Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Kizlar merhaba,esinizin ailesiyle neden gorusmuyorsunuz?esiniz buna musade ediyormu?

ben görüşmüyorum çünkü yaptıkları bini aşmıştı kv değil benim kp büyük sorundu hamileliğimi zehir ettiler çocuk doğunca sütünde mikrop var diyip elimden almaya çalıştılar bi türlü yaranamadım bende artık aldım çocuğumu o şehirden kaçtım eşimde tıpış tıpış geldi.

ben görüşmüyorum çünkü yaptıkları bini aşmıştı kv değil benim kp büyük sorundu hamileliğimi zehir ettiler çocuk doğunca sütünde mikrop var diyip elimden almaya çalıştılar bi türlü yaranamadım bende artık aldım çocuğumu o şehirden kaçtım eşimde tıpış tıpış geldi.

:KK57::KK57: Ne cahil insanlar var ya.

Sutte mikrop mu :KK62: Daha neler .

:KK57::KK57: Ne cahil insanlar var ya.
çocuğuma pazardan aldıkları boyalı pembe pembe lokumlardan vermeye kalkmışlardı daha 40 ı bile çıkmamış çocuğa.

benide en baştan istemediler çünkü eğitimli okumuş kültürlü biriyim diye onlara boyun eğmeyeçeğimi biliyordı

çocuğuma pazardan aldıkları boyalı pembe pembe lokumlardan vermeye kalkmışlardı daha 40 ı bile çıkmamış çocuğa.

benide en baştan istemediler çünkü eğitimli okumuş kültürlü biriyim diye onlara boyun eğmeyeçeğimi biliyordı

Ne guzel esinizde kalkmis gelmis siz hic gorusmuyorsunuz o zmn torununu gormeyide mi istemiyorlar?

Sutte mikrop mu :KK62: Daha neler .
benim eşimle kan uyuşmazlığımız var bu yüzden bu yeni doğan sarılığını şiddetli geçirdi çocuğum sonra verdiler antibiotik çocuk kilo alamadı bu seferde tepemde sütünde mikrop var emzirme diyenler dr zaten ayrı bi deliydi mama ver dedi halbuki bağırsak emilimleri bozukmuş tahlil yapmadan o aptal dr yüzünden mamaya başlamış oldum ztn moral bozukluğu yüzünden de sütüm kesildi pat diye

Ciddi olamazsin .kafayi mi yemisler lokum nedir ya.

Helal olsun valla.

Ne guzel esinizde kalkmis gelmis siz hic gorusmuyorsunuz o zmn torununu gormeyide mi istemiyorlar?
torunlarına hiçbir zaman düşkün olmadılar bebeklik döneminde bile gider gelirdik doğru düzgün kucaklarına bile almazlardı iki buçuk yaşında kv çocuğumu kucakladığını hatırlıyorum ztn bi çorap bile almadılar giyilmiş bi lekeli bornoz vermişti

Sözümüzde koydular gittiler. Düğünümüze gelmediler. Düğünden 6 ay sonra hiç görüşmediğimiz halde habersiz çıktılar geldiler. 1 yıl sonra hem bana hem aileme iftiraya kadar gittiler. Bakalım sırada ne var sabırsızlıkla bekliyorum :KK51:

torunlarına hiçbir zaman düşkün olmadılar bebeklik döneminde bile gider gelirdik doğru düzgün kucaklarına bile almazlardı iki buçuk yaşında kv çocuğumu kucakladığını hatırlıyorum ztn bi çorap bile almadılar giyilmiş bi lekeli bornoz vermişti

Allah Allah ya benim kv dede tapiyo torununa ama kizinin cocuguna.

Sözümüzde koydular gittiler. Düğünümüze gelmediler. Düğünden 6 ay sonra hiç görüşmediğimiz halde habersiz çıktılar geldiler. 1 yıl sonra hem bana hem aileme iftiraya kadar gittiler. Bakalım sırada ne var sabırsızlıkla bekliyorum :KK51:

Ay Allah yardim etsin boyle insanlardan korusun firsst vermesin.

Ciddi olamazsin .kafayi mi yemisler lokum nedir ya.
aynen öyle gerçekten ben o zamanlar nasıl kafayı yememişim şu an hayret ediyorum gurbette ailemde uzakta hiç çocuk bakmayı bilmememe rağmen ben anneyim elimden çekip almalarını hatırladıkça şu an deliriyorum ve o zamanlar onlarla görüşüyordum

Son düzenleme:

aman oyle kv kp olmaz olsun bosverin duskun olmadiklari daha iyi cocugu bahane edipte gelmezler hic olmazsa.

Allah Allah ya benim kv dede tapiyo torununa ama kizinin cocuguna.
yapı olarak kv soğuk bi insandır ondan bi zarar görmedim allah var ne iyiliği ne kötülüğü dokunmadı ama huy işte soğuklar
kızının çocuğuna düşkünler ama bi tek biz değil diğer iki oğlu da görüşmüyo bazı torunlarını hiç görmemişler doğduğundan beri yurt dışında diye geliyorlar diğer oğlu ise tamamen küs tel bile açmıyormuş ben eşime yine ara ananı babanı diyorum ama benimle muhatap olmasınlar

En uzun süre görüşmeyen kim,nedense bana olaylar soğudukça eşlerin anlayışı azalıp tükeniyor gibi geliyor

Not: Bizde görüşmemë gibi bir durum yok
1 buçuk yıl oldu evleneli o zamandan beri görüşmüyoruz düğünden önce eşim çok uğraştı annesiyle iyi olmak için o yanaşmadı yaptıkları bini geçti artık eşim de yoruldu. Sağolsunlar olayların soğumasına fırsat vermiyorlar.

Back
X