Eşini takip etmek

linda,

kimse sorunsuz değil inan bana. kkda hiç kimse senin mutsuzluğunu istemez, yine hiç kimse sen boşandın diye mutlu olmaz

derdin varsa anlatırsın. boşanamam sebeplerim var, onlarda şu dersin herkes seni dinler

ama konuyu açıp, özelden halletmeye çalışıp, yorumcu seçersen işte böyle tepki alırsın

al işte derdini anlatamadın. bu daha mı iyi oldu?

bu konularda genelde şu cevabı alıyorum ben: senin başına gelmediya boşanırım demek kolAy,başına gelse sende boşanmazsın, benim kocam yapmaz diyenleri görüyoruz vs
halbuki anlamadıkları bişey var ben boşan dedim diye boşanmak zorunda değiller, kendi yapamadıklarını başkası yapacağını söyleyince hırslanıyolar,kendine güvenen hiçbi kadında benim kocam yapmaz demez aslında, kendine güvenir, yaparsa bende.... yaparım der, diyebilir, boşlukta genelde boşanmak olur

başıma geldi ve ayrıldım
bunu söylememden doğal ne var
ben söylerim ister yaparsın ister yapmazsın
söyleme demek ne kadar akıl karı

Yorum yapiyim dedim ...ne diyecegim...konu konu degil....Bazen gercekten hem cinslerimden korkuyorum...kadinin en buyuk dusmani kadin gercekten ama kocamin beni aldattigi kadin degil :)) bosanirsin bosanmazsin arkadasim...herkes kendince yorum yapiyor...bende yazdim buraya belkide en igrenc aldatilmayi yasamisimdir...ki bunu yazanda olu okudugum en igrenc aldatma konusu diye...bencede aldatmanni cogunlukla sonucu bosanmak olmali ...ama ben bosanmadim...bana bosan diyenler kendilerine gore soylediler..bende bosanmadigim halde bazilarina yok artik burda ugrasacak bir yan kalmamis arkadasim bosan diyorum bazi insanlara...ne ben kimseye yasadiklariminda izledigim yolun dogru oldugunu ispatlamaya mecburum ...nede kimse bana bossan diye israr edip assaliyabilir...tavsiye ayri bir sey....yaa arkadaslar nedeennnnn birbirimize bu kadar daliyoruz bu kadar alinganiz...gercekten bazen hemcinslerimle bir arada olmaktan ve dertlesmekten korkuyorum...sadece bu kadar ozel konularda degil her konuda igrenc tartismalar cikabiliyor...

Bu sitede açılan hiçbir konuya o yazabilir bu yazamaz diye ambargo konulamaz diye hatırlattıktan sonra topik sahibesinin talebi üzerine konu yorumlara kapatılmıştır...

Back
X