• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinin ailesi ile küs olmak

canım biraz uzun mevzu . suan ruh halim okdr kötü ki yazmaya dahi inan mecalim yok garip durumdayım
müsait olunca yaz, çokta takma boşver. kimsenin peşinde koşma. seninle görüşmek isteyen ne olursa olsun açıklamanı dinler affedici olurdu. bu ona bahane olmuş. eşin de seni suçlamıyosa gerisi boş. bırak daha iyi böyle

genel olarak merak ettiğimiz şey konu su anda cennetyarim cennetyarim bende görümcemle konuşmuyorum. ama bu benim tercihim. kardeşiyle konuşurlar. eşimde mecbur ablası diye konusuyor. beni de zorlamaz. ben küsken bana geldi. misafirim oldular 1 hafta gerektiği gibi ağırladım. gideli 1 yılı geçti inan arayıp sormadım hiç konuşmuyorum. yüzsüz ama yine gelir gider fırsatı olunca. takılmayın..

acıklamaya calıstım kendimi . benim esimde benim haklı oldugumu biliyor önemseme bosver onun psıkılojisi iyi degil ondan diyor ama ben yinede cok uzuldum
Görüşmek istememe gibi her insanın hakkı var.
Her insanın hassas noktası farklıdır.
Bu kadar üzülüp kafayı takmanıza gerek yok.
Ayrıca siz konuyu yazmamışsınız, size göre önemsiz bir konu, karşı taraf için büyük bir konu olabilir.
Konuyu bilmeden yorumlarımızda yanlış olur.

arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.

ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.

demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.

çok depresif durumdayım gercekten.

Konu neydi bir anlatsanız?

Ben de eşimin ailesi ile görüşmüyorum 6 senenin sonucunda. Görüşmek istemeyen insan iğne ucu kadar sebep bulabilir, hatta yoktan yaratabilir.

arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.

ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.

demek istedigim eşinin ailesiyo tğrle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.

Boşver o tür görümcelerle görüşmeye değmez bende görüşmüyorum yok gibi sayıyorum bunu hakediyor.

demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.

Bende sizin gibiyim,bu hayatta kimseyle küslügüm olmadi ama görümcem sacma bi nedenle görüsmek istemedigini söyledi,farkli sehirlerdeyiz hicbirsekilde karsilasmiyoruz cok da takmiyorum cünkü küsen ben degilim vicdanim rahat sizde takmayin zamanla yumusar

bu kadar dertlendiğinize göre emin misiniz suçsuz olduğunuza?
yada yanlış anlamaya mahal verecek şekilde davranmadıgınıza?

karşı taraf anlamak istediği gibi anlamışsa, ben de kendimden eminsem, keyfi bilir der geçerim.

sizinle görüşmek istemiyorsa, zorlayamayacagınıza göre siz de hayatınıza görümceniz olmadan devam edin. kolunuz bacağınız eksilmez.

Görümcenizin sakinleşmesi için bir kaç gün tanıyın sonra gidip birşey olmamış gb davranın.
Aynı konuyu açıp gündemde tutmayın
Siz konuştukça yumuşayacak unutacaktır

Ben varım.çok iyi hissediyorum,kafamı dinliyorum...ohh miss.ustelik biz altlı üstlü oturuyoruz.bana kalsa sonsuza kadar götürürüm böyle

Ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Çok d amutluyum, hiç gitmiyorum onlar da gelmıyor. Oğullarıyla torunlarıyla görüşüyorlar ama ben o ortamda bulunmuyorum. Yıllardır boşuna kahrını çekmişim asalakların, ilk defa rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi. Yoran ve yıpratan insanları silin atın hayatınızdan.

Ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Çok d amutluyum, hiç gitmiyorum onlar da gelmıyor. Oğullarıyla torunlarıyla görüşüyorlar ama ben o ortamda bulunmuyorum. Yıllardır boşuna kahrını çekmişim asalakların, ilk defa rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi. Yoran ve yıpratan insanları silin atın hayatınızdan.
Bende aynı durumdayım. Birde onların şehrine akrabalarına komşularına geldim. Çok yalniz kaldım ama huzur dünya varmış

Görüşmek istemiyorsa üstüne gitmeyin size tavsiyem bu. Çünkü üstüne gittikçe insan sinir olup iyice soğur misal ben. Ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle ilk başlarda çok rahatsız ettiler görüşeyim diye saçma sapan şeyler yaptılar iyice nefret ettim daha da dönülmez yola soktular.

Nasıl yapıyorsunuz bizde işte çok yakınız çok denk gelme sozkonusu ondan zorlaniyorum zaten

Dediğim gibi altlı üstlü oturuyoruz ben hiç gitmiyorum,onlar da gelmiyor.başka bir yerde benle konusurlarsa kısa cevaplar veriyorum.genelde aynı ortamlarda olmuyoruz zaten.

Ben bu tarz durumlarda olaya şöyle bakıyorum. Birincisi eşimle evlenmeden önce onun ailesinden bir Allah in kulunu tanımıyordum. 31 yaşında evlenmiş biri olarak hiç tanımadığım bu insanlar nasıl hayatımın merkezi olabilir ki. Es kaza evlenmek için onu değil bir başkasını secsem tamamen bambaşka insanların ailesi olacaktım. Yani burada şunu kavramak lazım yoklardi ve birden bire var oldular. Sizce de bu durum biraz saçma değilmi. Bazen eşimin ailesinden birine kızdığım da veya beklentiye girdiğimde yada onlardan biri bana kızıp benden beklentiye girdiginde kendime herkesin hayatımdaki varlığının sebebini hatırlatıp sakinlesebiliyorum. Ben insanlara genelde akrabalık ilişkisine göre insanlığına ve hayata karşı duruşuna göre değer veriyorum. Anneme bile... Size tavsiyem bırakın bu boş üzüntüleri. Kim kimle ne istiyosa onu yapsın...

Evet eşin ailesi ile kus olanlarla dolu burası biri olmazsa biri ile mutlaka ara bozuluyor çok da şaapmayin yani hayatınıza bakın :KK49:

Back
X