- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
annen seni kadir gecesi doğurmuşta haberin yok arkadaşım
Aile toplantıları oluyor 60-70 kişi bir eve doluşuyor. Orada bile bana sandalye bırakmıyorlar kadınlar tarafında. Mecbur erkek tarafında oturdum eşim de anne sandalye ayarlasanıza dedi. Ama bunu hep yapamaz ki. Cenazede bana mı baksın ya da zorla mı davet ettirsin. Kaynanama göre ben o köye gidince evi temizlememişim(ki calısıyorum) aynı sehirde yatılı kalmıyormusum. Benim 40ım cıkmadan oğlunu iftara akrabalara bensiz götürmeye calıstı. Eşim gitmeyince ben onu ailesinden koparıyor oldum... vs vsEşiniz neden bir şey demiyor?!
ezmelerine izin verme tabide dışlarsa dışlasınlar ya azicik aşın agrisiz basino kız bile beni fıraat bulunca dışlıyor eziyor. Cok üzülüyorum. Ne yapsam kaynanama yetmiyor.
Beni anne tarafından bi kucuk kız eklemişti. Baktım engellemiş. İnanılmaz bir kin ve nefret var. Kıymetli teyzelerinden dolayıezmelerine izin verme tabide dışlarsa dışlasınlar ya azicik aşın agrisiz basin
ya hem dislayip hem dibinden ayrilmayip surekli basini agritsalardi
çokmu önemli senin için bu insanlarin seni sevmeleri?Beni anne tarafından bi kucuk kız eklemişti. Baktım engellemiş. İnanılmaz bir kin ve nefret var. Kıymetli teyzelerinden dolayı
Beni seviyorsan sevdiğim kadına saygı duyacaksın. Herkese eşimi kötülemek senin karakterini yansıtıyor anne. Ya özür dilersin ve insanca davranırsın bundan sonra ya da irtibatımızı tamamen keseriz desin eşiniz. Adamsa. Siz de kendinizi savunmayı bilmiyorsanız, ezildiğinizi hissettiğiniz hiç bir yere gitmeyin. Evinize hiç birini almayın. Oğlunu görmek isteyen evine davet etsin.Aile toplantıları oluyor 60-70 kişi bir eve doluşuyor. Orada bile bana sandalye bırakmıyorlar kadınlar tarafında. Mecbur erkek tarafında oturdum eşim de anne sandalye ayarlasanıza dedi. Ama bunu hep yapamaz ki. Cenazede bana mı baksın ya da zorla mı davet ettirsin. Kaynanama göre ben o köye gidince evi temizlememişim(ki calısıyorum) aynı sehirde yatılı kalmıyormusum. Benim 40ım cıkmadan oğlunu iftara akrabalara bensiz götürmeye calıstı. Eşim gitmeyince ben onu ailesinden koparıyor oldum... vs vs
3,5 yıllık evliyim kaynanam beni asla benimseyemedi asla. Oğluna numaradan seviyorum diyip tüm sülalesini(ki cok kalabalık yiğenlerinin cocuklarıyla bile görüşüyor) bana karşı doldurmuş durumda arkamdan herkese dert yanıyor. Cenazeye düğüne gidince yüzüme bakmıyorlar bi kenarda kalıyorum. Benden 2 sene sonra evlenen eşimin teyze oğlunun karısı baş tacı. Ve oğlanı parmağında oynatan bi tip. Benim kimseye zararım olmadı. Allah yukarda biri de cıkıp bize bunu yaptın diyemez. Ama kaynanam yüzünden bana cepheliler. Kayınpeder de kaynana ağzına bakıyor daha cok kaynana akrabalarıyla görüşülüyor. Napıcam bilmiyorum. Böyle mutlu olabilir miyim sizce
Bende öyleyim ve gram umrumda değil gerçi çok kimseleride yok görüştükleri kaynanam kocası kızı dede var kaynanamın babası ki o ayrı güzel bir insan başka kaynanamın iki teyzesi falan var birde.Ortamlarına girmiyorum muhatap olmuyorum dedeyi görmeye gittiğim için kaynanamı görüyorum sadece ki onunla muhabbetim hal hatırın önüne geçmez bir saat bile oturmayız.Benim suçum uzak durmakmış senin suçun ne acaba? Gerçi kötü olmak için suçunun olmasınada lüzum yok yaaa ne desem bilemedim bayramda kahve yapmadım diye pislik çıkaran düğüne beş gün kala ayrılın diyen insanlar eşimin ailesi suçlara bak... Gerçekten takma zaman zaman sinir bozuluyor ama boşver...Sen kocanla iyi ol kötüleme bitti gitti...3,5 yıllık evliyim kaynanam beni asla benimseyemedi asla. Oğluna numaradan seviyorum diyip tüm sülalesini(ki cok kalabalık yiğenlerinin cocuklarıyla bile görüşüyor) bana karşı doldurmuş durumda arkamdan herkese dert yanıyor. Cenazeye düğüne gidince yüzüme bakmıyorlar bi kenarda kalıyorum. Benden 2 sene sonra evlenen eşimin teyze oğlunun karısı baş tacı. Ve oğlanı parmağında oynatan bi tip. Benim kimseye zararım olmadı. Allah yukarda biri de cıkıp bize bunu yaptın diyemez. Ama kaynanam yüzünden bana cepheliler. Kayınpeder de kaynana ağzına bakıyor daha cok kaynana akrabalarıyla görüşülüyor. Napıcam bilmiyorum. Böyle mutlu olabilir miyim sizce
Sevmezlerse sevmesinler, kapını örttüğünde herşey dışarda kalır. Yani eşinle senin aranda olan önemli, sevmezlerse sevmesinler sende onları sevme.3,5 yıllık evliyim kaynanam beni asla benimseyemedi asla. Oğluna numaradan seviyorum diyip tüm sülalesini(ki cok kalabalık yiğenlerinin cocuklarıyla bile görüşüyor) bana karşı doldurmuş durumda arkamdan herkese dert yanıyor. Cenazeye düğüne gidince yüzüme bakmıyorlar bi kenarda kalıyorum. Benden 2 sene sonra evlenen eşimin teyze oğlunun karısı baş tacı. Ve oğlanı parmağında oynatan bi tip. Benim kimseye zararım olmadı. Allah yukarda biri de cıkıp bize bunu yaptın diyemez. Ama kaynanam yüzünden bana cepheliler. Kayınpeder de kaynana ağzına bakıyor daha cok kaynana akrabalarıyla görüşülüyor. Napıcam bilmiyorum. Böyle mutlu olabilir miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?