sen onuda bulamadın ya
bundan sana ne peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen onuda bulamadın ya
sen avukat mısın anlamadım .benim evliliğime laf söylerken iyi .ben karekterine birşey demedim sürekli karekterimle ilgili yazan kendisi vede sensin benim bebeğime bile beddua eden yine sen değil miydin
sen onuda bulamadın ya
yine geldi bizim kadın .senin eşinin peşine umarım şöle işveli cilveli kadın takılırda görürsün anyayı konyayı o zaman .o zaman da korursun artık o kızı .ayy ne var eşimi beğeniyolar dersin .unutma bunu hadi bakalım parkon .yaşın benden büyük terbiyesizlik yapmak istemiyorum sana .uzatma artık yorumlarıma yorum yapma rica ediyorum .
Bak sana cevap vermedim,çünkü ciddiye almıyorum,
Sabrımı zorlama benim.
Seninle bu konuda yeterince mesajlaştık,zira benim düşüncelerimi anlayacak kapasitede olmadığını anladığım için anlatmıyorum artık.
Kedini hırpalamaya devam etsende sana cevap yazmıyacağım çünkü senin için ceza almak istemiyorum.
Moderatörlere bildirdim,onlara anlat benimle olan problemlerini.
bulmak zorundamı yaaa?
evlenmek zorundamıııııııııı?
ben senin bebeğine falan beddua etmedim yapım değil zaten, onu yapan sensin, o konuda bulunanlar bunu biliyo, benim sana dediğim inşallah Allah seni bebeğinle sınamaz, bu bir temenni cümlesi azcık Türkçe biliyosan bunu anlarsın
NEDEN böyle beddua vari bir yorum yapmışsınız anlayamadım ve üzüldüm ,bebek taşıyorsunuz dönüp dolaşıp ya sizi bulursa ?
olay bebeğe neden geliyor anlamıyorum .şu bebek ölse karnımda burda bayram edicek öle çok insan avr ki yazık .
olay bebeğe neden geliyor anlamıyorum .şu bebek ölse karnımda burda bayram edicek öle çok insan avr ki yazık .
arkadaslar cevap vermeyin
kibe basip gecin lutfen
Burada detayına kadar anlatınca, seni direk boşanmaya gönderiyorlar. zaten konumda belli dedikodu yapar yada deşer gibi olayların içini bazen anlatmamak en doğrusu.
bulmak zorundamı yaaa?
Evlenmek zorundamıııııııııı?
ben kocama koçiş demedim birçok haklısın da
kadınız işte ah şu çenemiz
aslında pembepınar kendince haklı bence
hayattaki tek varlığının kocişi onu elde tutmanın tek yolunun da karnındaki bebeşi dışardaki tüm kadınları da kocişinin avcısı zannedenler böyle oluyor
her konuyu buna bağlamaları normal
hayır anlamadım ki ne var şu kocalarınızda
hindistandan falan mı alıyorsunuz da gerekince boşayamıyorsunuz
veya bütün kızlar kadınlar kocanıza tapacak sanıyorsunuz
zaten herkes beğense adam evlenmezdi hergün bi kızla gününü gün ederdi
bi tek sen beğenmişsin ki adam evlenmiş oturmuş seninle vakit geçiriyor
bekara karı boşamak kolaymış
çocuğu olan anlarmış
aldatılınca boşanırım diyen boşanır
dayak yersem boşanırım diyen insan boşanır
bu onun düşüncesi kararıdır çünkü
öle düşünür ve öle yapar
bakın bakalım bi daha olursa affetmem diyerek kocişlerini uyaran?? Kadınların kaçı tekrar aldatılmamış
ama bir daha olmasına mahal vermeyen kadınlar boşanıyor ve başına gelmiyor
ne kadar kolay düz mantık değil mi
ama siz herkesi anlayışsız sanıyorsunuz ya
anlayamıyoruz biz evlenmeden çocuk yapmadan dayak yemeden aldatılmadan
ha bi de
parkonun eşi öle bişey yapmaz bence pembepınar
çünkü parkon öle yapacak birini eş olarak seçmez
ha yaparsa nolur
parkon buna oturup konu açıp ağlamaz
boşar gider
ama genelde böle çok konuşanın çok atıp tutanın başına gelir hani böle şeyler
bunu da unutmamak lazım
2 konu 3 cümleyle şurda insanların ne olduğu anlaşılıyor yahu
seviyorum kk seni
neler öğrettin bana
tatlım neden senin bebeğinin ölmesini istesin insanlar ? böyle kötü düüşünmemelisin.hırs ve öfke ile çıkan yazılar daha dünyaya gelmemiş hiç tanımadığı hatta hiç tanımaayacağı insanlara edilen beddua yüzünden o masuumun neden canı yansın ki.ben ona kıyamadım sadece ...