Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Aynen öyle..benim bahsettigim benim eltim mesela. Benim Kv ile ciddi bir sorunum olmadi hic. Ama sirf bu eltimle yapmacik cikarci davranislari beni onlardan sogutuyor. Ha Kv sütten cikmis ak kasik degil, hakkedigi cok seyler var. Eltimle az girmediler birbirlerine, 18 yasinda gelin almislar kiz olgunlasmis suan 23 yasinda, gözünün acildigini kabul etmiyorlar biri dolduruyo akil veriyo oluyor. Onlar onu öyle gördükten sonra tabiki herbiseyi yapar, buna firsati veren yine kv ve kp. O kadar kavga ettikleri gelinleri ve benim icin cikip 'ikinizde esitsiniz, ona napiliyosa sanada o yapiliyo' diyip, eltime dogum hediyesi alip bana alinmiyor mesela. Alinganlik yapmadim. Benim kimseden bir beklentim yok esimden bile, ama bu kandirmacalarada firsat vermem. Uzak duruyorum. Haftada bir esimle gidip 1-2 saat oturuyorum sohbet etmeden geri geliyorum o kadar. O da hic sormuyor sen niye benle sohbet etmiyorsun diye. Herkez memnun halinden.
sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Uzaklaşmak bence iyi değil nede olsa onlarda bir anne baba. Hakları ödenmez.

sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Uzaklaşmak bence iyi değil nede olsa onlarda bir anne baba. Hakları ödenmez.
Canim söyle söyleyeyim; ogluna asla birsey demem görüsme diye, ki aslinda ogluna bile zarari var. Ama bana zarari dokunanla icli disli olamam. O yüzden dedim uzak duruyorum diye. Gidip geliyorum ama sogugum. Benim hakkimda konustugu yalan yanlis seyler var, bunlari bilmeme ragmen hic bi zaman gidip tartismadim kavga etmedim. Yapabilirdim de irtibati tamamen koparmak icin. Onun yerine samimiyet kurmuyorum. Ne kadar dogru veya degil bilmiyorum, fakat simdilik böyle rahatim, huzurluyum.

Back
X