Eşinin ailesi (özellikle ana tarafı) tarafından dışlanan var mı?

Düğünüme cenazeye gelir gibi gelmişlerdi. Çünkü eşime takıntı olan bi kuzeni vardı. Evliydi ama bizim evlenmemizi kaldıramadı. Herkes bana iyi gibi yapıp kenar köşede çekiştiriyor. Kayınvalidemde öyle. Umurumda değiller çok fazla. Biz herkesten ayrı bir ilde kendi halimizde yaşıyoruz.

Ama size tavsıyem takmamak. Taktıkça kendilerini değerli sanıyorlar daha çok üstüne gelirler

E ne güzel görüşme işte daha ne istiyorsun
Anca dügün cenaze de merhaba merhaba

Ah bide yapabiliyorsanız sehir değiştirin burda okudugum kadarıyla baya işe yarıyor

Beceriklisin. Akıllısın. Çalışkansın. İyi niyetlisin. Eşinle birbirinizi seviyorsunuz. Sayıyorsunuz. Altın bileziğin var vs.

Yazdıklarımın çoğu sana uymalıki çekilmiyorsun. Bence sen değil onlar seni devam kafaya taksın. Gözler üzerinde diye hayatını karartma. Mutluluğunun tadını çıkar.

İyi ya işte burası eş akrabalarından uzak durmak isteyen dolu.

Ayrıca 60-70 kişinin olduğu evde kimseye tek tek sandalye ayrilmaz. Herkes bulduğu yere oturur. Biraz fazla beklenti içindesiniz..

Daha az önce buna benzer konu açtım genelde susup.zarari olmayanlarin kıymeti olmazken hiç susmayip her türlü kotulugu yapanlarıb kıymeti oluyor.malesef

Canım yanlış anlama ama derler ya birinden dinlediğini bir de karşı taraftan dinle diye.Bakalım onlar ne anlatacaklar .Bu kadar dışlandıysan mutlaka bir sebebi vardır bir düşün bence ...

Eşinle mutlu olmaya bak, eşin bu durumu önlemeye çalışsın. Olmadı görüşme kağan rahat olsun.

Bana öyle davrarnan insanların ne ölüsüne giderim ne dirisine. Gitmeyin eşiniz de ısrar edemez size yapılanları görüyor ve farkediyorsa ... ve insanların sizi sevip sevmemesini umursamayın hele ki başkasının aklıyla haraket edip size soğuk olanları hiç ama hic umursamayı

bence hıc takmayın benımde kv yuzume guluyor aglıyor cok ozledım solebole diye ama benı 1 kez aramaz hep ben arardım artık aramıyorum bıle evıne sadece kalabalık ortam olcaksa gıdıyorum o da esıme ayıp olmasın dıye bıze gelemıyorlar zaten tavrımın farkında benımde bır pazarım var onda da dısarı cıkıyorum genelde. diğer gelinini günde 3 kez arar onu kızım dıye sever. Benım yanımda da anlatır benden uzak istediğine yakın ol derım. Ha bu arada esımın ne annesı ne babası calısır oturdukları ev kıradır 5 erkek 3 kız kardeşler bırı 1 lıra vermez her ıhtıyacını da ben esımle karsılarım.

bu fenalık yapan insanlar yaşlanınca, hastalıklar bir bir vücuduna girince, ölüme 5 kala o kadar kadir kıymet biliyorlar ki... annem,babam bizler hiç bir taraftan sevilmedik hiç mutlu olmadık. babaannem ölümüne yakın annemin eline ayağına yapışacaktı neredeyse. müzeyyen, müzeyyen kızım ben sana çok kötülük ettim affet, hakkını helal et. ağzından tek annemin ismi çıkıyordu... şimdi eller ayaklar tutarken yapıyorlar böyle şeyleri ama ilahi adalet, allahın adaleti her zaman işliyor

Canım yanlış anlama ama derler ya birinden dinlediğini bir de karşı taraftan dinle diye.Bakalım onlar ne anlatacaklar .Bu kadar dışlandıysan mutlaka bir sebebi vardır bir düşün bence ...
Söyleyeyim nişanlanmadan cok iyi görüştüğüm teyze kızı nişandan sonra kaynanam sürekli arayıp seninle görüşüyor söyle bana şöyle davransın böyle konuşsun. Oğluma söyle seni dinler o kız dünkü kız anasının sözünden cıkmasın vs diyor. Teyze kızı da eşime böyle öğütler verince mesafe koydum. Ya da başka bir teyze torunu eşimle evlenmek istiyormus beni görmeye tahammül edemiyor o yüzden diğer yeni gelinle iyi. Bir başkasına sürekli kaynanam maddi yardımda bulunuyor ona boynu eğik o yüzden onun sözünden cıkamaz vs vs. Herkes Kötü davranıyorsa sen kötüsündür diye düşünme bence, belkide ortamdaki tek doğrusun gerisi yamuk bilemezsin...

Hayalımın akraba sıstemıne kadar da sanslısın. Keske esımın akrabaları da benım yakamdan dusse benden mutlusu olmazdı ama fukara sümüğü gibi gördükleri yerde yakama yapısıyorlar. Sana gelecez bız topluca (25kısı falan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…