Onun ilk torunsa benm de ilk evladım hiç kusura bakmasınBende anlaştım ama dayanamıyor işte bide ilk torun olunca daha kıymetli oluyor
Ya nasıl bir insan ? Çocuklarını senden nedn uzaklaştırıyormuş nefret ederim öyle insanlardan . O zman aynısını sende yap çocuğu babaannelerinden uzak tut . Görsün nasl oluyormuş. Bayaa da uzaktan gelin gelmişsin adetlerine nasıl alıştın canm ya zor olmalı senin için
Haklısın işte o yüzden ikinci çocuğumu onun yanında yapmamOnun ilk torunsa benm de ilk evladım hiç kusura bakmasın
Senin kaynana insanlıktan çıkmış azcık ölümü düşünsün yaw 70e ayak bastı kadınYANI. HAKLISIN. BENİM KAYNANA 69 YAŞINDA. 18 GİBİ HİSSEDIYORUM DIYOR. YANI KADIN 18 KIZ KARAKTERI ILE YAŞIYOR. GÖSTERİŞ KİBİR AŞŞAĞLAMA ......HER ŞEY VAR
Yapma yaparsan da karışmasına izşn verme ilkine karıştın buna karışamazsın de bn öğrendm acemi değilm de kız bağır daHaklısın işte o yüzden ikinci çocuğumu onun yanında yapmam
İşine gelmiyor işte korkuyor bende cesaret veriyorum napim :) bizimkiler de aynı karşılaşıcaz bi gün diye korkuyorumSenin eşinin işine gelmiyor aç kalcam diye korkuyo herlde . Yada borç yapmaktan korkuyor. Yaşlanınca elbette bakılır bi ihtiyacı olsa bakılır o zman bakmak kolay. Ama gençler hala benm kaynana ve kayınpeder ilşkiye giriyor baya gençler yani. İlşkiyi yapabilen kendine mi bakamıcak :)
Bağırınca da hemen üzülüyor kıyamıyorum seviyorum da ama katlanamıyorumYapma yaparsan da karışmasına izşn verme ilkine karıştın buna karışamazsın de bn öğrendm acemi değilm de kız bağır da
Yok ben gececiyim kaynanam sabahcıİşine gelmiyor işte korkuyor bende cesaret veriyorum napim :) bizimkiler de aynı karşılaşıcaz bi gün diye korkuyorum
Zaten kıyamadığımız için bu haldeyiz ama kıy kıy alıştırma :)Bağırınca da hemen üzülüyor kıyamıyorum seviyorum da ama katlanamıyorum
Haklısın ya :)Zaten kıyamadığımız için bu haldeyiz ama kıy kıy alıştırma :)
GERÇEKTEN OYLE, AMAAAAAAAAAAAAA DİŞARDIA BI GÖRSENNNNN BEN ŞAŞIRIYORUM, NE BEÇIM POLİTIKACI , TATLI DİL YALANDAN . BI SURU ŞEY SÖYLER. İNSANLAR ONA SEVIYOLAR YA DA OYLE GÖSTERIYOLAR. HİÇ ANLAMİŞ DEĞLİMSenin kaynana insanlıktan çıkmış azcık ölümü düşünsün yaw 70e ayak bastı kadın
Nedir bunlardaki gösreriş merakı anlamadım gittiGERÇEKTEN OYLE, AMAAAAAAAAAAAAA DİŞARDIA BI GÖRSENNNNN BEN ŞAŞIRIYORUM, NE BEÇIM POLİTIKACI , TATLI DİL YALANDAN . BI SURU ŞEY SÖYLER. İNSANLAR ONA SEVIYOLAR YA DA OYLE GÖSTERIYOLAR. HİÇ ANLAMİŞ DEĞLİM
Benm kaynana da dışarda farklı o yüzden bende dışarda bi güzeeeel sınırlarını zorluyormGERÇEKTEN OYLE, AMAAAAAAAAAAAAA DİŞARDIA BI GÖRSENNNNN BEN ŞAŞIRIYORUM, NE BEÇIM POLİTIKACI , TATLI DİL YALANDAN . BI SURU ŞEY SÖYLER. İNSANLAR ONA SEVIYOLAR YA DA OYLE GÖSTERIYOLAR. HİÇ ANLAMİŞ DEĞLİM
Ahahahaha sorma benm kaynmda benm odayla yanyanaBizim odalar uzak ama kaynımınki yan yana benim odamla muhtemelen anlıyordur ya çünkü sevgili yapmayan adam sevgili yaptı bizden sonra özendirdik galiba
ÇOOOOOOOOOOOK İYİ YAPIYORSUN VAALLAH. BEN DE OYLE YAPMAM LAZIMBenm kaynana da dışarda farklı o yüzden bende dışarda bi güzeeeel sınırlarını zorluyorm
İYİ YAPIYORSUNUZAhahahaha sorma benm kaynmda benm odayla yanyanaeşimle bana sessiz konuşun uyutmuyorsunuz dedi bi keresinde ay eşimle ben hiiiç takmıyoruz sevgilisi var bizimkinin de :)
Dimiii :)ÇOOOOOOOOOOOK İYİ YAPIYORSUN VAALLAH. BEN DE OYLE YAPMAM LAZIM
Sebep ? Neden öyle ayrı yatıyorsunuz ? Çok saçma yaaa ayrılma kocanın yanındanİYİ YAPIYORSUNUZ. BEN ÇOCUKLAR ILE YATIYORUM KOCAM BABASI ILE YATIYOR. NE DERSENİZ BURDA ???
BU KAYNANA BOYLE PLANLANMIİŞ. BU YENİ EV,3 SENE OLDU YENİ EVDEYIZ. TAŞINIRKEN BİZE DEMİŞ Kİ: ÇOCUKLARIN ODASI OLACAK. SEVİNDIM BEN. TAŞINDIK BİZ DİŞARDEYIZ KALKTI GITTI BUYUK YUKSEK İKİ YATAK ALDI ÇOCUKLARIN ODASINDA ATTI. BİZ GÖRMEDEN. EŞİMLE DİŞARDIA YATAK ÇOCUĞU BAKIYORDUK UYUMLU BI TANE BULAMADIK. GELDIK EVE. ŞOK OLDUM YANI ÇOKTAAAAAAAAAAN PLANLANMIŞ. ÇOCUKLAR BENİMLE YATACAKLAR KOCAM AYRA...... ŞEYTANLIĞ BAKIN. SESİM ÇIKARTMADIM, ŞAŞKINLIKTANSebep ? Neden öyle ayrı yatıyorsunuz ? Çok saçma yaaa ayrılma kocanın yanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?