- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Ogungelecek
valla bılemıycem o zaman..Maddi durumu varmış öyle dedi
bır ınsan maddı sıkıntısı yok ayrı ev acabılıyorsa neden kendısıne ezıyet etsınkı...bır garıplık var bu ıste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bılemıycem o zaman..Maddi durumu varmış öyle dedi
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum eşini sevmeyen ama hala devam edenleriniz var mı?
Bahane diyenlere yorum yapmicam. Anlamayacaklara neden kendimi anlatmaya ugrasayim ki. Beni anlayanlar eminim var. Onlarla konuşacağım.Bitmedi şu çocuklarım için bahanesi. Hayır daha ömrümde bir kere annesine dönüp benim için babama katlandın çok teşekkür ederim diyen çocuk görmedim. Düzen bozmak istemeyenlerin bahanesi işte, bütün sorumluluğu da küçücük çocuklara atıyorlar.
Yok kiBahane diyenlere yorum yapmicam. Anlamayacaklara neden kendimi anlatmaya ugrasayim ki. Beni anlayanlar eminim var. Onlarla konuşacağım.
Maddi durumum eşim haklarımı verirse olacak yoksa uzun zaman alacak.valla bılemıycem o zaman..
bır ınsan maddı sıkıntısı yok ayrı ev acabılıyorsa neden kendısıne ezıyet etsınkı...bır garıplık var bu ıste
karı koca ıyı gecınemıyorlarsa neden uc cocuk yapıyorlar acaba cok merak edıyorum gercekden...
benım esım cocugumuza benden daha ıyı bakmısdı..
ben yınede ıkıncıyı yapmamısdım
bır ınsanın sorumlulugunu tasımak kolay değil
Ben şimdi yatıyorum. Sabaha boşanmış olursunuz inşallahBahane diyenlere yorum yapmicam. Anlamayacaklara neden kendimi anlatmaya ugrasayim ki. Beni anlayanlar eminim var. Onlarla konuşacağım.
Emin olma bu kadarYok ki![]()
Evliliği çocukla düzeltebileceklerini sanıyorlar benceIyi bir soru. Burdada bazen soruyoruz neden kötü evliliklere 2 veya 3 cocuk diye. Bence bu konuda daha cok egitim ve bilgi verilmeli zamaninda. Bir cocuk öylece büyümüyor sonucta
Haydaa sonunu sen nereden biliyorsun zaten baştan beri ağzını hiç hayra açmadın.
konu sahıbıGörülen köy klavuz istemiyor. Şimdi de benim yazdıklarımdan dolayı mı yaşadıklarınızın sorumlusu ben oldum. Pes.
Çıkarsa beni etiketler misin ?Emin olma bu kadar
Ah tüh..kim soru soranlara şimdi olaylarımi tek tek tercüme edecekBen şimdi yatıyorum. Sabaha boşanmış olursunuz inşallah
Bahane diyenlere yorum yapmicam. Anlamayacaklara neden kendimi anlatmaya ugrasayim ki. Beni anlayanlar eminim var. Onlarla konuşacağım.
Sen de beni etiketle lütfen. Artık uyku vaktim geldiÇıkarsa beni etiketler misin ?
2..3 cocukla kavga olmayan evde bıle kavga cıkarEvliliği çocukla düzeltebileceklerini sanıyorlar bence
Neler neler yazmadi ki siz biliyor musunuz daha önceki yorunlarini??siz de bilmeden avukatlık yapmayın lütfenkonu sahıbı
arkadas ne yazdıda tepkı verdınız anlamadım
sıneye cekın oturunmu dıyelım
Yazdığım ayrıntılar yeterli.hadi iyi gecelerAh tüh..kim soru soranlara şimdi olaylarımi tek tek tercüme edecek
Evliliği çocukla düzeltebileceklerini sanıyorlar bence
Başından beri eşimle sorunum var demişsiniz peki neden kendinizi güvenceye alacak şeyler yapmadınız?Maddi durumum eşim haklarımı verirse olacak yoksa uzun zaman alacak.
Daha önceki konularımda çok çıktı bir şeyi ispatlamaya çalışamamÇıkarsa beni etiketler misin ?