Eşini takip etmek

sen avukat mısın anlamadım .benim evliliğime laf söylerken iyi .ben karekterine birşey demedim sürekli karekterimle ilgili yazan kendisi vede sensin benim bebeğime bile beddua eden yine sen değil miydin

ben senin bebeğine falan beddua etmedim yapım değil zaten, onu yapan sensin, o konuda bulunanlar bunu biliyo, benim sana dediğim inşallah Allah seni bebeğinle sınamaz, bu bir temenni cümlesi azcık Türkçe biliyosan bunu anlarsın

yine geldi bizim kadın .senin eşinin peşine umarım şöle işveli cilveli kadın takılırda görürsün anyayı konyayı o zaman .o zaman da korursun artık o kızı .ayy ne var eşimi beğeniyolar dersin .unutma bunu hadi bakalım parkon .yaşın benden büyük terbiyesizlik yapmak istemiyorum sana .uzatma artık yorumlarıma yorum yapma rica ediyorum .

:53::53: NEDEN böyle beddua vari bir yorum yapmışsınız anlayamadım ve üzüldüm ,bebek taşıyorsunuz dönüp dolaşıp ya sizi bulursa ?

Bak sana cevap vermedim,çünkü ciddiye almıyorum,
Sabrımı zorlama benim.
Seninle bu konuda yeterince mesajlaştık,zira benim düşüncelerimi anlayacak kapasitede olmadığını anladığım için anlatmıyorum artık.
Kedini hırpalamaya devam etsende sana cevap yazmıyacağım çünkü senin için ceza almak istemiyorum.
Moderatörlere bildirdim,onlara anlat benimle olan problemlerini.

bak senn .akıllıya bakın .önce laf at kısşkırt sonra muhattab olmuyorum de .bie şikayet et .hmm demek takdik bu .bende diyorum neden ben ceza alıyorum sürekli .ilk msjına bak sen alıntı yapıyorsun bana sürekli .parkon ablacım .

şu konudaki bazı yorumları okudukça ben burada utanıyorum yemin ederim...ancak bu kadar olur..

konunun amacı neydi onu da anlamadım zaten..galiba amaç buydu,tebrik ediyorum konu sahibini..

ben senin bebeğine falan beddua etmedim yapım değil zaten, onu yapan sensin, o konuda bulunanlar bunu biliyo, benim sana dediğim inşallah Allah seni bebeğinle sınamaz, bu bir temenni cümlesi azcık Türkçe biliyosan bunu anlarsın

kadın sana beddua etti dedin dikkat et falan bu ne demek sence ?kızgınlıkla birbimize birşeyler demiştik sonra ben özür diledim konu kapandı .hala ne açıp duruyorsun .ufacık bebeklere beddua eden ben değilim sensin .o bayanda bebeğimle ilgili birşey demedi bende onun bebeği olması için dua ettim tamam mı hamile kadınların duası kabul olur merak etme sen .

linda hanıma da yeri gelmişken aşkolsun demek istiyorum, ortaya bi konu attı sanki biz konunun içeriğini biliyomuşuz gibi tepki aldık burda

:53::53: NEDEN böyle beddua vari bir yorum yapmışsınız anlayamadım ve üzüldüm ,bebek taşıyorsunuz dönüp dolaşıp ya sizi bulursa ?

olay bebeğe neden geliyor anlamıyorum .şu bebek ölse karnımda burda bayram edicek öle çok insan avr ki yazık .

Lindanın konusunu yorumlayacak olursam, evet bir insanın ki bu sizin eşinizse hayatını irdeleme hakkına sahipsiniz ama şüphelerle yaşamak sizi bitirir...
Her kadına pislik gözüyle bakmak da...
Önceki konularınıza göz attım pek de olumlu bir evlilik hayatına sahip değilsiniz.
Bilgisayara kuracağınız program da içinizdeki kurtları dışarı çıkaracak. Bunun farkındasınız.
Sonunda planınız boşanmaya kanıtsa eyvallah yapın.
Ama yoook, boşanmayacağım sadece eşime sataşmak için sebep arıyorum diyorsanız, zaten sağlıklı olmayan ilişkiniz tamamen yüzgöz ayarına dönecek... Ki, aslında dönmüş zaten daha fazla kurcalamayın derim...
Arkadaşınız pembepınar ile özelden olayları çözmek isterseniz eyvallah ama arkadaşınızın üslubu bütün herkesin huzurunu kaçırmış durumda.
Size yardımcı olmak isteyen insanları rahatsız etmek istiyorsanız hodri meydan ama rahatsız etmiyorsunuz sadece çocuklaşıyorsunuz...
Kulaktan kulağa oynar gibi...
Burası bir forum unutmayın...

olay bebeğe neden geliyor anlamıyorum .şu bebek ölse karnımda burda bayram edicek öle çok insan avr ki yazık .

pembepınar sen bugün iyimisin,neler diyorsun.kendine gel lütfen.hiç kimse bebek kaybına sevinmez.inanamıyorum sana:50:

arkadaslar cevap vermeyin
kibe basip gecin lutfen

çok haklısın da
kadınız işte ah şu çenemiz

aslında pembepınar kendince haklı bence
hayattaki tek varlığının kocişi onu elde tutmanın tek yolunun da karnındaki bebeşi dışardaki tüm kadınları da kocişinin avcısı zannedenler böyle oluyor
her konuyu buna bağlamaları normal

hayır anlamadım ki ne var şu kocalarınızda
hindistandan falan mı alıyorsunuz da gerekince boşayamıyorsunuz
veya bütün kızlar kadınlar kocanıza tapacak sanıyorsunuz
zaten herkes beğense adam evlenmezdi hergün bi kızla gününü gün ederdi
bi tek sen beğenmişsin ki adam evlenmiş oturmuş seninle vakit geçiriyor

bekara karı boşamak kolaymış
çocuğu olan anlarmış
aldatılınca boşanırım diyen boşanır
dayak yersem boşanırım diyen insan boşanır
bu onun düşüncesi kararıdır çünkü
öle düşünür ve öle yapar

bakın bakalım bi daha olursa affetmem diyerek kocişlerini uyaran?? Kadınların kaçı tekrar aldatılmamış
ama bir daha olmasına mahal vermeyen kadınlar boşanıyor ve başına gelmiyor
ne kadar kolay düz mantık değil mi
ama siz herkesi anlayışsız sanıyorsunuz ya
anlayamıyoruz biz evlenmeden çocuk yapmadan dayak yemeden aldatılmadan

ha bi de
parkonun eşi öle bişey yapmaz bence pembepınar
çünkü parkon öle yapacak birini eş olarak seçmez
ha yaparsa nolur
parkon buna oturup konu açıp ağlamaz
boşar gider
ama genelde böle çok konuşanın çok atıp tutanın başına gelir hani böle şeyler
bunu da unutmamak lazım

2 konu 3 cümleyle şurda insanların ne olduğu anlaşılıyor yahu
seviyorum kk seni
neler öğrettin bana

:53: tatlım neden senin bebeğinin ölmesini istesin insanlar ? böyle kötü düüşünmemelisin.hırs ve öfke ile çıkan yazılar daha dünyaya gelmemiş hiç tanımadığı hatta hiç tanımaayacağı insanlara edilen beddua yüzünden o masuumun neden canı yansın ki.ben ona kıyamadım sadece ...

Burada detayına kadar anlatınca, seni direk boşanmaya gönderiyorlar. zaten konumda belli dedikodu yapar yada deşer gibi olayların içini bazen anlatmamak en doğrusu.

Malesef ki olayı direk ayrılmaya, boşanmaya götüren kadınlar ama sen yinede düzgün yorum yapacak olan kadınlar için az da olsa bilgi vermelisin. Çok görüyorum bende en küçük olayda " ben olsam ayrılırım, hiçte üzülmem" diye atıp tutanları ama onlar var diye derdini anlatmamazlık yapma. :34:

Bugün 29 Ekim 2012 Cumhuriyetimizin 89. yılını kutluyoruz, Ulu Önder Atatürk'e ne kadar teşekkür etsek azdır, sizlerde bu güzel günü coşkuyla kutlayın, birbirinizi yermek sizlere hiçbirşey kazandırmaz.

Şimdi ya kişisel tartışmalarınıza son verin ya da sonuçlarına katlanın...

çok haklısın da
kadınız işte ah şu çenemiz

aslında pembepınar kendince haklı bence
hayattaki tek varlığının kocişi onu elde tutmanın tek yolunun da karnındaki bebeşi dışardaki tüm kadınları da kocişinin avcısı zannedenler böyle oluyor
her konuyu buna bağlamaları normal

hayır anlamadım ki ne var şu kocalarınızda
hindistandan falan mı alıyorsunuz da gerekince boşayamıyorsunuz
veya bütün kızlar kadınlar kocanıza tapacak sanıyorsunuz
zaten herkes beğense adam evlenmezdi hergün bi kızla gününü gün ederdi
bi tek sen beğenmişsin ki adam evlenmiş oturmuş seninle vakit geçiriyor

bekara karı boşamak kolaymış
çocuğu olan anlarmış
aldatılınca boşanırım diyen boşanır
dayak yersem boşanırım diyen insan boşanır
bu onun düşüncesi kararıdır çünkü
öle düşünür ve öle yapar

bakın bakalım bi daha olursa affetmem diyerek kocişlerini uyaran?? Kadınların kaçı tekrar aldatılmamış
ama bir daha olmasına mahal vermeyen kadınlar boşanıyor ve başına gelmiyor
ne kadar kolay düz mantık değil mi
ama siz herkesi anlayışsız sanıyorsunuz ya
anlayamıyoruz biz evlenmeden çocuk yapmadan dayak yemeden aldatılmadan

ha bi de
parkonun eşi öle bişey yapmaz bence pembepınar
çünkü parkon öle yapacak birini eş olarak seçmez
ha yaparsa nolur
parkon buna oturup konu açıp ağlamaz
boşar gider
ama genelde böle çok konuşanın çok atıp tutanın başına gelir hani böle şeyler
bunu da unutmamak lazım

2 konu 3 cümleyle şurda insanların ne olduğu anlaşılıyor yahu
seviyorum kk seni
neler öğrettin bana
ben kocama koçiş demedim bir

hayattki tek varlığım eşim değil buda iki .bebek yapmayı elde tutmak için istemedim buda üç .
tamam mı .hadi bakalım

:53: tatlım neden senin bebeğinin ölmesini istesin insanlar ? böyle kötü düüşünmemelisin.hırs ve öfke ile çıkan yazılar daha dünyaya gelmemiş hiç tanımadığı hatta hiç tanımaayacağı insanlara edilen beddua yüzünden o masuumun neden canı yansın ki.ben ona kıyamadım sadece ...

baksana her laf bebeğe geliyor .benide geçtim bebek bebek .bak bebeğin olucak görürsün şöle böle .neden hamile kadına salırıyolar sanıyorsun .burda gıcık oldular diye sürekli bir sataşma .bana yorum yapıyolar sonra gidip şikayet ediyolar .bebeğime bile laf geldi .sanki suçu var masumun .

Back
X