmedıgı bırıne
sıkıntıyı bız cektık
ayrılsalar daha ıyı olurdu..
Konularını biliyorum ve Bu üyenin acil olarak boşanması lazım. Sonu hiç iyi değil çünküsozum meclısden dısarı
bazılarıda sırf can sıkıntısını gıdermek ıcın bosansammı vb dıye konu acıyor..
esıyle kavga eder etmez konu acıp bır daha cevap yazmayanda var..
yada bazılarıda taraflı yazıyor kendısı sutten cıkmıs akkasık gıbı
Eşi psikopat. Kadına şiddet uyguluyor hem fiziksel hem psikolojik.ama o çocukları için yuvasını dağıtmıyor çünkü ilerde çocuklara " ben babanıza sizin yüzünüzden katlandım" diyecek
hersey gecmısde kaldı arkadasımAynen öyle.
Ben ailesi problemlemli olup, evde kavga dövüş yaşanıpta normal büyüyen bir çocuk görmedim.
Boşanma tü kaka değil, boşanmayıp çekmek bir seçenek bile olmamalı, çocuğunu çok düşünen varsa zaten boşanmalı, olan çocuklara oluyor en çok yarayı onlar alıyor.
Umarım iyisinizdir siz. Umarım düzelmiştir aile ilişkileriniz.
Eşi psikopat. Kadına şiddet uyguluyor hem fiziksel hem psikolojik.ama o çocukları için yuvasını dağıtmıyor çünkü ilerde çocuklara " ben babanıza sizin yüzünüzden katlandım" diyecek
tek bır neden olabılır..Konularını biliyorum ve Bu üyenin acil olarak boşanması lazım. Sonu hiç iyi değil çünkü
Haydaa sonunu sen nereden biliyorsun zaten baştan beri ağzını hiç hayra açmadın.Konularını biliyorum ve Bu üyenin acil olarak boşanması lazım. Sonu hiç iyi değil çünkü
Konu sahibine anlatamıyoruz malesef.Benim burda sevdigim bir abla var. Kendisi esinden cok siddet gördü zamaninda. Ayrilmak istediginde adam ise giderken yolunu kesti ve ona saldirdi. Koluda kirilmis yaralanmis bir sekilde tesadüfen yakinda olan polisler kurtardi onu. Almanya o adami sinir disi etti. Kadin bosandi, calisarak 3 cocugunu büyüttü. Örnek alinacak bir kadin. Maalesef cocuklari zamaninda yasadiklari travmalari iyi atlatamadilar..cocuklar icin cekiyorum diyorlarda ama olan asil cocuklara oluyor
Maddi durumu varmış öyle deditek bır neden olabılır..
gıdecek bır yerı yoktur ..dıyorum..konu acan hanımın
karı koca ıyı gecınemıyorlarsa neden uc cocuk yapıyorlar acaba cok merak edıyorum gercekden...Benim burda sevdigim bir abla var. Kendisi esinden cok siddet gördü zamaninda. Ayrilmak istediginde adam ise giderken yolunu kesti ve ona saldirdi. Koluda kirilmis yaralanmis bir sekilde tesadüfen yakinda olan polisler kurtardi onu. Almanya o adami sinir disi etti. Kadin bosandi, calisarak 3 cocugunu büyüttü. Örnek alinacak bir kadin. Maalesef cocuklari zamaninda yasadiklari travmalari iyi atlatamadilar..cocuklar icin cekiyorum diyorlarda ama olan asil cocuklara oluyor
Görülen köy klavuz istemiyor. Şimdi de benim yazdıklarımdan dolayı mı yaşadıklarınızın sorumlusu ben oldum. Pes.Haydaa sonunu sen nereden biliyorsun zaten baştan beri ağzını hiç hayra açmadın.