Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

YANI. HAKLISIN. BENİM KAYNANA 69 YAŞINDA. 18 GİBİ HİSSEDIYORUM DIYOR. YANI KADIN 18 KIZ KARAKTERI ILE YAŞIYOR. GÖSTERİŞ KİBİR AŞŞAĞLAMA ......HER ŞEY VAR
Senin kaynana insanlıktan çıkmış azcık ölümü düşünsün yaw 70e ayak bastı kadın

Haklısın işte o yüzden ikinci çocuğumu onun yanında yapmam
Yapma yaparsan da karışmasına izşn verme ilkine karıştın buna karışamazsın de bn öğrendm acemi değilm de kız bağır da

İşine gelmiyor işte korkuyor bende cesaret veriyorum napim :) bizimkiler de aynı karşılaşıcaz bi gün diye korkuyorum

İşine gelmiyor işte korkuyor bende cesaret veriyorum napim :) bizimkiler de aynı karşılaşıcaz bi gün diye korkuyorum
Yok ben gececiyim kaynanam sabahcı o bizi hiç duymuyo bile diyor siz nye hiç yapmıyosunz :) evde kaynım var rahat edemiyorm diyorm inadına ben onlar sabah yaptığnda hep anlıyorm

Bizim odalar uzak ama kaynımınki yan yana benim odamla muhtemelen anlıyordur ya çünkü sevgili yapmayan adam sevgili yaptı bizden sonra özendirdik galiba

Senin kaynana insanlıktan çıkmış azcık ölümü düşünsün yaw 70e ayak bastı kadın
GERÇEKTEN OYLE, AMAAAAAAAAAAAAA DİŞARDIA BI GÖRSENNNNN BEN ŞAŞIRIYORUM, NE BEÇIM POLİTIKACI , TATLI DİL YALANDAN . BI SURU ŞEY SÖYLER. İNSANLAR ONA SEVIYOLAR YA DA OYLE GÖSTERIYOLAR. HİÇ ANLAMİŞ DEĞLİM

Nedir bunlardaki gösreriş merakı anlamadım gitti

Benm kaynana da dışarda farklı o yüzden bende dışarda bi güzeeeel sınırlarını zorluyorm

Bizim odalar uzak ama kaynımınki yan yana benim odamla muhtemelen anlıyordur ya çünkü sevgili yapmayan adam sevgili yaptı bizden sonra özendirdik galiba
Ahahahaha sorma benm kaynmda benm odayla yanyana eşimle bana sessiz konuşun uyutmuyorsunuz dedi bi keresinde ay eşimle ben hiiiç takmıyoruz sevgilisi var bizimkinin de :)

Ahahahaha sorma benm kaynmda benm odayla yanyana eşimle bana sessiz konuşun uyutmuyorsunuz dedi bi keresinde ay eşimle ben hiiiç takmıyoruz sevgilisi var bizimkinin de :)
İYİ YAPIYORSUNUZ . BEN ÇOCUKLAR ILE YATIYORUM KOCAM BABASI ILE YATIYOR. NE DERSENİZ BURDA ???

Sebep ? Neden öyle ayrı yatıyorsunuz ? Çok saçma yaaa ayrılma kocanın yanından
BU KAYNANA BOYLE PLANLANMIİŞ. BU YENİ EV,3 SENE OLDU YENİ EVDEYIZ. TAŞINIRKEN BİZE DEMİŞ Kİ: ÇOCUKLARIN ODASI OLACAK. SEVİNDIM BEN. TAŞINDIK BİZ DİŞARDEYIZ KALKTI GITTI BUYUK YUKSEK İKİ YATAK ALDI ÇOCUKLARIN ODASINDA ATTI. BİZ GÖRMEDEN. EŞİMLE DİŞARDIA YATAK ÇOCUĞU BAKIYORDUK UYUMLU BI TANE BULAMADIK. GELDIK EVE. ŞOK OLDUM YANI ÇOKTAAAAAAAAAAN PLANLANMIŞ. ÇOCUKLAR BENİMLE YATACAKLAR KOCAM AYRA...... ŞEYTANLIĞ BAKIN. SESİM ÇIKARTMADIM, ŞAŞKINLIKTAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…