Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düşünüp ilgilenip yorum yazan bütün kk üyelerine çokk teşekkürr ederim.sizler karar vermemde çok yardımcı oldunuz.
biz ayrı bir ev tuttuk ve 24 mart ta evleniyoruzz
hepinize sonsuz teşekkürlerr
düşünüp ilgilenip yorum yazan bütün kk üyelerine çokk teşekkürr ederim.sizler karar vermemde çok yardımcı oldunuz.
biz ayrı bir ev tuttuk ve 24 mart ta evleniyoruzz
hepinize sonsuz teşekkürlerr
istemediğini sölediysen zaten zorla bir alıcak değillerdi canım iyikide sölemişsin yapamayacağını böyle şeyleri duydukça çok akıllı oldunu düşünüyorum berbareliği kabul etmeyen arkadaşların...kendimide tam bir enayi
merhaba kızlar sizlere danışmak istediğim bi konu var,
yaklaşık olarak 9 aydır nişanlıyım.geçtiğimiz aralık ayında düğünüm olacaktı ama olmadı malesef.
nişanlımın ailesi bizimle birlikte oturmak istediği için sorun oldu.ve bizde biraz daha bekleme kararı aldık.
nişanlımlar 6 kardeş ve nişanlımda tek erkek.ailesi tek erkek olduğu için illakide birlikte oturmak istiyor.
ama nişanlanmadan önce böyle bir şey söz konusu değildi.ne istemeye geldiklerinde nede sonrasında böyle bir konuşma olmadı.
5 kızkardeşden 4ü evli 1ide başka bi şehirde okuyor. uzak yerlerde hepsi ama uzak dediğimde arada gidip geliyorlar kalıyorlar.
nişanlımın babası ağır bi hastalık geçirdi.ama şimdi durumu kötü değil yani.özellikle babasının yoğun ısrarları var birlikte oturmak konusunda.
P
nişanlımla bu yüzden bayabir tartışıyoruz.gerek ailesi baskası gerekse eş dost akrabanın baskısı nedeni ile oda istemediği halde birlikte oturmayı şimdi kabul ediyor.
ama ben istemiyorum kesinlikle.
onu çok seviyorum ve ayrılmak kesinlikle istemiyorum.istemediğim bişeyide yapmak zorunda kalmak istemiyorum.
kızlar size soruyorum siz olsaydınız ne yapardınız ?
Ev ev üstünde olmaz ki bu sefer daha başka sorunlar çıkar, ailesiyle çok iyi anlaşsanız bile mutlaka bi yerde fikir ayrılığı olur, umarım iki tarafında mutlu olabileceği bir sonuç çıkar, mutluluklar diliyorum
CANIM HİÇ KOLAY DEĞİL BİR KELİME ACI SÖZÜNÜ DUYMASAM BİLE...EN BAŞTAN KONUŞUP ANLAŞTIK 1KIŞ BİR YAZ OTURUCAZ SONRA KENDİ EVİMİZE ÇIKICAZ DİYE ONA RAĞMEN EV AYIRMA ZAMANI GELDİĞİNEDE NE NANKÖRLÜĞÜMÜZ KALDI NE OYNAŞMA MERAKLLILIĞIMIZ KALDI SABAHLARA KADAR BÖĞÜRE BÖĞÜRE AĞLAMA KRİZLERİNEMİ GİRMEDİ... ZATEN ENBÜYÜK SİLAHLARI OĞULLARINA SUÇLULUK DUYGUSU YÜKLEMELERİ....
AKLIMA GELEN BİRKAÇ ÖRNEK SÖYLİİM PAY ÇIKAR SENDE :
*BİKERE HİÇ BİR YAKINIM GELMEDİ. MESELA KENDİ AİLEM BİLE 8 AYDA 2 KEZ YA GELDİ YA GELMEDİ LAF OLMASIN RAATSIZLIK VERMEYELİM DİYE GELEN 2 SAAT OTURDU OTURMADI KALKTI GİTTİ ÇÜNKÜ GİZLİ BİŞİY KONUŞCAN BİR DEERT ANLATCAN KAYINVALİDEN BAŞ KÖŞEDE....
* HADİ ÇALIŞMADIN SEN ANNENE BABANA AKRABANA ARKADAŞINA GİTTİN OTURMAYA:
telefonla eşine şikayetler bu saat olduda gelmedide nekadar geziyoda oluyosun...
* SENİN BİR YAKININ O İNCE DÜŞÜNCEYLE GELMEZKEN ...kaynanan kayınpederin eşi akrabası hısımı geleni gideni bitmek bilmiyorrrr hizmet hizmet hizmet......
* 2MİZDE ÇALIŞTIK: fakat bir kuruş kenara atamadık ki beraber oturup para biriktirecektik eşyalarımızı borçsuz alacaktık güya:))
sen elini kıssan elektiriği suyu fırını diğer ev saknleri kısmıyor.... 2kuruş kenara koysan evde bi tadilat yadakaynana kayınpederde bi raatsızlık oluyo vicdan azabından çıkarıp veriyosunuz nasıl saklıcan için rahat etmiyo. kendine eşine giyecek bişiy alsan özel bi yiyecek alsan gelinsin kayınvalidene almasan olmuyo göze batıyo...alıyosun neçok para harcıyosunuz çarçur ediyosunuz oluyo...
*BİR YERE GİDİLECEK : karı koca fellik fellik geziyo bizi yanına yakıştıramıyo oluyo. Çağırsan sende ne gezme meraklısısın kocanı sen çekip çeviricen eve bağlican iş sende bitiyo oluyo...
* EŞİNLE 2 HOŞ BEŞ EDEMEZSİN :kaynanan kıskanıyo taş gibide olsa ahh olum vahh olum ölüyorum oğlum oram ağrıyo buram ağrıyo kocana kendini suçlu hissettiriyolar. odanıza gitseniz ne ayıp busaatte odalara kapandılar oynaşma meraklısı oluyosunuz...
*KARI KOCA MÜNASEBETİNİZ : onların uyuma saatlerine bağımlı hadi uyudular ay sesimizi duydularmı duşa girsen ayy anliyacaklar naaptımızı diye utancından geberiyosun... eşinde hassassa cinsel mutluluğunuz yok olup bitiyor...özel bişiy giyemiyorsun istediğin saatte olmuyo ....
VE BUNUN GİBİ BİSSÜRÜ ŞEY... EN GÜZEL ZAMANLARINIZ HEBAA OLUP GİDİYOR.SAKIN AMA SAKINNN ŞİMDİ KENDİ EVİMİZDEYİZ. EŞİM BİLE DİYORKİ ÇOK HAKLIYMIŞSIN BEN BİLE RAHAT EDEMEDİM DİYE BANA İTİRAF EDİYOR..